5 שנים קדימה......

5 שנים קדימה......

לפני חודש חזרתי מטיול של חודשיים וחצי בארה"ב בשבועיים האחרונים של הטיול , יצא לי לצפות בפרקים החדשים שמשודרים שם בטלוויזיה מדי יום , רק ששם יש הרבה פירסומות באמצע וזה נורא מעצבן אחרי שמתרגלים לראות את הסידרה בערוץ 3 ללא פירסומות . בקיצור....אני לא מתכוון להרוס ולספר לכם מה יהיה , אבל מי שסקרן ולא יכול להתאפק , אני מוכן לענות על שאלות בכל נושא ועל כל דמות בסידרה .

אז אני יתחיל ראשונה...../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

בפרקים שצפית, האם מקנזי (אשלי באשיום) שיחקה שם ומה נסגר עם הרומן שלה ושל בילי? אל תשכח לסמן
! ות ו ד ה !

מקנזי......./images/Emo58.gif

מקנזי עדיין משחקת שם ובילי כבר לא בסידרה יש לה שם דברים אחרים בראש והיא אוהבת מישהו אחר שאגב צץ מדי פעם גם כאן בישראל.....

(S) אוווו.. בא לשכונה בחור חדש...

שאת לב מקנזי כבש... (פיתון, הרמוני מאחוריך!
). מי הבחור אם אפשר לדעת והאם היא חזרה לשחק בפול טיים או לגיחות קטנות? ושוב תודה רבה !!

לא כל כך חדש......../images/Emo58.gif

ג'יי-טי!!! זה הבחור , למרות שהאהבה ביניהם עדיין לא מומשה כי הוא עוד לא יודע לגבי הרגשות שלה כלפיו. הם שוכרים יחד דירה כשותפים ולא כזוג כמובן או בינתיים..... ולגבי הזמן שלה בסידרה , בערך אותו הדבר כמו עכשיו.

../images/Emo5.gif איזה הפתעות יש בחיים!!!../images/Emo5.gif

אבל מי יודע?! הם כ"כ שונים אחד מהשני שיש מצב שירקמו בינהם משהו... יש סיכוי שדיויד טום (בילי) יחזור מתי שהוא?

Dawn12

New member
דווקא כן חדש ../images/Emo58.gif

לא רק ג'יי טי מהווה אופציה עבור מאק בימים אלה בארה"ב. האופציה השנייה (והמסקרנת הרבה יותר) היא קווין. זוכרת? האח המופרע של מייקל. יצא לי לראות כמה סצינות שלהם (את יכולה להוריד באתר שלה) והוא מתאים לה הרבה יותר מאשר ג'יי טי לדעתי. והתמונה המצורפת אולי מזכירה קצת את משולש בילי-מאק-ראול אבל ברור לכם שג'יי טי הוא ממש לא בילי, וקווין הוא בערך הכי רחוק שאפשר מראול.

קווין הזה ממש חמוד...

הוא זה שמופיע באתר בתמונה ביחד עם מאק, אם אני לא טועה.

Jolleen

New member
ארררררררר

אל תעשו לי בחילה בבקשה! ג'יי טי ומקנזי לא יהיו ביחד! לה יש רגשות כלפיו אבל הוא לא ממש שם עליה בימים אלו כשקולין (אהובתו היחידה!!!) חזרה לג'נואה סיטי. =] אני בעד מקנזי וקווין ביחד- GO FOR IT !!

וואלה את צודקת........./images/Emo58.gif

עכשיו אני ניזכר שראיתי את הפרק של ערב חג המולד ג'יי-טי הרגיש בודד ועצוב כאשר נישאר לבד בדירה בערב חג המולד ואז קולין דפקה על הדלת והפתיעה אותו בגדול ושניהם נראו מאוד מאושרים ביחד...!!!

Jolleen

New member
נכוןןןן!!!

ומקנזי עכשיו מקנאה.. חה חה שתלך לקווין ושלא תיטפל לזוג מושלם שכזה..!

רונית1

New member
לי יש שאלת ../images/Emo58.gif

מה קורה עם ניקי בימים אלו? האם היא תינשא לויקטור?

תשובות......./images/Emo58.gif

בחיי ניקי אין שינוי משמעותי היא וויקטור חזרו להיות ביחד הם לא נישאו מחדש היות והם לא התגרשו רק נפרדו על פי הפרקים שמשודרים בארץ

למעלה