5 - הגדולים ! THIS IS ME - BOMBASTOS

TAL BAR ZOHAR

New member
5 - הגדולים ! THIS IS ME - BOMBASTOS

יש שירים שאי אפשר לשכוח! יש שירים שבלעדיהם אי אפשר להמשיך תיום ! יש שירים שמתאימים לערב! יש שירים שמתאימים לבוקר! יש שירים כשאני עצוב ! ושירים כשאני שמח ! מה 5 הגדולים שלכם מכל אלבום שבלעדיהם זה לא היה אלבום !!! THIS IS ME-2006 --------------------- FEEL IT WHY התגעגעתי חצי חצי פטה מורגנה THIS IS ME I'LL MAKE YOU UP ANNA JOULLA THIS IS MY CHEMMNY WHY CLUB MIX FEEL IT CLUB MIX BOMBASTOS 2009 -------------------------- GOOD LAIR חדר ועוד חדר יעקב CAT WOMEN DO YOU THINK IM SEXY BOMBASTOS JASON WACBACK ווזה ווזה סולחת לעצמי GOOD LAIR CLUB MIX WACBACK CLUB MIX YAKOV DUB MIX NEVER EVER

TAL BAR ZOHAR

New member
אני גם אהיה ראשון :]

תשמעו אני יודע שזה לא פשוט בכלל ! מדובר פה בבחירה קשה מהרגע שכל הזכרונות עולות מכל שיר . וכל רצועה מסמלת תקופה מסוימת ומוציאה מאתנו רגש בלתי נשלט. עם כל זאת יש תשובה חותכת ולכל אחד את הראש שלו שיודע שבלי ה-5 הזו האלבום לא היה נשמע אותו הדבר אז אלו החמשיות שלי :] THIS IS ME נתחילל....! (תאמינו לי שישבתי ברגע זה לפחות עוד עשר דקות עד שהחלטתי וכמה זה בעינויים חח.. אז בואו נתחיל באמת ...! 1.FEEL IT -אומנם שיר קאוור ואחד החידושים הכי מרעננים ודודי וג'ואל הצליחו להביא את הגירסא שלהם לדבר שהרעיד את המדינה! אין קלאב או חור שלא היינו שומעים את הטירוף הזה ! 2.התגעגעתי -אחד הלירקות והלחנים הכי יפים באלבום אני מאמין שזה השיר הכי טוב שכתבו באלבום הראשון שיר שאני מצליח לזהות שיום יבוא והוא יחזור בענק ועם מסר כפול ! 3.ILL MAKE YOU UP-אחד השירים שהקדימו זמנם,משחק וואקלי ובס אנדרגראונד שאני פשוט מהופנט עד היום שיר שלא כלכך הצליח באלבום אבל אני מאמין שבסופו של דבר משתכנעים אליו בענק ! 4.WHY -קטע ענק וחזק לתקופה ההיא-המון זכרונות-עד היום עושה לי כיף לשמוע את גירסאת הקלאב או כל גירסא השיר הראשון שג'ואל כתבה והוא מועמד להערכה חזקה בפינה 5.פטה מורגנה-אין על אמת ! והאמת שג'ואל מאהבה עצומה לזמרת חידשה את אחד השירים הפחות מוכרים של דנה אינטרנשיונל עד שג'ואל חידשה והפכה אותו ללהיט רחבות מטורף בארץ ובעולם. BOMBASTOS 1.סולחת לעצמי-קוטף לי את הכתר בקלות !שיר מקורי של ההרכב עם רגש ענק-בקלות אפשר להלביש טכסט כזה ועם הלחן לזמרת כמו שרית חדד ,דודי וג'ואל בהפתעה מוחלטת וחיבור מרגש בקטע שעשה לי את האלבום ! 2.GOOD LAIR-אחד השירים שאפשר לומר שקרה משהו-חלה תפנית-שומעים את הכיוון את ההתפתחות דברים שאני אישית מאוד אוהב לגלות,טכסט חזק ולחן עצום ,קשה להתעלם משיר בנופח כזה ! 3.DO YOU THINK IM SEXY-הברקת האלבום-דווקא שיר עם טכסט לא רב מצליח לגנוב לי את הדעת ולהחליט שזה אחד היציאות הקשות,ודווקא מה שנשמע כלכך פשוט יכול להשמע ג-א-ו-נ-י- או = ז-ו-ו-עה- ! דודי וגו'ואל ללא ספק בהברקה גאונית וקטע דאנס קלאב משובח שעוד לאמר את המילה האחרונה ! 4.ווזה ווזה-אין על השיר המדליק הזה ! סוג מהשירים שמזכירים את ההתחלה של ג'ואל ,את כל הפאנקיות והגרוב וטכסט שלא לוקח את עצמו ברצינות מדיי ! שיר קליל קפצי ! בימים אלו הוא נחרש בתחנות הרדיו ואין אחד אדיש שנשאר לפזמון הזה ! 5.חדר ועוד חדר-עם לא הייתי שומע את זה כמה וכמה פעמים לא הייתי מאמין שזה תוצאה של ההרכב ! פשוט שיר דאנס א-ל-ו-ף-! לירקה ולחן מקורי עם בנייה שגורמת לי לשמוע בלי סוף !

