5 5 סיבות למה כדאי להתחיל את השבוע. שוטו!
T TillsWIFE New member 22/10/06 #2 ../images/Emo190.gif Ich 1. השבוע אני אפגוש את הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש בעולם 2. משכורת חודשית השבוע 3. מבחן במתמטיקה (יאי, אני אוהבת את החומר) 4. השבוע יש טיול לרמת גלעד 5. באים אורחים מחו"ל
../images/Emo190.gif Ich 1. השבוע אני אפגוש את הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש בעולם 2. משכורת חודשית השבוע 3. מבחן במתמטיקה (יאי, אני אוהבת את החומר) 4. השבוע יש טיול לרמת גלעד 5. באים אורחים מחו"ל
T tirasc15 New member 22/10/06 #3 או ש... סיבה לפתוח את השבוע: לפגוש את כל החבר'ה שחזרו ממהמשלחת לארצות הברית ושלא ראיתי שבועיים. ואחת לא לפתוח את השבוע: רק נפרדתי מחבר שלי, וזה קצת מבאס. :/
או ש... סיבה לפתוח את השבוע: לפגוש את כל החבר'ה שחזרו ממהמשלחת לארצות הברית ושלא ראיתי שבועיים. ואחת לא לפתוח את השבוע: רק נפרדתי מחבר שלי, וזה קצת מבאס. :/
Y yaelhr New member 22/10/06 #4 ../images/Emo210.gif 1. מבחן במתמטיקה (נו, לסיים איתו כבר).. 2. טיול שנתי 3. אילת D: (טיול שנתי) 4. חברים (טיול שנתי) 5. ובשביל הטיול השנתי
../images/Emo210.gif 1. מבחן במתמטיקה (נו, לסיים איתו כבר).. 2. טיול שנתי 3. אילת D: (טיול שנתי) 4. חברים (טיול שנתי) 5. ובשביל הטיול השנתי
נ נעמיקטיה New member 23/10/06 #5 =] 1. חג מעלות. 2. תאמינו או לא,אבל בית ספר. 3. ילדים מהבית ספרXD 4.לישון בשטח עם כל הקן שלי=] איזה תנועתית אני הא?XD 5.יש עכשיו קצרים,כיף ליXD אוהבת נעמיקה שאין לה זמן לכתוב בכלל בפורומים.
=] 1. חג מעלות. 2. תאמינו או לא,אבל בית ספר. 3. ילדים מהבית ספרXD 4.לישון בשטח עם כל הקן שלי=] איזה תנועתית אני הא?XD 5.יש עכשיו קצרים,כיף ליXD אוהבת נעמיקה שאין לה זמן לכתוב בכלל בפורומים.