5 שבועות אחרי הלידה

5 שבועות אחרי הלידה

הי בנות, בהריון שלי עליתי 12 קילו (עליתי 15 קילו אבל בגלל שהיתה לי סוכרת הריון ירדתי 3) עכשיו אחרי 5 שבועות אחרי הלידה ירדתי 9 קילו, איך אני אמורה להוריד את שאר העודפים? אני מניקה ומרגישה כל הזמן רעבה ואוכלת כל הזמן שטויות ... האם להסתמך רק על ספורט ? מישיה נתקלה במקרה כזה ?

1אורניתה

New member
ברוכה הבאה

את לא ג'סי נכון? כי רוני של ג'סי צריכה להיות כבר בת 8 חדשים. לשאלותיך: אין לי חדשות בשבילך לגבי ההנקה,הציצי נשאר גדול אחרי מספר חדשים של הנקה הוא אמנם מתאזן והנפח יורד,אבל עדיין גדול,גם אחרי שמפסיקים להיניק לוקח לפחות שנה לחזה לחזור לעצמו א. לייבש את החלב ב. להחזיר את רקמת השומו שהוא איבד למען ייצור החלב. וגם אז לא תמיד הוא נראה כמו פעם
לגבי השאלה השניה אותה תשובה-זה עוד יתאזן,ולרדת במשקל אפשר אם כי לאט מאוד. אני מציעה שאם את רעבה פשוט ארגני לך 3 ארוחות טובות ביום ו2 ארוחות ביניים וזה בהחלט יכול לעזור. בהצלחה אורנה

אתי אתי

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

עלה לאט וירד לאט...אחרי לידה צריך המון סבלנות והתמדה. זה טבעי להרגיש רעב בתקופת ההנקה הראשונה, אח"כ מתאזנים. תקפידי לאכול אוכל מזין ומשביע כשאת רעבה, ולא סתם לחטוף, כי זה (חטופים) בד"כ הרבה יותר קלוריות ולא משביע לאורך זמן. בכל אופן - ברוכה הבאה !!!

חן123

New member
יש לך ממש מעט להוריד

העצה שלי - ארוחות מסודרות ולוותר על שטויות, שמרי לך צ'ופר אחד לערב. מצטערת - אבל אי אפשר לרדת יחד עם שטויות (לפחות אני לא מכירה דרך...)

חן123

New member
תראי, הכל זה מאזן

הכרתי מישהיא שהייתה אוכלת בלי חשבון אבל קורעת את עצמה במכון כושר (קורעת הכוונה ל 3-4 שעות כל יום...) היא הייתה חתיכה חבל על הזמן. העניין הוא לשמור על מאזן, שמה שאת מכניסה גם יצא. יש כמה טבלאות של שריפת קלוריות לשעת פעילות, בד"כ את מגלה שבחטיף הראשון אכלת את מה שהוצאת בפעילות, אבל אם את אוהבת ספורט זה בהחלט מאפשר לך לאכול יותר (כמה שיותר ספורט לאכול יותר...)

למעלה