5 לאוגוסט מי מגיע להיכל

glitter8

New member
5 לאוגוסט מי מגיע להיכל../images/Emo35.gif

בשיחה שקיימתי עכשיו עם חנית, פתאום ראיתי שאין לי בראש רשימה מסודרת של מי מגיעים להופעה, למשל החכמובים, עומרי, רונן, ארז? לא כולם דווחו , ולא שזה "חובה" להגיע, פשוט רוצים לדעת
עלה שוב גם הרעיון של החולצה עם ההדפסה של התמונה ממצדה ששני תרמה לנו ואני לא מוצאת אותה בתיקיות שלי...אז אם אפשר שוב...

שלידודי

New member
את חייבת להביא תמונות איפה את לאן נעלמת?

אני מקווה שאני יודעת מי את ולפי השמועות הכפלת את משפחתך נכון? את תקבלי כזה חיבוק גדול ומכופל

H I L A M A

New member
יובל ועידו

הי שלי, מה שלומך? איך כולם? כיף לראות שכולם חוזרים לכתוב לפני ההופעה. השמועות נכונות, הכפלנו את משפחתנו ועכשיו אנחנו ארבעה! ילדתי לפני כמעט שלושה חודשים את עידו ויובל המהממים (כנראה שכבר במצדה האחרון הם היו איתנו
). לא ברור איך קיבלנו ככה פתאום תאומים... אבל אנחנו מרוצים עד הגג.

שלידודי

New member
את מהממת איזה כייף לך הרבה בריאות

תביא תמונות את בטח לא עובדת? בואי נדבר בטלפון052-4703197 איזה כייף שהולכים להופעה הם היו איתנו במצדה אולי בגלל זה היית עייפה או כאבה לך הבטן אם אני לא טועה נדבר

glitter8

New member
../images/Emo79.gifיופי! שיצטרפו בפיזמון../images/Emo79.gif

אם הם היו במצדה אז הם מכירים את השירים

אני!! אני!! אני!!

מחכה להופעה בקוצר רוח! מקווה לראותך אתכם שם! נשיקות, טיפטיפ

glitter8

New member
מלפפונה חיה בפייסבוק

מצבה טוב והיא מתבדחת עם רופאיה

הנה אני!!!

ואני חוזרת ובגדול! !! וכמובן, כמובן, כמובן-שאני אהיה במופע, אחרי שזכיתי בזוג כרטיסים ב"שבת של קלאסיקות", ואחרי שקיבלתי שבוע אח"כ בדואר דיסק של פארקינג קומפלטו-כי הערוץ התבלבל וחילק את כל הכרטיסים שהיו לו, ולי לא נשאר....
, ואחרי מבול טלפונים ואינספפפור פניות קיבלתי שיחת טלפון מפתיעה+התנצלות כנה, והנה אני במופע!!!

שלידודי

New member
את כבר לו במגדל המאה??? ליאור ואני שמחות

ומתרגשות לראות אותך איזה כייף גם אנחנו לא כתבנו הרבה זמן אבל כייף לשמוע ממך

למעלה