>>>>>>>>>>>> 5 <<<<<<<<<

litaf1

New member
>>>>>>>>>>>> 5 <<<<<<<<<

יום ראשון היום, אני לא זוכרת אם העלתי את פינתי הצנועה והקטנטנה השבוע, כי פשוט לא פתחתי את המחשב שבוע, אז סליחה על האי נוחות שגרמתי!!
בכל מקרה, תרשמו פה: 5 דברים שיעשו\עשו לכם את השבוע!!

litaf1

New member
אני ../images/Emo6.gif

אממממממממ טוב.. 1. שישי שבת בירושלים, עם נוער דתי חילוני, היה מ-ד-ה-י-ם 2. פגשתי מישהו
3. ביטול המבחן בפיזיקה שבוע הבא 4. ספינינג כל יום השבוע 5. לישוןןןןןןןןןן ובכמויות!!!!

Lyla Bellamy

New member
ביטולים ! יאי ביטולים !

ביטול בסוציולוגיה ביטול בתנ"ך ביטול במחשבת ממממ אין מבחנים השובע חוץ מקולנוע שזה נחמד שלג ?...

GD ROCKS

New member
פהפהפה

נפתרת מספרות מקבלת חיים בחזרה אחרי הבגרות בגדיםםםםםםםםם האוניברסיטה שישי :) כי לא יודעת יש לי תחושה שיהיה טובXD

GD ROCKS

New member
בן גוריון../images/Emo12.gif

זה סתם פרוייקט כזה שהמצטיינים לומדים באוניברסיטה..

lestatgirl

New member
ממ..שנים לא עניתי על זה

אני בטח אעשה מסיבת "גיוס" ללימודים. להתחיל ת'לימודים[מצד אחד יאיי מצד שני הולי שיט, אפילו לגן תת חובה הגעתי עם חברים, לא הייתי במסגרת חדשה לבד מאז המעון!] לקנות ציוד משרדי
לראות חברים שנמצאים מחוץ לביפ או או והספיישלים של ביפ לקראת הגמר [מראה כמה אני זקוקה לסעיף הקודם..]

Rose131

New member
המממ

שלג!!!11 טוב, זהו
אה, המצלמה חזרה, כמובן! יש לי הרבה to catch up! וגם שוב יש לי מוזיקה!

ממ..../images/Emo223.gif

שיודיעו על עוד להקות נחמדות שיופיעו בGIAN שאני לומדת השבוע רק יומיים שיש מחר סוציולוגיה! אחרי שאיזה חודש לא הייתי בשיעורים שיועור גיטרה אני מקווה.. אה ואולי גם שלג! חח שניסע לירושלים

חח זה מתאים למקרה שלי..../images/Emo223.gif

אוף עוד שבועיים אנחנו ממש חוזרים ללימודים ובלי חופשות מתכונת/בגרות/גשרים וכאלה יותר ;[

למעלה