5:1

5:1

בטח כולכם מכירים את הפינה הזאת בעיתון שבו כל שבוע אישיות אחרת מספרת על חמש סדרות שהיא אוהבת וסדרה אחת שהיא ממש לא . אז למה שלא גם אנחנו נעשה את אותו דבר
רק תנאי מגביל אחד
חמש סדרות אהובות לא כולל מקלאוד

נועה167

New member
סבבה../images/Emo26.gif

1. אי.אר 2. חברים 3. מכושפות 4. ג'ואן מארקדיה 5. טלנובלה בע"מ סדרה שאני לא אוהבת אממ סיינפלד.

אני...

1.פלוריסיינטה 2.אבודים 3.החוף הצפוני 4.אוצרות מן העבר 5.ימי חיינו ואחת שאני ממש שונאת: אפקט הפחד

נועה167

New member
אממ

ז"א מה עשינו? אז ככה, היינו בקיימברידג' שזה מחוץ ללונדון וממש יפה שם. היינו ב"צינוק" שזה מקום לילדים/נוער למרות שהיו גם מבוגרים אבל זה תלוי בבן אדם בעצם זה יעני מפחיד כזה.. לנו היה שם ממש צחוקים אז היה ממש כיף. עשינו קניות והסתובבנו באוספורד סטריט בקובן גרדן ובקמדן טאון. היינו בטוואר אוף לונדון שת'אמת קצת השתעממתי וכנ"ל לגבי מוזיאון המדע שפעם שעברה שהייתי היה יותר טוב עכשיו שינו אותו והוא דיי משעמם. חוץ מזה היינו בפארקים (סיינט ג'יימס, ריג'נד, הייד פארק) כולם ממש סבבה. וגם היינו במחזמר (fame) והיה ממש ממש שווה! :) קיצר ממש נהניתי :)

יאללה עכשיו אני

1.חברים - אני חושבת שאני מכורה לסדרה הזאת
אני יכולה לראות אותה כל הזמן ולא משנה כמה פעמים ראיתי כל פרק זה תמיד יצחיק אותי 2.ג'ואן מארקדיה - או במילים אחרות אדם
,אני מתה על הסדרה הזאת. 3.בנות גילמור - אני גם רוצה אמא כמו לורלי .. הן הכי מגניבות שיש השתיים האלה .. 4. דוסון קריק ז"ל אחת התוכניות שהייתי הכי מכורה אליהן בעולם . וואי כמה אהבתי את ג'ק
ואת ג'ן
. למרות שהדיאלוגים שם היו מוזרים כי מי באמת מדבר ככה אבל מכפת לי .. 5.שבתות וחגים ז"ל - עוד סדרה מעולה שהסתיימה כבר. ממש נהנתי מכל עונה ועונה , שחקנים מדהימים (אלון אבוטבול
ודרור קרן
) חבל שזה נגמר .. ואחד שממש לא : כל תהוכניות פוליטקה למינהן ממש שונאת את זה

אני........

1.תשוקת הנצים 2.חברים 3.אפקט הפחד 4.הרקיע השביעי 5.אי אר אני ממש אבל ממש שונאת את סיינפלד....

Nira 222

New member
הרשימה שלי../images/Emo27.gif

סדרות אהובות: 1. "תשוקת הנצים": לרוב לא צופה בויוה או בכלל בטלנובלות מהסוג אבל אהבתי את העלילה. 2. "טלנובלה בעמ": מצחיק ומעביר ת'זמן. 3. "חברים": כל מילה אחרת מיותרת. 4. "תיכון הלבבות השבורים" ז"ל: בגלל התקופה וכמובן הסדרה. 5. "קשרי משפחה"(הברזילאית): בגלל האיכות והריאליסטיות. סדרה לא אהובה במיוחד: לא שיצא לי כ"כ לשרוף יותר מ2-3 דק' עליה: "פיק אפ" אני לא מבינה גדולה במשחק אבל בגלל המשחק!

פגית

New member
טוב אז לבחור רק 5 זה ממש קשה,

אני אנסה..
מכושפות
איאר
ג'און מארקדיה
פלורנטין ז"ל
אלי מקביל (רק העונות הראשונות..) סידרה שנואה:
המורדים וכאלה..

JuSt A d i

New member
אוי זה קל../images/Emo3.gif

מלך השכונה מכושפות גברים אינן בוכים או משו בסגנון כולם אוהבים את ריימונד the o.c וכמובן
בנות מקלאוד

ofer האחת

New member
גם אני!!!!!

זה ממש קשה הסדרות האהובות: 1. זיווגים-
ג'ף שולט (הגירסה הבריטית לא הקקי האמריקאי) 2. בנות גילמור- אני מתה לאמא כמו לורליי היא האמא הכי מגניבה שיש!!! 3. חלום אמריקאי ( למרות שנגמר לפני שבועיים) 4. דוסון קריק ז"ל- איזה חתי ג'ק אני מתה 5. שנות ה- וכמובן בנות מקלאוד שלנו לנצח!!! והסדרה השנואה (למרות שיש כמה): דבר ראשון כל סדרות הסיניות והיפניות חוץ מדיג'ימון (רק עונה 1-2) אבל ממש ממש שונאת את סיינפלד יש עוד המון כמו אבל אני לא זוכרת אותם!

למעלה