5 השירים האהובים עליכם ביותר...

d r o r y

New member
5 השירים האהובים עליכם ביותר...

שלום לכולם.אני חדש פה.למען האמת,יש הרבה זמרים ולהקות ישראליים שאני מעריץ,וגלי עטרי היא בהחלט דוגמא טובה לכך.תמיד אהבתי את סגנון השירה שלה.אבל אני בטוח שלכל אחד פה יש את הכמה שירים שלה שהוא הכי אהב.אשמח אם כל אחד מכם יתן לי רשימה של 5 השירים האהובים עליו ביותר של עטרי.למראת שההכרעה ממש קשה,הנה ה 5 שלי(ללא דירוג): 1.השיר שיביא לך אהבה 2.נפאל 3.הלחמה משנה אנשים 4.עוד מעט 5.סוף העונה עכשיו,תנו לי את 5 הגדולים שלכם.

היי ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חמשת הגדולים שלי
1. דרך ארוכה 2. רק אתמול 3. מקיץ אל החלום 4. גלידה 5. חבק אותי לאט יש עוד המון מגלידה שאני בקרוב יכיר

willo1

New member
שלי

1. דרך ארוכה 2. השיר שיביא לך אהבה 3. חזקה מהרוח 4.ולנטינו 5.מקיץ אל חלום אבל זה קשה רק 5!!! יש עוד כל כך הרבה יפים..

שרית7

New member
הי ברוך הבא

רק 5 שירים??? קשה ביותר ננסה: 1. דרך ארוכה 2. עד שנשיב 3. אל תשכח 4. קסם הלילה 5. אמצע ספטמבר

willo1

New member
שמתם לב

שבינתיים השיר הראשון אצל כולם היה- דרך ארוכה?

רינה7

New member
חמשת הגדולים

1. דרך ארוכה 2. מקדש האהבה. 3. קסם הלילה. 4. מקיץ אל חלום. 5. עוד יום. קשה לי להפסיק כי ישנם עוד שירים שאני מאוד אוהבת.

Koala Girl

New member
ברוך הבא!../images/Emo23.gif

זה בערך ה5 הראשונים שעולים לי בראש
יש עוד מלא. 1.מקיץ אל חלום 2.חזקה מהרוח 3.תני לו פרח 4.השיר שיביא לך אהבה 5.רק אתמול

עדי 345

New member
ה- 5 שלי:

1. אל תשכח 2. רק אתמול 3. במקום אתך 4. חבק אותי לאט 5. הרחוב הקטן

10 הגרי

New member
חמשת השירים האהובים עליי...

וואי,זה ממש קשה לבחור,אבל אני בכל זאת אבחר... 1."אל תשכח" 2."עוד מעט" 3."הכל עומד במקום" 4."ארץ טירוף ונביאים" 5."דרך ארוכה" השירים לא מסודרים לפי סדר עדיפויות,סתם כתבתי את האהובים עליי.

10 הגרי

New member
וחוץ מזה,ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif...

מתי התחלת לאהוב את השירים של גלי?היית בהופעות שלה?

d r o r y

New member
לא מהופעות...

פשוט יצא לי במהלך השנים לשמוע חלק משיריה ברדיו,בתכניות טלוויזיה,ובכל מיני מקומות.ומאז ראיתי שאני נורא אוהב את הסגנון שלה.

שרית7

New member
כולם מתחילים ככה בד"כ פחות או יותר

או שאוהבים סגנון מוסיקאלי ומתחילים להתעניין וקול מסויים ואז מתחילים לרכוש אלבום ועוד אלבום לראות תכניות טלויזיה ובסופו של דבר מגיעים להופעות. בד"כ זה הסדר

hilali1

New member
איך אפשר רק חמישה?

אני צריכה לחשוב. חס ושלום שאגרום איזשהו עוול לשיר מסוים

החמישיה הפותחת ....

רק 5 שירים באמת קשה 1. מקיץ אל החלום 2. רק אתמול 3. חזקה מהרוח 4. נסיך החלומות 5. תני לו פרח ויש עוד הרבה

hilali1

New member
לאחר מחשבה רבה

ואחרי שמחקתי וכתבתי שוב ושוב ושוב ושוב הנה הרשימה: דרך ארוכה מה שאת אוהבת אין לי ארץ אחרת חברות השיר שיביא לך אהבה

למעלה