5 שנים ו-100 אלף מבקרים

5 שנים ו-100 אלף מבקרים ../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

בלוג 'פסיכודליה' נולד אי שם בתחילת 2006, ומאז עברו להם 5 שנים ו100,000 מבקרים. כך שכעת אנחנו חוגגים מאורע מיוחד במינו וברצוני לתת קצת פרטים עליי, על הבלוג ומעבר. מקווה שתישארו, תקראו ותגיבו. קריאה נעימה. שם: נטע מימי גיל: בת 25 מקום: ירושלים משפחה: אחות מוצא: אמריקאי דת: יהודיה שיער: בלונדינית גובה: 1.60 משקל: 51 ק"ג תעסוקה: מובטלת כרגע תחביבים: לראות TV, לכתוב, לישון, לבלות, לשמוע מוסיקה, לקרוא ספרים וכולי חלום: לכתוב ספר (או סדרה של ספרים) ולהביא ילד לעולם. בלוג: פסיכודליה שנה: 2006 מבקרים: מעל ל100,000 מי נמצאת בתמונת האייקון שלי: דאפני (מתאבקת) מה פשר החתימה שלי: זה לקוח מהישרדות (Up For Grabs רק שזה Up 4 Grasp) פעילה ב: בלוגיה, פורומי ריאליטי, קומונות משחקי תפקידים וכולי רשומה ראשונה שפורסמה: LSD רשומה ראשונה שהומלצה: נגד מי תושבי שדרות נלחמים? רשומה אחרונה שפורסמה: האח הגדול - עונת עומרי חיון רשומה אחרונה שהומלצה: הנה למה אני לא אזכה בחביבת הקהל רשומות בכללי: 10 נקודות מפנה בבלוג למה אני כותבת בבלוג שלי: כי זו הדרך שלי להשמיע, לכתוב וליצור. למה אני עושה את 'חדשות הבלוגיה': כי זו התשובה שלי ל'שרוט הממליץ'. חלום (בתחומי תפוז): להיות אדומה בפורום כלשהו. תאחלו לי מזל טוב !

wranger

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

איזה כיף לציין אירועים בחייו של בלוג, כמו יום הולדת 5 או מספר קוראים עגול ויפה... אז מזל טוב, ונעים להכיר קצת יותר, ובהצלחה בהמשך. יאללה, מיליון קוראים זה ממש מעבר לפינה!

דנטל

New member
מזל טוב!

נהניתי לקרוא את זה אפילו יותר מחדשות הבלוגיה.

bob68

New member
../images/Emo49.gif וכמובן מלאן ת'אלפים ברכות

לעוד מלאן ת'אלפים מבקרים.

../images/Emo207.gifאני רוצה להודות לעורך התוכן - תודה רבה!

על קידום הרשומה האחרונה, זו הייתה ממש הפתעה נעימה
בהזדמנות זו אני גם רוצה להודות לעומרי חיון על הכל... אתה הגדול מכולם

טליונת1

New member
מזל טוב ו..

לא ידעתי שאת כל כך צעירה... הרבה הצלחה בהמשך, כמו שאומרים 'כל החיים לפנייך".

meital G

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

לעוד שנים של כתיבה מהנה ומעשירה

../images/Emo122.gif

אין לי ציצים ענקיים כמוה אין לי שרירים כמוה אין לי פוטוגניות כמוה

למעלה