5 שנים זה לא יותר מידי?

Ktmridder

New member
5 שנים זה לא יותר מידי?

ערב טוב לכל המצוטטים. אז ככה לפני שבוע נשלח אלי דוח משנת 2003 ראשית אני לא מבין בכלל על מה מדובר ולכן הלכתי לתחנת המשטרה הקרובה לאזורי(כפ"ס) מדובר ברכב שנגנב לי בשנת 2005 ולכן אין סיכוי שזה בוצע על ידי הגנב על כל מיקרה בדוח שנשלח מבית משפט מצויין אי ציוט לתמרור ד-21 לא היה לי מושג במה מדובר בתחנה בדקו ואמרו לי שזה חניה על אדום צהוב חניית אוטובוס ושהקנס נמסר ביד ולכן אין לו התישנות אני מעולם לא קיבלתי את הקנס אין לי מושג במה מדובר כאשר ביקשתי לראות את הדוח הם הפצירו שעלי לשלמו עד 13\2\08 ועם חלה טעות אז כספי יוחזר מדובר ב 250 פלוס כפל וזה יוצא 463 אם איני טועה על כל מקרה לגבי הבקשה הם ישלחו בקשה להוציא את הדוח מהארכיון ולשלוח אותו תהליך זה אורך בין 3 שבועות לחודשיים. עם מידע אשר נמסר לי שדוחות שמתקבלים ביד אין עליהם חוק התיישנות אבל מעולם לא נמסר לי דוח כזה ביד ולא קיבלתי שום תזכיר בדואר כפי שטענו בתחנה.ואני עם סימן שאלה עם ביכלל הם יזמנו את הדוח או יתעלמו מבקשתי עם מישהו מבין בנושא אשמח לחוות דעת.

be_roo

New member
קביעתם לגבי ההתיישנות אינה נכונה

לפחות בחלקה, גם אם קיבלת את הדו"ח ביד ואין התיישנות על העבירה עצמה, הרי שאם לא נשלחו תזכורות על החוב בזמן הדרוש, יש התיישנות על העונש ולפחות את הריביות אינך אמור לשלם. והיות ומדובר בקנס על חניה, מאוד סביר שהוא לא ניתן לך ביד אלא הוצמד לשמשת החלון, גם אם בדו"ח עצמו מסומן אחרת. חכה שיוציאו את הדו"ח המקורי מהארכיון כדי לקבל יותר מידע. עד אז אתה מוזמן לקרוא את פסק הדין הבא שעוסק בנושא דומה: http://www.hanaya.co.il/lawarticals/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A0%D7%95%D7%AA%20%D7%A7%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%AA%20%D7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94-%20%D7%91%D7%9F-%D7%90%D7%A8%D7%99%20%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%AA'.htm

Ktmridder

New member
מה לגבי זמן התשלום ?

עם יעבור מועד התשלום ועדיין לא יגיע הדוח האם אני יקבל עוד כפל ? לפי מידע שנתנה לי השוטרת במערכת המשפט הם נותנים עוד כמה חודשים ובודקים עם הכסף נכנס לחשבון לפני שהם נוקטים בהליכים

למעלה