5. החמות חולת הניקיון

הגנובה

New member
5. החמות חולת הניקיון

איך משפיעה עליכן מחלת הניקיון של חמתכן... האם זה מתבטא בריבים ובלאגן סביב הנושא הזה.... כולל סיפורים ופירוט

jif

New member
חמות חולת ניקיון

אולי לא ממש, אבל יש לי סיפור קטן. כשהתחתנו, קנינו תנור נירוסטה, זה היה החלום שלי. חמותי אמרה לי שתהיה לי המון עבודה לנקות אותו ואני, כמובן שלא הקשבתי. ככה היא ניסתה כמה פעמים להכניס לי את העניין לראש, אבל למה שאני אוותר על חלום?? בשביל מה ומי?? בפעם האחרונה שהיא אמרה לי: "את תהיה משועבדת לתנור, כל היום תנקי אותו, רואים כל לכלוך קטן", תפסתי אומץ ועניתי לה:"את יודעת מה? כל פעם שתבואי אלי, יחכה לך בכניסה לבית סמרטוט, ככה לא אני אנקה את התנור אלא את". יש לציין כי מאז היא לא מעירה לי (אם כי אני מקפידה שהתנור יהי נקי כשהיא מגיעה).

אין לי וזה לא פייר../images/Emo7.gif

נ ק י ו ן
חמותי חולה רק מעצם המחשבה על נקיון. אני נחשבת ה "חולת נקיון" במשפחה וזה לדעתה בהחלט מספיק

jif

New member
למה לא פייר

היא במילא לא מנקה לי את הבית

זה לא פייר, כי הייתי רוצה שחמותי

תיטול חלק בכל הקטגוריות ועל פניו נראה כעת שאין לה איפה להשתתף. לנקות לי? עד כאן בובה ! חבל על הזמן לכולם.

הגנובה

New member
סיגלי, תפתחי קטגוריה משלך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כך גם כל אחת אחרת שאין לה מה לשתף בקטגוריות הקיימות או שיש לה קטגוריות אחרות נוספות...

חמותי חולת נקיון

ואני ממש ממש לא. כל פעם שהם באים אלינו בעלי בהיסטריה, הבית לא נקי, הבית לא מסודר. כמובן שכמה שננקה הבית לא יהיה מספיק מסודר. כשהיא באה לשמור על מוריה, כל פעם היא מוצאת משהו אחר לעשות. לפני כמה זמן היא ניקתה לי את הגז, הוא לא היה מספיק נקי לפי דעתה. אני לא נכנסת איתה למריבות על זה, כי זאת היא והיא לא תשתנה. וחוץ מזה, מה ה=אכפת לי שינקו לי את הבית??? אני אהיה פטורה.

חמותי מאוד קפדנית.

אבל היא גם אישה עם טאקט. מעולם לא העירה או שאלה. חמי לעומת זאת, יום אחד הלך למטבח להביא משהו, וכשהוא התעכב הלכתי לראות אם הוא צריך עזרה בלמצוא... ראיתי אותו עומד מול המקרר הפתוח עם סמרטוט ביד, מנקה את המקום שמאחורי בקבוקי השתייה.
איך פספסתי את זה
וקיבלתי מייד הרצאה על המקום, על חשיבות ההפשרה של המקפיא, והתדירות הראויה...
. לא אמרתי כלום, קצת התביישתי. ואז הופיעה חמותי, ראתה מה הולך, ופרצה בצחוק גדול. מאותו היום היא אומרת לי, "בסוף חמך הוא בתפקיד חמותך".

jif

New member
אני חושבת

שזה חמוד כשהחם עושה את הדברים האלו ומרגיז כשזו החמות.

