5 השחקנים האהובים עלינו במכבי!!!

the red king

New member
5 השחקנים האהובים עלינו במכבי!!!

אני יודע שאולי זה קצת ילדותי ולא קשור.. אבל בואו נבחר את חמשת השחקנים שאנחנו הכי אוהבים במכבי!!! טוב אז בואו תבחרו 4 שחקנים מכל הסגל שאתם אוהבים יותר מהשאר ואת האחד שאתם הכי אוהבים! אל תשכחו כמובן שלא מדובר בחמישיה המועדפת עליכם או ב-5 הכי טובים לדעתכם. וגם שהכוונה היא לסגל הנוכחי של השנה. טוב אז קדימה בואו נבחר!
טוב אז אני אתחיל: וויליאמס ארויו גרין בראון וכמובן - דרק!!!!!!!!

Carmelo Anthony

New member
טוב....

כמובן אין על דרק.... השחקן הכי אהוב אי פעם.... בורשטיין המלך ארויו כספי פישר

waviram

New member
טופ 5

הקריטריון שלי לשחקנים הכי אהובים הוא זה: כשאני רואה את השחקן מדבר, עולה לי חיוך על השפתיים ואני אומר "איזה מלך!". וזאת הרשימה: 1. דרק שארפ - פשוט מלך העולם! 2. מרכוס בראון - מקצוען, קשוח, פשוט מלך! 3. ד'אור פישר - שמעתם אותו אומר "קואוץ' אפי" ?! הוא אומר את זה כמו איזה ילד בבי"ס יסודי... איזה מלך! 4. טל בורשטיין - כמה ניסיון, הוא פשוט ראה הכל! איזה מלך! 5. טרה סימונס - פשוט בחור נחמד! הוא מזכיר לי באופי את פארקר... איזה מלך!

gambit forever

New member
טוב... הבחירות שלי

1. דרק- פשוט מלך העולם, לא מתלונן ורק ברגע שמרימים אותו מהספסל ישר הוא נלחם על המגרש. 2. ארויו- פשוט כיף להסתכל עליו משחק, אם היו לידו פינשרים מעט יותר טובים הוא אפילו היה נראה יותר טוב. לפעמים רוצה יותר מידי ולכן נראה פחות טוב. 3. סימונס- "רצח שקט", נותן הרבה מאוד ובשקט ללא פוזות. גם כאשר הוא לא שיחק הוא לא התלונן (גם לא על ידי מקורבים). 4. מרקוס בראון- יש לו נפש של קילר, זקן זקן אבל רוצח. 5. כספי- לפעמים האופי שלו מעט מעצבן, אבל השחקן פשוט נותן הכל על המגרש ומתאמץ ומשפר את עצמו כל הזמן. לא מפחד לקחת אחריות כאשר רוב השחקנים בגילו נרתעים ממנה.

וויט. גרין. חג`ג`. ויליאמס. באטיסטה

סתם בצחוק! ה5 זה שארפ בראון ארויו אליהו ופישר

החמישייה

דרק שארפ! הקפטן שאין צורך להרחיב עליו במילים... אסטבאן באטיסטה! שחקן נשמה, שלוקח ללב עם עתיד למכביסטיות.. אין אוהד שלא מתמוגג כשהוא שומע על שחקן שבוכה אחרי הפסד. קרלוס ארויו! שחקן ענק! איזה אסיסטים עם עין עקומה.. מרכוס בראון! כי אני אוהב קלעים.. והוא סוג של דרק בקטן.. ליאור אליהו! שחקן ענק.. שחקן ישראלי נפלא שעושה בית ספר להרבה שחקנים.. אבל הוא אחרון כי אני מצפה ממנו, ודוקא ממנו שיהיה מכביסט אמיתי..

asafsuf2

New member
דרק שארפ!!!

