5 השירים הכי טובים? (האלבום של תפוז)

Lqpark

New member
5 השירים הכי טובים? (האלבום של תפוז)

מאור (
) העלה רעיון לא רע לעשות רשימת שירים הכי טובה של לינקין.

אז ככה, כל אחד יכתוב כמה מהשירים הכי טובים לדעתו של הלהקה במהלך השנים
.

ברור שזה ייקח לכול אחד מאיתנו קצת זמן לגבש כזאת רשימה, אז הבה:
מידי פעם כל אחד יכניס לעצמו איזה שיר לרשימה הפרטית שלו, ויחד נוכל ליצור את האלבום של הפורום!

לא חייבים להתחייב ל- 5 שירים (אבל לא להגזים).
אגב, גם שם לאלבום אנחנו צריכים, אז אתם יכולים להפציץ ברעיונות מגניבים: אלף התפוזים? תפוזים חיים? תפוזים לחצות?

Lqpark

New member
2 השירים הראשונים שלי הם:

Waiting For The End
Lost in the Echo
שניהם שירים מדהימים, כל אחד מהם הוא בהחלט המוביל, הראשון מבניהם מאוד קרוב לליבי, הוא סימן תקופה ארוכה בחיי ויצא בתזמון מאוד מדויק. אני שואב ממנו הרבה כוח וחוכמה, איך לקחת דברים בפרופורציות וההבנה שכל דבר בסוף נגמר ועוברים לדבר הבא. היום הרבה זמן אחרי זה כבר דבר מובן מאליו.
Cause we're living at the mercy of the pain and the fear
Until we dead it, forget it let it all disappear

אנחנו לומדים מהרבה דברים בחיים, במיוחד כשאנחנו צעירים, אני שמח שלינקין פארק לוקחים בזה חלק.

®NuLy®

New member
היי היי הכל עניין מאוד סובייקטיבי

גם אני קצת הרמתי גבה כשראיתי דווקא את שני השירים האלה, אבל הוא הסביר כמה זה הוא התחבר אליהם וכמה עזרו לו בתקופות מסוימות בחיים, ואני חושבת שגם לי יש שירים כאלה.

אז בלי לכלוכים

PureSHIT

New member
לא יודע,נשמע לי כאילו הוא

נתן הצהרה כבדה מידי מקודם עם lite ועכשיו הוא סתם זרק אותו יחד עם wfte בלי סיבה.

אבל שיהיה, אם אתה באמת מרגיש שהשיר הזה הוא אחד מחמשת הגדולים של לינקין זו הבעיה שלך (; לפחות יצא לנו מזה אחלה משחק..

Lqpark

New member
אחי לא התכוונתי שהם מקום ראשון / שני

אלה 2 השירים הראשונים שאני מכניס לרשימה שלי.
הם בהחלט לא מקום ראשון או שני

®NuLy®

New member
כבר יכולה לחשוב על אחד

וזה From The Inside.
השיר האהוב שלי של הלהקה, צ'סטר פשוט שופך שם את עצמו (במיוחד אחרי הברייק) אם זה בגרסאת האולפן ואם בביצועים בלייב.
התבאסתי מאוד שלא היה את השיר בהופעה בארץ

®NuLy®

New member
מוסיפה עוד אחד

Easier To Run

מאוד מאוד מתחברת ללירקס שלו, שצריך להתמודד עם קשיים ואתגרים בחיים במקום לברוח ולטמון את הראש בחול.

בחרתי כבר שניים ממטאורה, זה כל כך קשה מהייבריד

Lqpark

New member
הערה קטנה

1.אין צורך לדרג את השירים פשוט שימו את מה שאתם רואים לנכון כשירים המובילים לדעתכם.

2. קחו את הזמן, אם תכנסו לאיזה מומנט עם איזה שיר ותבינו שהוא צריך להיות ברשימה נשמח אם תגידו, במיוחד מה הסיפור שלכם מאחוריו.

3. אין צורך לחפש את השרשור, אפשר כל פעם לפתוח שרשור נפרד, אופציה טובה היא לעשות שרשור דביק שפעם בשבוע ייתחלף באחד אחר ולפרסם שם (שחר?)

למעלה