5
[אל תתעלמו מזה נו
]

inbal287

New member
5../images/Emo88.gif [אל תתעלמו מזה נו../images/Emo4.gif]

כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה להתחיל את השבוע
.
שבוע מעולה
.

מרי לי

New member
למה לצפות (טוב ורע)

להתחיל שוב את השגרה, שזה גם טוב וגם רע, אבל יותר טוב מרע לצפות שוב לסופ"ש הבא עוד 3 שבועות אני מסיימת שנה א', שזה גם טוב וגם רע, כי ממש כייף לי ואני פוחדת להתחיל שנה חדשה.. כי יש לי עבודה שאני צריכה לסיים עד יום חמישי, אקורדים ללמוד בגיטרה, לעבוד, לישון, לאכול, וללמוד תווים לפסנתר, וגם ללמוד מילים של אופרה עד יום שני, כי עד עכשיו לא עשיתי את זה........(כל זה סעיף 3) מתחיל אמריקן איידול ב17 לחודש, ואם YES גם משדרים את זה אני "אזכה " לראות את זה בערוץ 3 ביום שישי.....כי (מעבר עדין לסעיף 5) מבטלים לי את ערוץ STAR WORLD
HAVE A NICE WEEK

הנה.

שתי חזרות:) אני נפגש עם ידידה שלי:) אני נפגש עם עוד ידידה שלי^^ יש לי כרטיס לאינקיובאס!!! פשוט היה שווה שיתחיל היום הזה בשביל הכרטיס! סוף שבוע

pasiava

New member
אוקיי

1. וזה הכי חשוב, בגלל בעיות שכנים, אפשר לתופף בשעות מאוד מוגבלות ולא בשישישבת, והיום אני סופסוף אבדוק את המערכת החדשה שלי
2. מקבלים השבוע בחזרה מבחנים בהיסטוריה, שזה מבחן שהלך לי בו מעולה. 3. הופעה של שלום חנוך
4. יום הולדת של חבר טוב שלי. 5. מתקבים לסופ"ש

itoosh2

New member
שניים ששווים 10...

1. אולי יש לי בית ריק בסוף השבוע הזה ואולי יתנו לחברה שלי לישון אצלי... 2. במוצא"ש... מיד אחרי הסוף שבוע שמיועד להיות חלומי.... הופעה של אביתר בנאי בקמלוט עם אותה חברה נאהבת

Yoko Nakajima

New member
שלי P:

1. כי היה פשוט בסט יום שישי!! כיף בטירוף XD היה לי בית ריק והתפרענו 2. כי אולי אני חוזרת ללמוד פסנתר [הלוואי] 3. כי מחר חופש :p ...למרות שזה השקט שלפני הסערה (תירגום= היום חופש שלפני הבגרות- 3 שאלונים באנגלית אאאאאאא) 4. כי כנראה, אני מקווה, היום גם עושים משו =] 5. סיבה אחת מכסה גם על זה, אבל שיהיה, נוסיף משו לסיום: כי לא יכולים לשבור לי את המיטה האהא!

יפי!

1.טיול קיני 2. יש רק מבחן אחד! 3. טיול קיני 4. טיול קיני 5. טיול קיני! ואוהא!

SHEX

New member
ועכשיו קלטתי לבד../images/Emo95.gif

ואני כולי כזה לאיזה עוד קן יש טיול קיני השבוע?" רגע... נעם. קטיה. *מסתכל בחתימה* יסעור. הכל ברור.

חעע

ואגב, לכל מחוז שרון יש טיול קיני באותו יום, האהא. יואו, נראה לי אני צריכה עוד איזה שיעורים בעיבוד=0 ממש עזרת לי אז, דרךאגב.

SHEX

New member
כמו שכבר אמרתי../images/Emo95.gif

אני אשמח לתת לך עוד שיעורים (ואני כבר אנצל אותך, אם חברים שלך גם צריכים שיעורים את יותר ממוזמנת לתת להם את המספר שלי..)

למעלה