1. דרק שארפ! 2. דרק שארפ! 3. דרק שארפ! 4. דרק שארפ! 5. דרק שארפ! ועכשיו ברצינות: 1. דרק שארפ - יותר משאראס ואפילו יותר מניקולה ופארקר, לדעתי, הוא האיש שעשה את מכבי לווינרית הגדולה בעשור האחרון, שמגיעה לפיינל פור גם כשהתקציב שלה הוא בקושי שליש מהקבוצות העשירות. 2. ארויו - שחקן שכיף לראות אותו משחק. עדיין צריך להסתגל ולהתאים את עצמו לקבוצה. לא נראה לי שהוא יוכל לפרפר את ההגנה של אולימפיאקוס כמו שעשה לאבלינו. 3. אליהו - לא סבלתי אותו בשנה שעברה כי הוא היה עסוק בלהתבכיין במקום לשפר את המשחק שלו, אבל השנה נראה שמשהו השתנה אצלו מבחינה מנטלית ובינתיים אני מאד נהנה ממה שאני רואה ממנו. 4. סימונס - טוב שלא שיחררו אותו. לדעתי אחרי תקופת התאקלמות הוא יעשה את הפריצה שלו ויהפוך לכוכב ברמת היורוליג. 5. בורשטיין - אמנם הוא עדיין לא חזר לכושר מלפני הפציעה אבל יש לו המון מוטיבציה והוא מראה הרבה מחוייבות לקבוצה, מה שאני מאד מעריך אצל שחקנים.

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

1. דרק שארפ 2. טל בורשטיין. 3. ליאור אליהו. 4. כספי. 5. אני אשאיר את המקום החמישי פתוח כדי שאכיר יותר את השחקנים החדשים, ואז אולי אחד מהם יוכל להכנס למשבצת הזאת. שימו לב - כתוב "אהובים". לא בהכרח "הכי טובים" או "הכי יעילים". אלא אלה שכרגע, נכון לעכשיו, גורמים להזדהות העמוקה ביותר.

נמשל

New member
לא יודע איך אתה מגדיר אהבה

אבחר את השחקנים שאני יותר מתחבר אליהם, באופי ובמשחק שלהם: דריק כמובן. דריק הואהדוגמא הטובה לכולהנו שבעזרת עבודה קשה, מנהיגות ואמונה, אפשר להגיע לפסגה גם כשמתחילים מאד בקטן. ארויו. מנהיג, שחקן מעולה. יתן את שלו. טל בורשטיין. לאבד 2 עונות ועדיין להלחם ולהאמין שמקומך בצמרת. מאד מקווה שיצליח השנה כי אם לא אני מעריך שישחררו אותו ויהיה כואב לי לראות אותו משחק בנהריה או בני השרון. בראון. הוא התוסף דלק לקבוצה. להערכתי אם נזכה להצלחה העונה, הוא זה שיביא אותה. כל השאר בסדר, אבל אין בהם משהו יוצא מהכלל מיוחד. אליהו היחידי שעוד מתקרב אבל הוא מרגיז אותי שהוא לא עובד על עצמו מספיק כדי לשפר את הנקודות החלשות שלו.

the red king

New member
פשש חבר'ה אהבתי את ההיענות!../images/Emo13.gif

נהנתי והשכלתי מהתגובות שלכם! וכצפוי דרק לקח ובגדול. אני חושב גם שמבחינת תרומה למכבי אפשר להגדיר אותו אף כמספר אחד בכל הזמנים.

lb22

New member
השחקנים שאני אוהב במכבי

1. שארפ - המכביסט האמיתי. 2. אליהו - למרות שאני לא אהבתי אותו כשחקן בקיץ האחרון למדתי להכיר אותו קצת יותר בתור שחקן ואני מקווה שאני אחזור נכיר אותו הרבה יותר טוב. 3. יניב גרין - לדעתי הוא נשמה של בן אדם. 4. בורשטיין - הלב שלו גורם להרבה אוהדי מכבי לחייך. 5. כספי ובטיסטה היחידים שיצא לי לדבר איתם לפני הפיינל פור האחרון (לפני שעלו למטוס) ..

למעלה