5%!!!!!!!

rodney

New member
5%!!!!!!!

לפי מה שהבנתי בן אדם ממוצע מנצל רק 5% מהמוח שלו?! מה לעזאזל יש ב95% הנותרים לדעתי יש באדם הכל והוא פשוט צריך לגלות את זה מה לדעתכם בן אדם יכל לעשות אם הוא היה משתמש ב70% לדוגמה? (סתם חשבתי שיהיה מעניין לראות תשובות יצירתיות)

rshilkrot

New member
לדעתי אדם משתמש ב95%

בגלל שאם היינו משתמשים באחוז כ"כ נמוך, המוח היה מתנוון והדור הבא של אנשים היה נולד עם מוח הרבה יותר קטן (הברירה הטבעית). וחוצ´מזה, לדעתי אנחנו משתמשים ב5% בממוצע. ז"א שקורים מקרים שאנחנו משתמשים ביותר מ5%, אבל בממוצע זה יוצא קרוב ל5%. מתי שאנחנו מנסים להזכר במשהו, או לכתוב, או לדבר או לקרוא, לדמיין וכל פעולה שמצריכה מחשבה אנחנו משתמשים, לפי דעתי, בקרוב ל100% מהמוח, תלוי מה אנחנו עושים. כל פעם אנחנו מפעילים חלק אחר במוח, שמנצל אחוזים מסויימים. (ז"א שאם היינו עושים הכל ביחד היינו מתקרבים ל100%, אבל מי יכול להזכר, לכתוב, לקרוא, לדמיין ולדבר באותו זמן?)

hsotrt

New member
טעות בידך!!!

לפי מחקרים רבים שנערכו במשך 4 שנים על קבוצות שונות של אנשים, הוכרה העובדה שאנו לא משתמשים במלוא המוח שלנו כל הזמן.... המוח משתמש באיזורים שונים של המוח לכמה שיניות ואז עוזב אותם עד להתעוררות של משהו שיצריך את פעולת האזור הזה המסויים! ועד משהוף לאחרונה נחקר איזה הודי אחד שאמר שהוא משתמש 40% מהמוח שלו, כמובן נשלחו לשם כל מדעני העולם וחקרו אותו לדקויות. מהמחקר הוצא כמה עובדות: 1. הנבדק אכן משתמש ביותר מהמוח שלו 2. היתגלתה בו תכונה שהיא (לפי הגדרת המומחים) מום לידה מיוחד, הוא מסוגל לחשוב ולעבד נתונים מארבע מקומות באותו זמן, הוא מסוגל בקושי לשלוט על מחשבתו בשעת פליטת המידע. 3. המומחים אף מעריכים שיכול להיות שבתוך מוחו ישנם 4 ישויות נפרדות השולטות על אותו מוח ורבות לעיתים קרובת על ה"שטח החשיבה, הזה. עד שלא ימצא פתרון ל,בעיה" זו יתכן שהנבדק יתמוטט נפשית או במקרה הגרוע ישתגע טוטאלית ויפגע בסביבותו לאחר מכן יקרוס. הערת המחבר(אני, שי...): שאוליי זוהי תוצאה ארוכת טווח של חשיבה עמוקה בזמן מדיטציה עמוקה/היפנוזה במצב עמוק, וכך הוא יצא... נ.ב. לחשוב זה יותר מידי...

rainbow too

New member
גם בידך טעות!!

ואפילו טעות גדולה. בזמן מדיטצייה לא חושבים כלל. נהפוכו המדיטצייה היא כלי הרגעות, שמטרתו לחוות ולא לחשוב. למעשה השלב הראשון במדיטצייה היא עצירת המחשבות ותרכזות בנשימות או בנר ובעיקר בחוויה מודעת.(תלוי בסוג המדיטצייה).

אמיתי2000

New member
טעותתתתתתתתתתתת.....

רוב בני האדם משתמשים ב13% מהיכולת של המוח שלך עובדה (תחשוב מה היה קורה עם היינו יכולים להשתמש ב90%). וגם זה לא יכול להיות תוצאה של מידטציה/היפנוזה בשניהם אתה רגוע ולא "חושב עמוק". נ.ב:מספר הICQ שלי הוא: 131757781

bwp

Member
אוקי בן אדם ממוצע מנצל 8% אני יודע

מה שאמרתם שאם אנו מנצלים מעט אזס הדור אחרינו ינצל פחות וכן הלאה, אז מתי יקרה ההפך שהדור אחרינו ינצל יותר?! יש מספר מדויק של אחוזים?! אה, לא! זה משתנה מבן אדם לאדם לכן אסור להכליל כלום(ד"א מה שמזכיר לי בהזדמנות לרשום על למה פיזיקה וכימיה זה דברים מטומטמים להחריד). בכל אופן אני חושב שפעם אנשים השתמשו בהרבה יותר מהחכמה שלהם, אבל זה רק אני ואין לי איך להסביר את זה

srullli

New member
ממה שאני שמעתי

בן אדם רגיל מנצל בסביבות 10% מהפוטנציאל ואומרים שאנשים מסוימים שמשתמשים בכושר ניתוח או כושר אומנתי מפותחים ודימיון וכו´ משתמשים באחוז יותר גבוה. למשל אלברט איינשטיין שהשתמש ב- 35% , ואומרים שגם ציירים ואומנים מפורסמים השתמשו באחוז גבוה יותר . עוד שמעתי שהמוח שלנו מחולק ל-2 אונות (2 חלקים) : השמאלי והימני . השמאלי אמור להיות אחראי בעיקר למחשבות ולפעולות הראציונליות שלנו , למוחשיות. האונה הימנית אמורה להיות אחראית כנראה על כל מה שהוא יותר רוחני-מיסטי ככה אומרים....הווה אומר טלפתיה, העברת מחשבות ויש אפילו כאלה שאומרים שאנחנו מסוגלים אפילו לתעופה . בעולם הנוכחי (בעיקר המערבי) יש דגש על האונה השמאלית, כמעט ולא משתמשים בימנית , בעולם המזרח , למשל הודו (סתם הכללות , אבל הכוונה למקומות יותר רוחניים, ולא אמרתי שאין במערבי), שמים יותר דגשים על פיתוח האונה הימנית יחד עם השמאלית מהילדות (מדיטציות ושאר הנושאים הללו למיניהם). שמעתי גם איזה משהו מוזר על איזו תעופה של איזה איש מהודו , שאנשים רבים היו עדים לה..... נשמע קצת בולשיט למען האמת...אבל לכו תדעו.......

srullli

New member
שכחתי עוד ....

רציתי לומר גם שיכול להיות שאנחנו כבר במהלך תהליך ניוון של המוח, אולי באמת לפני המוני המוני שנים אנשים השתמשו ביותר מהפוטנציאל שבמוח.... ועם השנים, ואולי גם עם התקדמות המדע והטכנולוגיה ועוד התחילה להיות ירידה בשימוש ..... אולי להיפך.... עם השנים יש יותר מודעות לנושא, אנשים עושים יותר מדיטציות, יוגה , כל מיני אומנויות לחימה מיוחדות, רייקי , נו...כל אלה..... אולי המוח דווקא צפוי איכשהוא להתפתח באבולוציה..... (למרות שלא כ"כ נראה לי.....) לא הכל מתנוון למרות הכל אולי.....

למעלה