5/5 2002 לוסי ילדה בן

*זינה*

New member
../images/Emo65.gifבאמת??? מזל טוב לוסי!!! ../images/Emo65.gif

מזל טוב!
מזל טוב!
מזל טוב!!!
המון המון
!!! יאאא אני מתרגשת

xena 17

New member
המון המון מזל טוב ללוסי !!../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב על הולדת הבן החדש !!! מעניין איך היא קראה לו.

לזג

New member
המון מזל טוב ללוסי!../images/Emo49.gif

אושר ונחת מהקטן ומשאר הילדים! מי שיודע משהו שיעדכן!! בבקשה!!! (איך קוראים לו ,מה משקלו, איך היא מרגישה...הכל!!!!!!!)

shiRan WP

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אז היא ילדה ביום הולדת שלי ה-6 לחמישי???? בכל מקרה מזל טוב לשחקנית הכי יפה ומוכשרת בעולם:)
SHIRAN ;))))))))

השליטה

New member
שתביא קצת בנות ../images/Emo39.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo142.gif

שתמשכנה את שושלת הזינאיות

SaxonK

New member
כן, כמה נשים חזקות...

שיעשו סדרת בת... איזה משחק מילים שנון, אני גדולה!

סמייילי

New member
../images/Emo95.gif מזל טוב לוסי!!!!!!! ../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ללוסי!!! אני מקווה שהתינוק דומה לה!! -סמיילי

X-na GIRL

New member
וואי היתה לי כזאת הרגשה משונה,

עדיין יש לי שהיא תקרא לילד קווין באחד השמות שלו לפחות. בכל מקרה מזל"ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד תאריך להוסיף ללוח שנה!

LLRO

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

האינטרנט שלי היה תקוע כמה ימים וכל מה שיכולתי לחשוב עליו זה שאולי לוסי ילדה ואני לא יודעת שום דבר... גם לי הייתה כל הזמן הרגשה שהיא תקרא לו קווין וגם יהיה לנו מישהו שיזכיר לנו תמיד את קווין סמית´ וגם סוף סוף יהיה לה ילד בלי בעיות נפשיות בגלל השם שלו... (אני הייתי מתאבדת אם היו קוראים לי ג´וליוס...) בכל אופן הרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב והלוואי שהוא יגדל להיות יפה וחמוד ומושלם כמו אמא שלו

hilabg

New member
מה באמת? איפה זה פורסם? כי בכל אתרי

החדשות של זינה לא הוזכר הדבר. אבל בכל זאת מזל טוב!!!!!!

מור שעל

New member
פרטים על הלידה..

With his father´s urgings and his mother´s anguish, Judah Miro Tapert was born at 11:46pm local time on May 7th. Weight 8 lbs 8 oz. Everyone is fine. Congratulations!!

shiRan WP

New member
שם....נחמד../images/Emo6.gif

אני חושבת שכשבניו זילנד היה ה-7 למאי אז פה היה ה-6 למאי, מה שאומר שמאלתי התגשמה (בערך) ויודה´לה שלנו נולד בתאריך יום הולדת שלי (בישראל לפחות) כייף לי:)
לוסי

ענבר1

New member
לדעתי...שם מכוער..ועוד משהו

תגידו יש סיכוי שרוברט יהודי?

*זינה*

New member
אהה...??? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ב... בשביעי למאי???
אתם עובדים עליי... אתם עובדים עליי!!!
אני לא מאמינה בשביעי למאי!!!
זינה מאושרת!

milford

New member
שמות ...

מעניין לדעת אם מישהו שם לב שלשני הבנים השם הראשון שלהם מתחיל באות J וששני השמות הם שמות לא מודרניים... עניין בחירת השמות, גם בארץ יש אופנה לתת שמות שלפעמים נשמעים די מוזר, הוא עניין של אופנה כנראה וסביר שגם שם, בניו זילנד, השמות האלה לא נחשבים ליוצאי דופן. לנו - השם יהודה הוא שם מהתנ"ך אבל זה שם שהוא משמעותי גם לנוצרים (וזו התשובה לגבי השאלה אם רוברט הוא יהודי - עד כמה שידוע לי הוא לא והוא גם קתולי)

למעלה