5 מוטות

אליחי

New member
5 מוטות

בהקשר של מה אדם מסויים חושב עליי, איך תפרשו זאת?

צ ל י ל 8

New member
5 מטות הן

סימן למאבק לפעמים פנימי. כלומר, האדם לא יודע מה לעשות ונאבק במחשבותיו האם כדאי: כן או לא. לפעמים זה גם יכול להעיד על אדם שנאבק באחרים, ולכן ייתכן שהור מרגיש שיש לו עוד מתחרים בנושא הנשאל. אם תעלה פריסה שלמה, אוכל לעזור יותר

אליחי

New member
צליל,

קודם כל תודה על הפירוש! אני נוהג לבצע פריסה קלטית, ולמרות שאני מודע לפירוש המסורתי של כל קלף וקלף, אני נוטה להוסיף פירוש אינטואיטיבי, שבדרך כלל ממקד אותי יותר לדברים מאוד ספציפיים. במקרה שאני רוצה לשאול שאלות נוספות, אני פורש את כל הקלפים שנשארו בצורת מניפה, ומוציא את הקלף שהכי מושך אותי. במקרה הזה רציתי לדעת מה ידידה שלי חושבת עליי, ולכן משכתי קלף נוסף: 5 מוטות. הייתה לי תחושה שלילית בקשר לזה, אבל לא יכולתי להצביע מהי בדיוק... יכול להיות שהיא רואה אותי כאדם שנוטה לריב?

צ ל י ל 8

New member
תוכל להעלות את כל הפריסה

כדי שאוכל לראות את כל התמונה? קצת קשה לי לאמר לך ככה... על איזו עמדה הוצאת את קלף 5 המטות?

אליחי

New member
לא הבנת אותי...

לאחר שאני מבצע את הפריסה הקלטית, במידה ויש דברים שלא נעניתי לגביהם בפריסה עצמה אני שולף קלפים נוספים, כל קלף לשאלה, ועבור השאלה מה X חושב עליי הוצאתי את הקלף 5 מוטות, אבל אני מבין שאין זה מספיק קלפים? רציתי לשאול איך מתבצעת הפריסה הזאת לפי מילים?

צ ל י ל 8

New member
ניתן לעשות פריסת שאלה ../images/Emo35.gif

מה X חושב ומרגיש כלפי מבחינה רומנטית (בהנחה שזו השאלה, אם לא תשנה...)? 6 קלפים+קלף סיכום

אליחי

New member
אוקיי

יצא לי ככה: מה- העולם X - צדק (JUSTICE) חושבת - 8 מחומשים ומרגישה - משרת של גביעים כלפיי - מלך של חרבות בתור ידיד - אס של גביעים סיכום - 3 גביעים תודה

צ ל י ל 8

New member
בתור ידיד-זה אחלה ../images/Emo105.gif

מה- העולם X - צדק (JUSTICE) חושבת - 8 מחומשים ומרגישה - משרת של גביעים כלפיי - מלך של חרבות בתור ידיד - אס של גביעים סיכום - 3 גביעים נראה כי אתה משמש עבורה עוגן משען. יכול להיות שבימים אלה היא שוקלת את המשך מה שהיה בינכם. אני משערת עפ"י הקלפים שאולי היה בינכם איזה משהו שהוא קצת מעבר לידידות ולכן היא נמצאת כרגע בהתלבטות אם להמשיך כך או לחזור להיות ידידים. אני חושבת שהיא מאוד מחבבת אותך, למרות שהיא חושבת שאתב טיפה נוקשה ונוטה להגזים. מלך החרבות מראה אותך כאדם מחושב מדיי ונוטה לסגור דברים בצורה חדה לכאן או לכאן. בתור ידי, היא תהנה מחברתך, יהיו בילויים וכיף. כרגע, הקלפים מראים שהיא לא בשלה למשהו מעבר, ולכן התשובה עבורך היא כזו: האם אתה באמת תהיה מסופק להיות רק ידיד שלה? כי לי נראה שהרצון שלך הוא קצת מעבר

למעלה