5/12/07 מסירות

• פותח הנושא utp
  • פורסם בתאריך

utp

New member
מלא בגדים (גם לתינוקות) חדשים

יש לי 3 שקים מלאי בגדים יפים לנשים גברים ותינוקות למסירה! חלקם חדשים לגמרי עם הטיקטים!!! וכולם במצב מצויין ומכובסים ישר לשימוש... מבקשת שיבואו לקחת ממני, אני בעצמי אמא לתינוקות. אין טעם לענות בפורום כי אני לא ליד מחשב, רק בטלפון. תודה רבה ג'יין 050-2005411

tuttifrutti

New member
בזמנו מישהיא ביקשה נייר טיוטה לציור לגן

גם היום יש ביקוש? אם כן יש לי הרבה נייר.

tuttifrutti

New member
וגם למסירה: כ- 15 ק"ג שומן, חלקו טרי טרי

מאוכל משובח באלת. התרומה תימסר רק לאחר התאמת רקמות. (לא להעלב או להפגע בבקשה. מותר לצחוק קצת לפעמים???)

לי יש לפחות 15 ק"ג נוספים של שומן למסור

תרומה מן החי, מהירכיים ומחלקים עסיסייים ביותר..

נירה63

New member
טוטיפרוטי אשמח לנייר עבור ילדי

ביה"ס גיל בחיפה וכן עבור ילדי הגן. אודה לך אם תוכלי להעביר עם צריפינה שמגיעה אלי מחר. תודה רבה לך.

יחזקאל טל שחר../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

פנטיום 2 איסוף מחדרה מתאים לך??

MADMUAZEL

New member
למסירה בחיפה - מצרכי מזון שניקנו אתמול

אתמול הוריי שבאו לבקר אותי כרגיל הביאו לי אוכל כאילו אני צריכה לבשל למשפחה שלמה למרות שאני סטונטית ואין לי זמן וכוח לבשל... להלן המצרכים: קופסת שימורים של מלפפונים חמוצים קופסת שימורים של תירס (צריך פותחן) בקבוק ליטר וחצי ספרייט שקיקי תה ליפטון רגיל שקיקי תה רימונים 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות חבילת ספגטי ארוך קופסה עם עוגיות קנדיות וכל מיני עוגיות (העוגיות כנראה היו להם בבית, אך הן טריות כי הקופסה עם מכסה) ריבה-מעדן בייתי בטעם פטל - (צריך להיות בקירור) עגבניות בצורת אליפסה טריות (שכחתי את השם) ותפוחי-אדמה טריים

שאנה

New member
למסירה מס' חבילות של מטרנה TOGO שלב1

פרטים במסר. אני מאיזור הבורסה בר"ג

שוקולתה

New member
למסירה

מיכנסים לאישה אקסטרה אקסטרה לארג' שקיבלתי מיכם וגדול מאוד .קרייזי ליין .לקיץ חולצות מדיום לארג' יחד לגברים שרוול קצר ושרוול ארוך לבחור . לא מתאימים למישפחות .בגדלים שמלה לקיץ לתינוקת בלי שרוולים מיכנסים מידה 32 לנשים קורדרוי ניראה יותר מי המידה חולצה לארג' לגברים מכופתרים משובצות בגד לתינוקות לבת מידה 2-3 מיכנסיים ליקרה חמודות

למעלה