רלי123

New member
אין חשש מבדיקת ניקיון

חמותי די לא נקיה בלשון המעטה ואני נגעלת לשתות ולאכול אצלה כי הכלים לא נקיים כשהיא מחליטה לנסות ולעזור לי כלומר לשטוף כלים אני מחזירה לכיור חזרה לאחר שהיא הולכת ושוטפת כמו שצריך רלי

חדוה1

New member
חמותי חולת סדר

כל פעם שאני שמה משהו על השולחן היא מעבירה אותו למקום אחר שנראה לה "יותר מסודר", כמו למשל המטרנה של הילדה- שלא יהיה על השיש אלה על המיקרוגל (תאמרו לי מה זה משנה?). כמו כן לפעמים מרוב שהיא מפחדת שיתבלגן היא לא מכבדת אותנו שמה יהיו קצת פירורים על הרצפה. וזה רק שתי דוגמאות קטנות...

meravido

New member
פעם, אחרי הלידה של הגדול

באה חמותי לישון אצלנו. אנחנו גרים בישוב בשומרון והמקום פתוח לרוחות. בקיצור, אמנם אני לא בחורה ג´יפה שהרגלים נדבקות לרצפה והידים למקרר אבל אני לא בקטע של היסטריות שכל היום מחזיקות סמרטוט ביד, מה עוד שהיה לי תינוק והעייפות גברה על הרצון לנקות. בקיצור, חמותי אישה אסמטית ועל הבוקר עשיתי טעות טקטית ושאלתי אותה איך היא ישנה והיא כהרגלה קיטרה: "לא ישנתי כל הלילה, היתה לי התקפה". אמרתי לה: "טוב, עכשיו הזמן של הפריחה אולי את אלרגית למשהו באויר" ומה היא ענתה? "לא. אני אלרגית רק לאבק" והמבין יבין. היתה תקופה שאיך שהיא נכנסה אלי הביתה היתה תופסת פיקוד על המטאטא ומתחילה לנקות מתחת לספות (כי שם הרי תמיד אפשר למצוא מציאות ואצלי זה מתבטא בד"כ בצעצועים שהילדים דוחפים לשם) ואיך הבת שלה מגהצת אפילו תחתונים וגרביים ואיך שהיא היתה מסדרת ארונות וכל מיני רמיזות. עד שיום אחד אמרתי "די! את באה אלי, אני לא מרשה לך לנקות. אני רוצה שתנוחי. אני, טוב לי לחיות בג´יפה ומצידי שיסתובבו פה חולדות - ככה טוב לי!" ואז היא עברה איזה ניתוח אז אני הלכתי לנקות לה את הבית וכשהיא ראתה שאני עושה נקיון כמו שצריך, שוטפת, אבק הכל כולל הכל היא היתה מבסוטה והבינה שכשהיא מגיעה אלי זה לא קנה מידה אם יש קצת אבק כי פה (בעיקר בקיץ) את לא מספיקה להעביר סמרטוט על השולחן והוא מתמלא מיד אבק. עכשיו כשהיא מגיעה המקסימום שאני מרשה לה זה לגהץ. ומסתבר שהיא מאוד גאה בי (אחרי כמה פעמים שהיא ישנה אצלי וראתה את המרוץ נגד השעון שאני חיה) על איך שאני מחזיקה את הבית ואיך שאני מטפלת בילדים וכו´ וכו´. בקיצור בנות מה מוסר ההשכל בסיפור? יש תקווה!

עדוש

New member
גם אני, גם אני../images/Emo70.gif

שבת אחת הזמנתי את חמותי ואת הוריי לארוחת שבת. באמצע הארוחה (אחרי שהיא שאלה אם הסלטים טריים ומי עזר לי בהכנות
) פתאום חמותי קמה לה וחשבתי שאולי הלכה לשירותים.אבל משום מה לא נשמע הרעש של ירידת המים, החמודה הזאת הלכה לראות אם חדר השינה שלי נקי
מה אתן אומרות על כך

חמותי חולת ניקיון

וגם הבן שלה ואני ממש שונאת את זה אבל היא בחיים לא התערבה לי או אמרה משהו,,, מידי פעם, כשהייתה באה להיות עם הילדים, הייתה מדיחה קצת כלים, מטאטאה או מעבירה סחבה ותמיד תמיד, כיבסה את הערימות שהיו לי ותאמינו לי שזו אחלה עזרה

למעלה