50 אנשים מעצבנים שצריך להרוג!

50 אנשים מעצבנים שצריך להרוג!

50 אנשים מעצבנים שצריך להרוג! משהו שמצאתי... מי שנעלב אישית אל תקחו ללב,תקחו לליכלוך בין האצבעות ברגל 50 אנשים מעצבנים שצריך להרוג! 1.בנות שמנות עם חולצת בטן D: 2 . אנשים שמקבלים 98 ועושים מועד ב' .. 3 . אנשים שמוסיפים אותך באיסי ושואלים מי זה ? 4 . אנשים שפותחים בעדינות עטיפות של מתנה 5 . צפוניות :-! 6. אנשים שנוסעים תחנה אחת באוטובוס [ יעני למה לקחתם אוטובוס י'דבעים ? ] 7 . אשים שחוגרים חגורה במשך כל הטיסה 8. אנשים שמספרים בדיחה ובאמצע הבדיחהה מתפקעים מצחוק,, 9 . אנשים שמבקשים שלווק וגומרים ת'פחית ומשאירים ללי שלוק D: 10 . אנשים שמבקשים את השלוק הראשון מהפחית שהרגע קנית 11 . אנשים שמזמינים סטייק 900 גרם במסעדה + צלעות כבש + צ`יפס ומבקשים דיאט קולה עם זה 12 . אלה שמנסים להצחיק אותם והם אומרים חחחחח , לא . 13 . אנשים שמתקשרים לבית ושואלים איפה אתה @ $ ! 14 . אלה שלפני מבחנים אומרים שהם לא יודעים כלום , ובמבחן הם לא מפסיקים לכתוב ! 15 . אלה שרואים אותך בקניון ושואלים אותך מה אתה עושה פה 16 . אלה שמנסים לעצבן אותם והם נשארים רגועים 17 . אלה שנותנים להעתיק שיעורי בית אבל אומרים אל תעתיק מילה במילה , פעפע .. 18 . אלה שמקבלים 97 במבחן והולכים בוכים למורה שהם היו צריכים לקבל 99 19 . אנשים שלוחצים על הלחצן של המעלית שהוא כבר לחוץ :-\ 20 . אנשים שעומדים שעה בתור למקדונלדס ובסוף מבקשים גלידה 21 . אנשים שנועלים סנדלים עם גרביים 23 . אלה שבאים לתחנת האוטובוס , ואחרי פחות משלוש דקות מגיע האוטובוס שלהם . וכל זה בזמן שאתה ממתין 40 דקות אחרי שראית את האוטובוס שלך חולף לך מול העיינים @ ! 24 . אנשים שאומרים להם " חבל " , הם עונים " חבל על מי שמת " . 25 . אלה שכשאתה מגיע לתור ושואל " מי אחרון ? " , עונים לך " אתה " . 26 . הנהג אוטובוס שרואה אותכם רצים אבל לא מחכה 27 . אנשים שמפריעים בממתינה ואז שאתה עונה הם אומרים , " אה סליחה אחי אתה באמצע ? " 28 . אנשים שכשאתה אומר להם " אתה גם בא ? " [ יעני גמבה ] , הם עונים - " לא , אני פלפל " 29 . אלה שמתלהבים שהם תמכירים ת'מילים של השיר D = [ במיוחד באנגלית וספרדית] 29 . אנשים שכותבים הודעות שרשרת / אנשים שבאמת חושבים שאם לא ישלחו ל30 איש ברשימה , עוד יומיים תדרוס אותם משאית 30 . אנשים שלא עובדים ומתלוננים על זה שאין להם כסף 31 . אנשים ששואלים אותך אחרי שהתרסקת על הרצפה וכולך דם " אוי את בסדר ? " 32 . אנשים שמתקנים לך ת'דיבור . 33 . אנשים רזים שלא משמינים 34 . אנשים שאוומרים איזה שמנה אאני כשבעצם הם נראים כמו מקל שיירותים D: 35 . אנשים שאתה עושה בלון במסטיק חייבים לפוצץ ואז לצחוק כמו סתומים|; 36 .אנשים שלוקחים לך אוכל מהצלחת וחושבים שזה מצחיק 37 .אנשים שאוכלים בפה פתוח 38 .אנשים שמצלמים אותך בפלאפון , מצצצצצצצצצציקים ; \ 39 . אנשים שבאים אליך לבית ומשתלטים על המחשב . 40 . אנשים שאתה בקושי מכיר שפותחים לך את המקרר חח , חוצפנים ! 41 . אלה שמבקשים שיחה בפלאפון / שקל ואתה בקושי מכיר'תם .. 42 . אלה שלא מכירים ת'מילים של השיר ומזמזמים לך במוח " נה נה נה .. " 43 . אנשים שאתה מספר להם בדיחה, שעה צוחקים , אח"כ אומרים " אה , רגע , לא הבנתי ! " 44 . אנשים שאומרים אחרי בדיחה לא מוצלחת " בואו נצחק מכול הלב שדני לא יעלב ! " 45 . אלה שבכוונה צועקים בשיעור " נו יעעל תפסיקי לדבר את מפריעה לי " 46 . אלה שמנסים להצחיק והם מזה לא /: 47 . אנשים שמחמיאים להם על חולצה חדשה לא שוכחים להזכיר " 700 שקל מדיאדורה " ומתלהבים מזה [; 48 . אנשים מכוערים שמראים תמונות שלהם אומרים " פשוט בתמונה הזאתי לא יצאתי משו .. " 49 . אנשים ששואלים אותך בחווצפה " למה אני לא בדשים ?! " 50 . אלה שפותחים ביקורת לשין כאילו סתכלו על עצמכם קודם אין לכם חיים ? :