boodi4u

New member
החמישיות שלי. ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

t h i s i s m e במקום הראשון ואיך לא מאשר :- 1) התגעגעתי !!! זה שיר כל כך חזק ופוגע שכל אחד יכול לפרש אותו אחרת ולקחת אותו כמה שיותר איתו רחוק עם סיפורי החיים שלו .כמה רגעים כואבים פחות כואבים או שדי מזקירים ... איתו אני פותח את החמישיה של האלבום הראשון !!! 2) חצי חצי - half half שיר שאיןןןןן לא פחות חזר מהתגעגעתי .. שיר שנותן כוח עוצמה עם קצת הומור וגם מי שזוכר אותי בתקופה ההיא לא בדיוק נראיתי איך שאני נראה היום חחחח ככה שזה דיבר אליי יותר מכל שיר אחר !!! 3) אנא ג'ולה انا جولاااا שיר מהמם מצחיק בטירוף מי שמבין ת'מילים חחח חוץ מזה אני ערבי שבכלל עפתי בזמנו כי ג'ולה סוף סוף מוציאה משהו בערבית 4) Feel it דודי הצליח להרים את השרי הישן הזה ללהיט היסטרי עם העוצמות והצרחות המרעידות של ג'ולה שבאמת אי אפשר לתאר היסטריההההה אין מועדון או חנויות או סתם אנשים עוברים עם האוטו שלא שמעו את השיר הזה ועפו איתו !!!! 5) Ill make you up אגב עצם היום הזה אני שומע את השיר המעלף הזה !!! אם דודי יעשה לזה חידוש זו תהיה הגשמת חלום !!! B o m b a s t o O o O o S 1) cat women מיאאאאאווווווו שיר מעיףףףףףף עם הביטים המלודיות וג'ולה כפרה עליה !!! 2) סולחת לעצמי אימאל'ה הווקאל המצמרר של ג'ול ... המנגינה הכובשתתת אין זה שילוב מהמםםם המילים של השיר כל כך פוגעות בלב ... 3) Bombastos ואיך לא !!! הלהיט של האלבום !! לא נראה לי שאני צריך לכתוב כי גם עוד 10 עמודים פה בפורום לא יספיקו לי 4) VOZE VOZE שיר מהמםםם עם הומור כזה מצחיק וחזקקק, כזה עוד לא ראיתי !! 5)
Do think im sexy
אי אפשר להתחיל הופעה בלעדיוו מדהיםםםםם !!!! 6) רציתי להוסיף את וואקבאק כי אי אפשר להתעלם מהשיר הזה טל אתה מחשיב גם את זה
מקווה שלא חפרתי !! חח חולה עליכם בודי

והנה תורי...

this is me 1.feel it 2.פטה מורגנה 3.חצי חצי 4.התגעגעתי 5.why bombastos 1.סולחת לעצמי 2.יעקב ( הגרסא הרגילה רצועה 3 ) 3. קאט וואמן 4.גוד לייר 5.נאבר אבר ואת השיר הבא לא היה בשני האלבומים אבל אני כמעט בטוח שהוא השיר לפי דעתי הכי מוצלח של הצמד .. b o m b a s t o s - גרסאת צ'אק אין טאמפה ...!

אור enjoy

New member
top5

top 5 מהאלבום THIS IS ME 1. התגעגעתי - באמת שאין על השיר הזה מילים חבל על הזמן מתחברת אליו ממש ממש 2.FEEL IT שיר שהוא באמת להיטטט אחד הממכרים שמעתי אותו לפני שידעתי מי אלה דודי וג'ואל בכלל וישר התאהבתי 3.WHY אחד השירים היפים אבל אני יותר אוהבת את LOVE ME החידוש שלו 4.I'll make u up שיר פשוט ממכר- לשמוע ולהינות ! 5.פטה מורגנה- החידוש של ג'ואל לפטה מורגנה לא רואה ממטר את הגירסא של דנה top 5 מהאלבום BOMBASTOS 1.חדר ועוד חדר - גאוני!פשוט גאוני!!ואוו אני כל כך אוהבת את השיר הזה והגירסא של האלבום פשוט גירסא מנצחת! 2.VOZE VOZE- השיר שאני הכי מתחברת אליו ומזדהה איתו בתקופה האחרונה שיר קליט וזורם 3.סולחת לעצמי- אי אפשר להישאר אדישים למילים ולמשמעות העצומה מאחוריהם שיר מרגש 4.DO YOU THINK I'M SEXY- אין על השיר הזה אני יכולה לשמוע אותו בלופים רצוף כל היום 5.יעקב- זה שיר באמת שכל מי שהשמעתי לו אותו אוהב אותו זוכר אותו ומכיר ת'מילים שזה סימן שאי אפשר לא לאהוב אותו אפילו אנשים שלא אוהבים בדר"כ את דודי וג'ואל שומעים אותו

