5 לוחמים אהובים ו-5 שנואים

favor

New member
5 לוחמים אהובים ו-5 שנואים

כמה פשוט. מי הלוחמים שלכם?

favor

New member
טוב.. אז שלי

נתחיל בשנואים: מייקל ביספינג טים סילביה מאט סרה גבריאל גונזגה ג'וש קושצ'אק האהובים: רוג'ר הוארטה ליוטו מצ'ידה GSP פאולו פיליו אנדרסון סילבה

AmericanDragon

New member
אוקיי

שנואים: קונגו, קושצ'אק ולא עולה לי מישו עוד לראש
אני גם לא מחבב את ביספינג אבל רק בגלל ההחלטה לתת לו ניצחון מול האמילD: אהובים: הוארטה, קוטה, סנצ'ז, סיינט פייר, גריפין (
)

dor244

New member
שלי

אהובים 1 רנדי קוטור 2 בי גי פן 3 קווין רנדלמן 4 וואנדרליי סילבה 5 טייסון גריפין שנואים 1 פידור אמילנינקו 2 פאבריציו ווארדום 3 מייקל ביזבינג 4 דייגו סאנצאז 5 ליוטו מאצידה

FrecCo

Active member
../images/Emo27.gif

אהובים: פידור שוגון מצ'ידה BJ PENN נוגיירה שנואים: ג'וש קושצ'ק שון שרק מאט סרה ושאר משעממים כמו אורטיז, ביספינג, אבנס..

Brockster

New member
בואו נראה...

אהובים: BJ פן, GSP, הוארטה, מאצ'ידה, לאוזון. שנואים: אבנס, טימי בוי, ביספינג, שרק, פרנקלין.

JayneCobb

New member
אוהב,לא אוהב

אוהב : (1 בכל משקל) 1) פרנקלין 2) GSP 3) גריפין 4) גווידה 5) פידור (לקח לי זמן,אבל שיניתי את דעתי) לא אוהב : (1 בכל משקל) 1) שרק 2) קושצ'ק 3) ביספינג 4) אוונס 5) MAINEIAC

raw is eyal

New member
חמסה וחמישה

חמסה שלילית שון שרק יושין אוקאמי מיקל בסיבינג (אוברייטד לדעתי) קרמלו מרארו ג'וש קושצ'ק חמישה חיובית GSP רנדי קטור טיטו אורטיז יוסטון אלכסנדר קני פלוריאן

chmux1

New member
שלי

אהובים: פידור אנדרסון סילבה gsp צ'אק לידל רויס גרייסי שנואים: ליוטו מצ'ידה לא עולה לי לראש דאם!

shacta man

New member
אז ככה

נתחיל מהרע... החברה שאני פחות מסמפט: ביספינג ראשאד אוונס ז'ארדין טיטו אורטיז טייסון גריפין החברה שאני עפר לרגליהם: רנדי קוטור רוג'ר הוארטה בי ג'י פן סנט פייר דן הנדרסון

Mine

ד"א, אני מתנצל על כך שאני בקושי מראה נוכחות בפורום, פשוט לא הספקתי להשלים עדיין את UFC 81 ומאחר זה לא נחשב לספוילר יותר אני מעדיף לשמור על מרחק בטוח. אהובים- 1. קונג לי. 2. וונדרליי סילבה. 3. אנדרסון סילבה. 4. ג'ון פיץ'. 5. ליוטו מאשידה. לרשימה אגב אין קשר לרשימת האנשים שאני מחשיב לטובים בעולם בP2P, אלא פשוט רשימה של חמשת הלוחמים שאני הכי נהנה לראות. שנואים- 1. צ'יק קונגו. 2. כרמלו מאררו. 3. ג'וש קוסצ'ק. 4. בראד איימס. 5. טיטו אורטיז.

e m z

New member
שלי

אוהב: קוטור, שרק, פרנקלין, לידל, פיץ' (וגם האמיל) שונא: ביסבינג, יוז, סאנצ'ז, סילביה, פלוריאן

Russy

New member
אז ככה

האהובים עליי : 1. טיטו אורטיז 2. צ`אק לידל 3. ג`ורג` סט-פייר 4. אנדרסון סילבה 5. מרקוס דייויס.. השנואים העליי: טים סילביה,סוקוג`ו,יוז,מאצ`ידה,נוגיירה.

The Iron Claw

New member
אז ככה...

שנואים : דייגו סאנצ'ז (מאז ומעולם) טים סילביה שון שרק מאט יוז מלווין גילארד אהובים (כן , אני אוהב אותם לא רק לפי יכולת בזירה) ראמפייג' ג'קסון יוסטון אלכסנדר רוג'ר הוארטה BJ פן אנדרסון סילבה

doom23

New member
שלי

אהובים: וונדרליי סילבה אנדרסון סילבה צ'אק לידל יוסטון אלכסנדר קימבו סלייס שנואים: ביספינג קושצ'אק סאנצ'ז נוגיירה פדור ( כי פחד לבוא לUFC )

favor

New member
תוצאות

הלוחם הכי שנוא בפורום: מייקל ביספינג עם 10 קולות הלוחם הכי אהוב: ג'ורג' סיינט פייר עם 8 קולות (אנדרסון סילבה שני עם 6 קולות) ושימו לב למצ'ידה: 4 אוהבים ו-3 שונאים. הכי מגוון.

dor244

New member
אין ספק שמאצידה הוא בעייתי

מבחינת מראה וסגנון הוא קצת אנמי אבל אין ספק שיש לו יכולות אבל לדעתי האמיל יכול מה זה לפרק אותו

talhorm

New member
באיחור

נתחיל בשנואים: מייקל ביספינג צ'יק קונגו ליוטו מצ'ידה מלווין גילרד מאט יוז האהובים: פידור GSP קרו קאפ וונדרליי סילבה ב'י ג'יי פן!!!

למעלה