idanias

New member
חחחחחחחחחחח די זה קורעXD

היו צריכים להרוג אותי מיליון פעמיםםם

[נצל''ש] 10 דרכים להתאבד כמו כוסית!

10 דרכים להתאבד כמו כוסית מה קרה היום? למה את בוכה עכשיו ? ריבים? בגידות? החיים פשוט גדולים עלייך? החלטת לגמור עם הכל? אבל איך להתאבד? שאלה משמעותית ואנחנו נעזור לך לענות עליה עם 10 דרכים להתאבד כמו כוסית. לחתוך את הורידים מלאי אמבטיה במים נעימים תדליקי נרות,שימי שמנים, מלחים ואפשר גם מוזיקה. אומנם את מתאבדת אבל זה לא אומר שצריך להפסיק להשקיע. כעת חתכי את הורידים לרוחב, כי ככה רואים בסרטים כמובן. שכבי על הגב והרגעי, אל דאגה, צוות החילוץ יגיע בזמן. 1. כדורים זה הזמן לפשוט על ארון התרופות, למצוא את חבילת האקמול\אופטלגין החביבה עליך ולבלוע כדורים כאילו אין מחר. נכון, זה לא יהרוג אותך. אבל זה יראה כמו קריאה לעזרה, ובסוף תקבלי גם בונוס, שטיפת קיבה! 2. לקפוץ לפני רכב נוסע עמדי ליד כביש ראשי, הסתכלי ימינה ושמאלה, כאשר עובר רכב פשוט קפצי אל הכביש. יצאת מזה רק עם כמה חבורות? אהה... קפצת מול פייאט... הלך הרכב? יופי חכמה... 3. אקדח תמיד יש אקדח בנמצא, קחי אותו, החזיקי חזק בשתי ידיים, תני מבט אחרון על הטלפון. אולי הוא יתקשר? אולי מישהו אחר שאיכפת לו? לא! אף אחד לא מתקשר. קחי את האקדח, הכניסי לפה ולחצי על ההדק. מה? רעדת? מה את מתכוונת את רק פצועה? על שרה גיבורת ניל"י שמעת? 4. תלייה קחי סדין, רצוי ממשי (שיהיה נעים), עשי ממנו חבל ותלי מהמנורה. עמדי על הכסא והכניסי את הראש ללולאה.תפריכי נשיקה אל החתול ועכשיו קפצי מהכסא. קומי מהרצפה, נקי את עצמך מהאבק, מה חשבת שהמנורה תחזיק אותך? את כבר לא שוקלת 30 קילו. שמנה! 5. כרית החבר עזב אותך? ועוד בטלפון? קברת את הראש בכרית והתחלת לבכות? עכשיו שהיא ספוגה דמעות, המילוי נהפך לכבד ועיסתי. זה הזמן להתהפך ולכסות עם הכרית את הראש. עכשיו חכי... כן, אני יודע שקשה לך לנשום זה הרעיון... 6. דיאטה סופנית זוכרת את כל הדיאטות שעשית? אז הנה הדיאטה האחרונה בשבילך. פשוט הפסיקי לבלוס כמו פרה, כן כן, להפסיק לאכול לגמרי, גם לא לשתות. עכשיו פשוט חכי מספר ימים בעודך עוקבת אחר משקל גופך הנעלם. אך אבוי, חברתך התחילה לקנא בך על שאת מרזה כל כך יפה. עכשיו אישפזו אותך מחשש לאנורקסיה, מרוצה? 7. התחשמלות אחותך תופסת לך את האמבטיה לשעות? אמא לא מתחשבת בך? עכשיו תוכלי לדאוג שמהיום האמבטיה הזו רק שלך! מלאי את האמבטיה במים, כנסי לאמבטיה עם הטוסטר והורידי את הכפתור. לא קורה כלום אה? מה חשבת שיקרה? צרייך לחבר אותו קודם לחשמל! 8. קפיצה חפשי בניין קומות נחמד, חכי לשקיעה רומנטית והעיפי מבט אחרון בעולם האכזר. כעת פשוט קפצי למטה ותתכונני להימרח על הקרקע. עכשיו פשוט קחי את הצעד האחרון. מרגישה כאב עז? זה אומר שמשהו לא הלך כשורה, מאיפה קפצת? קומה שנייה? 9. וידוא הריגה הגעת עד לכאן ואת עדיין בחיים? מזה לא תצאי! כשכל הדרכים האחרות אכזבו אותך, זאת השיטה בשבילך! קחי את המפתחות לאוטו של אבא, תתנעי וצאי לדרך. מכאן אנחנו סומכים עלייך שאת תמצאי את דרכך לתעלה. 10. * הבהרה: מנהלי האתר לא תומכים בשום צורה בהתאבדות של כוסיות. ** מדריך זה נכתב בלשון נקבה מכיוון שהוא לא לגברים! מחפש איך להתאבד? כנס ל10 דרכים להתאבד כמו גבר