TOP5

THIS IS ME 2006 1)התגעגעתייייייייייייייייייייי אני פשוט מאוהב בשיר<3 2)FEE LT 3)THIS IS MY CHEMMNY 4)ANA JOLA 5)פטה מורגנה BOMBASTOS 2009 1) סולחת לעצמייייייייייייייי 2)חדר ועוד חדר 3)ווזה ווזה :) 4)bombastos 5)YAKOV DUB MIX

ME 2

1.פטה מורגנה.. ששמעתי אותו בהתחלה לפני המון זמן הייתי בטוחה שזו דנה .. ואז התוודעתי לג'ואל הבייבי דיווה היקרה!!!! 2.never ever- שיר שתמיד מרגש . 3 ANNA JOULLA-שיר חזק אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מזה שהוא התנגן המון המון אצלי .. 4.THIS IS MY CHEMMNY ... 5.התגעגעתי. BOMBASTOS 2009 1-WACBACK למרות שאני אישית לא מבינה מה פירוש המילים השיר תפס לי חזק את האוזן ואין אחד בבית אצלי שלא מזמזם אותו.. 2- סולחת לעצמי-שיר מדהים !! 3-GOOD LAIR -בעיקר בגרסת CLUB MIX פגזזזזזזז 4-JASON- גם עוד שיר בומבסטי .. 5- חדר ועוד חדר ..

DORAMOR10

New member
../images/Emo27.gifme../images/Emo26.gif

טוב..תורי הגיע..! דבר שחשוב לי להעביר..שכל שיר ושיר שג'ואל ודודי שרון הוציאו עד היום אני אוהב,לא משנה אם פחות או יותר
THIS IS ME-2006 _____________ 1)THIS IS ME-ה-א-ג-ד-י: שיר שהמילים שלו,והביצוע של ג'ואל,והלחן גורמים לי תמיד להבין למה אני אוהב את הצמד הזה!!! 2)FEEL IT-כמובן! הביצוע של ג'ואל לחידוש (שכמובן של ג'ואל לוקח),פשוט מושלם,הצרחות של ג'ואל שם,הלחן,אין זה מזכיר לי את תחילת הדרך שלהם
3)WHY-המעלף.. ההתחלה של השיר,והמילים והווקאל של ג'ואל,פשוט אין דברים כאלה,השיר סוחף אותי..
4)I'LL MAKE YOU UP-ההורס... אני חולה על השיר הזה,המלודיה שלו,והמילים..שוב המילים מדברות בעד עצמן בכל השירים של ג'ואל,שיר שאני שומע אותו מהעביר בי נוסטלגיות ומאיפה שהצמד הזה התחיל
5)התגעגעתי-המרגש... שיר שהמילים שלו מזכירות לי אותי,ונותנות לי תחושת גאווה וכוח להמשיך הלאה,ומבחינת ג'ואל..פשוט גאוני
*
הייתי חייב: THIS IS MY CHEMMNY-וואייייייייייייייי:... מטורף על הראיון הנדיר הזהההה,שיר קופצני,ומשגע לי ת'חושים
לסיכום:האלבום הזה,אלבום הראשון של הצמד,וללא ספק אלבום מיוחד ואמיתי ומרגש! וכל שיר ושיר מעביר בי משהו אחר,פשוט אין מילים,ישאר תמיד נוסטלגיה,ותמיד אני ימשיך לשמוע אותו כמובן
_________________________________________________________________________________ BOMBASTOS-2009 _______________ טוב,אז נתחיל בזה..שהאלבום הזה שונה מהאלבום הראשון.. האלבום הזה מביא איתו סאונד שונה,ליריקה שונה,וג'ואל אחרת. ודודי כמובן עשה עבודה מדהימה לדעתי. וגם פה כל שיר ושיר מעביר בי משהו אחר,ומיוחד בפני עצמו. 1)CAT WOMEN-
א'ח חולה על השיר הזה. המילים שלו,והקצב,הגיטרות,והווקאל של ג'ואל,מי צריך יותר
2)סולחת לעצמי-
איזה מילים איזה,שיר מרגש ועמוק,שרק ג'ואל יכולה להביא
3)חדר ועוד חדר-
הגירסה שבאלבום הזה. אמא,איזה מרגש,איזה מלודיה,אההה,אני עכשיו שומע אותו ו...
4)DO YOU THINK IM SEXY-
שיר קטלני!!! ג'ואל שולטתת,חחח,
המילים שלו כמה שהם קצרות,הם מיוחדות יותר. 5)יעקב-
השיר שמסמל אותם עכשיו כהרכב הנבחר של 09\10
אין הרבה מה לדבר עלייו,מיוחד,ופשוט מעלף.
שוב פעם הייתי חייב: WACBACK-
איזה מילים,איזה לחן,חולה עלייו! עד כאן הסיכום הארוך שלי. בינתיים עד האלבום הבא,צריך לחרוש עלייו,ואני עושה זאת

למעלה