5 משפטים שמאבטחי טיולים שומעים כל הזמן :

5 משפטים שמאבטחי טיולים שומעים כל הזמן :

1) הדבר הזה עוד יורה ? (על הקרבין) 2) תירה עליו ! תירה עליו ! 3) הרגת פעם מחבל ? 4) כמה זה שוקל ? 5) כמה משלמים לך ?

joshh

New member
5 משפטים שמאטחים רגילים שומעים כל הזמן:

1. יש לי נשק, בין הרגליים. 2. תבדוק את מי שצריך. 3. בום ! חחחח 4. אחותי, חברה, אמא, דודה , סבתא שלי פצצה. 5. תבדוק אותי אחרי זה.

TheBigBrother

New member
אם כבר מדברים על זה

אז אנצל את הבמה. בגלל השביתה המתמשכת, יש סיכוי מסוים שיתבטל הסמסטר ובמקרה כזה אני שוקל להתחיל לעבוד בחברה לאבטחת טיולים.יש לי ניסיון עבודה בחרות אבטחה רגילות, אבל שום מושג לגבי אבטחת טיולים. אני אשמח לשמוע כל מידע רלוונטי, מה הולך בחברות האל?, מה התנאים? מה השכר? האם משלמים נסיעות כמו שצריך? כמה ימים בשבוע יש עבודה? האם מקום היציאה והחזרה של הטיול עלול להיות מרוחק מהבית?האם הם דואגים לאוכל? וכל דבר נוסף שעולה בראשכם. מאבטחי טיולים - אשמח מאוד לשמוע אותכם תודה!

תשובות:

עבדתי בחברה כזו עד לפני כמה חודשים- אז אל תהיה בטוח שמה שאכתוב עדיין אקטואלי ב-100%: 1) רוב החברות משלמות כ-190- 215 ש"ח ליום למע"ר, 210- 235 לחובש. ישנן חברות המשלמות 190 או 210 ותוספת 25 ש"ח עבור טיול הכולל לינת לילה. ישנן חברות, למשל בטחון הצפון, בהן אם עובדים פחות מ-6 שעות ביום מקבלים תשלום רק עבור חצי יום. 2) תשלום עבור שעות נוספות, כאשר שעות נוספות הן שעות שמירה בלילה- בין 20 ש"ח ל-25 ש"ח. 3) רוב החברות משלמות עבור נסיעות. בחברה מסוימת מנתניה ששמה מזכיר ציפור גדולה ושחורה התשלום עבור נסיעות נכלל בשכר גלובלי. 4) לא תמיד יש עבודה. בחלק ניכר מהחברות עלייך לחתום על חוזה לא סימטרי- אתה מתחייב לעבוד מתי שהחברה רוצה, אבל החברה לא מתחייבת לתת לך עבודה. 5) מקום היציאה והחזרה יכול להיות מרוחק מאד מביתך. תתרגל לקום לפני 5 בבוקר. 6) בטיולים של כמה ימים עלייך להביא אוכל רק ליום הראשון. 7) חלק גדול מהחברות לא משלמות עבור המטווח. 8) אל תעלה לאוטובוס או תכנס למערה בלי אטמי אזניים.

TheBigBrother

New member
תודה

לדעתך זה שווה אבל? והאם יש הרבה הליכה?אני היתי מעדיף טיולים פיזיים יותר

תלוי, תלוי, תלוי.

שווה? אני הגעתי כך לתחום מקצועי חדש, הוראת דרך. למדתי מהרבה מדרכים טובים מה לעשות, וחשוב יותר מה לא לעשות, והכרתי את הארץ במידה כזו שיכולתי לבוא למבחן בכתב בלי מפה. הרבה הליכה? שוב תלוי. באיזה חברה אתה עובד, האם אתה מוכן לצאת עם תנועות נוער וכו'. טיולים פיזייים- תלוי בלקוחות של החברה.

אקסיומה

New member
אממ.. אני אמורה להתחיל לעבוד בזה, אז ככה...

ממה שידוע לי... בחברה שאני עובדת בה ("ניצנים") משלמים לנו בעיקרון 200 ש"ח ליום טיול, ותוספת של 25 ש"ח אם אנחנו ישנים בשטח. לגבי שעות נוספות, אני לא בטוחה, עוד לא ביררתי את העניין.... החברה משלמת עבור נסיעות. העבודה בעיקרון היא עונתית בד"כ. כלומר: יש מצב שלא תעבוד כל יום, ושתצא לטיול פעם בשבוע- שבועיים. וכן- מקום היציאה והחזרה עלול להיות רחוק. לגבי אוכל- אני יודעת שלרוב הם דואגים, אבל אם זה טיול של יום אחד, רצוי שתביא אוכל בעצמך. אמממ... בעיקרון, כידוע לך אתה מקבל קארבין ותיק עזרה ראשונה. כמובן שלפני תחילת העבודה אתה מחוייב (ברוב החברות) לעבור מטווחים (ולהתייבש בבית איזה חודש וחצי עד שיגיע הרישיון לנשק) וכמובן לעבור קורס עזרה ראשונה שמסמיך אותך להיות מע"ר. התשלום על הקורס הוא מכיסך. אצלנו מחזירים את עלות הקורס לאחר חצי שנה של עבודה בחברה. אממ זהו. אני מתחילה לעבוד בזה ביום חמישי הקרוב... נראה איך יהיה.

TheBigBrother

New member
תודה על התשובה

ובהצלחה בעבודה החדשה! אני שוקל לעסוק בזה בין הסמסטרים, בזמן הקצר שיהיה. ואל תשכחי לחלוק איתנו מהחויות בעבודה, שליליות כחיוביות יחד

כשהיה לי קרבין

חזרתי פעם מטיול שטח של כמה ימים ביום חמישי בערב. מלוכלך, ממש לא מגולח, ממש מי שלא תרצה לפנות אליו. במושב מולי התיישבו של חיילים, חלק מקבוצה. אחד מהם היה מוכרח לשאול את השאלה של הגבר- גבר הישראלי המצוי "תגיד, זה רובה ציד"? התעלמתי. הוא שאל שוב. התעלמתי. אז הוא שאל למה אני לא עונה, ואז התחרפנתי ופתחתי עליו ת'פה. איני זוכר מה בדיוק אמרתי, אבל שאלתי אותו בין השאר אם כשהוא היה ילד כאפות בבית ספר הוא שאל את כל המאבטחים בטיולים את אותה שאלה, ואם הוא מרגיש גבר- גבר כשהוא מזיין את השכל על נשק של אחרים בגלל שהוא בחיים לא זיין. מהר מאד הוא נעלם לפני שאתפוס עליו עוד עצבים. מומלץ לכולם לנסות.

חחח גדול אהבתי

אני שוטל באמת להקים מן קומונה כזאת של מאבטחי טיולים אולי זה יצא לפועל....

אחרי שהולכים 100 ק"מ בארבעה ימים

וישנים בממוצע 4 שעות בלילה, מגלים פתאום שנינות בלתי צפויה וגישה חדשה ליחסי אנוש עם קרציות. תסכים לקבל גם מאבטחי טיולים לשעבר לקומונה?

roy gabay

New member
איזה שאלה על מה אתה מדבר כולם כמו משפחה

כנס לקומונה http://173.tapuz.co.il/communa/MsgesAdmin/Communa.asp?Communaid=5262

למעלה