5 קושיות אחרונות לפני רכישה ותחילת עבודה...

shayer

New member
5 קושיות אחרונות לפני רכישה ותחילת עבודה...

1. ראיתי שיש מערוך מיוחד לבצק סוכר, האם באמת צריך או שאפשר להשתמש במערוך עץ רגיל ? 2. אפשר לינק להסבר כיצד מכינים רוטב שוקולד (למריחה על העוגה, להדבקת הציפוי) 3. לאחר שהעודה הבחושה מוכנה, כמה זמן לתת לה להתקרר, לפני שמלבישים עליה את הציפוי ? 4. ראיתי במתוק.נט שכל צנצנת ג'ל צבע מאכל (30 גרם) עולה 15 ש"ח, האם יש ערכה של כל הצבעים יחד ? 5. סט חותכני עברית ומספרים עולה 69 ש"ח, האם זה זול/יקר/סביר ?
שוב
רבה לכולם
 

s h e l l y 2 4

New member
תשובות

1.אפשר במערוך רגיל עובד מעולה אפילו של ילדים 2.רוטב שוקולד: 2 חב' שוקולד מריר על קופסת שמנת מתוקה מביאים להרתחה מקררים ומורחים 3.קירור מלא! אחרת זה ימיס את הבצק 4.קיימים סוגים רבים של צבעים וגם בקיטים שווה לחפש 5. זה נראה לי זול.... אולי כדאי לראות של איזו חברה.... ואם סבבה אז תקני
 
למעלה