5 צמתים שחייבים למחלף

5 צמתים שחייבים למחלף

אז אילו 5 צמתים אתם חושבים שחייבים, אבל חייבים דחוף לעשות בהם מחלף? הנה מה שחשבתי הרגע: צומת בית ליד צומת גולני צומת דרור רעננה צפון גינות סחרוב

ונפלון

New member
5 המופלאים

(לא לפי סדר חשיבות) צומת בית דגן צומת ביל"ו צומת הכניסה לירושלים להסדיר במחלף את שתי צמתי הכניסה לרמלה על כביש 40 צומת הכניסה לקרית גת ובנוסף: השלמה למחלף מלא בגלילות השלמה למחלף מלא במורשה

yairp4

Active member
5 צמתים זוועתיים

צומת בני דרום צומת עד הלום צומת בית דגן צומת רעננה גינות סחרוב והרשימה עוד ארוכה מאוד...

fireman

New member
החמישיה שלי

כנות עד הלום פלוגות הכניסה לב"ש מכביש 60 גינות סחרוב

Sephiroth

Member
צומת בית דגן... חייבת להתמחלף !

יש מספיק שטח באיזור, ובגדול היה מספיק להעביר גשרון קטן על כביש רמלה - יפו על מנת לפתור לפחות 80% מבעיות העומס בצומת מכל הכיוונים

בועז ל

New member
להלן חמשת המעצבנים.

צומת בילו גינות סחרוב צומת הכניסה לירושלים צומת הגבעה הצרפתית צומת גלילות

mucool2

New member
בועז, אני מתפלא עליך

שלא הזכרת את הצומת הדורש-מחלוף מספר 1 בירושלים, הלא צומת בגין-גולומב (הכניסה הדרומית לכביש בגין). אגב, בצומת הגבעה הצרפתית כבר יש למעשה מחלף, אם כי לא יזיק איזה מעבר משוקע ממזרח למערב.

Roobie

New member
5 המתישים

צומת בית-דגן צומת שילת (אתם צריכים לראות את האזור בבוקר ובשעות אחה"צ. בין 16:00 ל-17:30 - 25 דקות בין צומת מכבים-רעות לצומת שילת, מרחק של 1.5-2 ק"מ סה"כ). צומת דרור צומת בית-ליד ואחד משלושת הבאים, שכל אחד מהם יקל על התנועה באזור הזה - צומת נחל-חדרה (ככה קוראים לצומת הצפוני של חדרה? למעשה שני צמתים סמוכים המפגישים בין כביש 65 לכביש 4), צומת חנה, צומת כרכור.

הזכרת לי משהו

בהול יותר מצומת נחל חדרה. כיכר המשטרה בחדרה זקקה בדחיפות למינהור

משה9

New member
את צומת שילת הרחיבו לאחרונה

והפקקים נעלמו. את צומת בית ליד הרחיבו ואין לי מושג אם זה שינה משהו כי אני לא נוסע שם הרבה.

Roobie

New member
הפקקים נעלמו?

אמנם המצב השתפר במעט, אבל להגיד שהפקקים נעלמו? לפחות עכשיו כשהכביש יהיה יותר רחב יהיה יותר קל למחלף אותו בעתיד, אבל חבל על הביזבוז שבדרך.

eyalmel

New member
צומת יגור

כל יום פקק של עשרים דקות (הלוך וחזור).

בועז ל

New member
איך זה ששכחנו את הצ'ק פוסט?

כאחד שאינו צפוני , אני מניח שאם אף אחד לא ציין את הצומת הזה ,משמע שהכל נפלא שם.

bernuli

New member
בועז יקירי

רואים שלא עברת את שער הגיא צפונה כבר הרבה זמן... הצק פוסט ממוחלף בחלקו מזה שנתיים וחלקו השני בתחילת העבודות

בועז ל

New member
אחי , אני מנסה לעבור את שער הגיא ,

אבל מה לעשות שהרכבת שלי בקושי זזה...

הצ'ק פוסט

מכיוון שהצ'ק פוסט הוא צומת T, כבר אין בו בעיות רבות, כי יש גשר שמוביל מכיוון חיפה לכיוון הקריות. הפנייה מה'קריות שמאלה לא קריטית, כי 300 מטר לפני יש פניה שמאלה לצומת יגור.

למעלה