10 דרכים להתאבד כמו גבר

10 דרכים להתאבד כמו גבר המצב לא משהו? החיים לא מחייכים אליך? חושב על התאבדות? אבל איך להתאבד?! בוא נהיה רציניים, התאבדות זה נושא רציני ואם אתה מתכוון להתאבד לפחות תעשה את זה כמו גבר. מכיוון שצוות האתר כל כך מתחשב, אספנו בשבילך מספר דרכים על מנת להתאבד כמו גבר. זכור, מתאבדים רק פעם אחת. לחנוק את עצמך גבריות: 8 מגניבות: 4 בלאגן: 1 מצרכים: ידיים שים את הידיים סביב הצוואר ולחץ חזק, לאט לאט תרגיש בחוסר החמצן דבר שיגרום לך להרפות את האחיזה, אבל הגענו למסקנה שאם אתה מספיק גבר אתה תחזיק מעמד מספיק זמן בשביל להרוג את עצמך! 1. להחזיק את הנשימה גבריות: 9 מגניבות: 5 בלאגן: 1 מצרכים: כוח רצון. לא יודע איך להתאבד ב-EXTREME? זה הפתרון בשבילך! ממש כמו "לחנוק את עצמך" רק ב-EXTREME! שלב 1: החזק את נשמתך. שלב 2: חכה 10 דקות, ואז עבור לשלב 3. שלב 3: אם אתה קורא את זה, נכשלת! 2. לאכול אמבטיה מלאה בשעועית גבריות: 5 מגניבות: 3 בלאגן: 8 מצרכים: אמבטיה, מספיק שעועית בשביל למלא אמבטיה התחל לאכול את השעועית, כאשר אתה מרגיש מלא המשך לאכול, עד שתסיים את האמבטיה! במהלך שלב האכילה הקיבה שלך תתפוצץ, אתה תאבד שליטה על המעיים תחרבן ותקיא על עצמך. מוות נוראי ומאוד מלוכלך, אבל תהיה בטוח שאנשים יספרו עלייך הרבה אחרי שיצליחו להיפטר מהריח הנוראי שתשאיר אחריך. כמו כן, אתה תתנפח כל כך מהגזים, שיהיו צריכים להכפיל את רוחב הקבר שלך. 3. לדפוק את הראש במדרכה גבריות: 8 מגניבות: 6 בלאגן: 3 מצרכים: מדרכה, ביצים עמוד על הברכיים מול המדרכה והתחל לדפוק את הראש במדרכה שוב ושוב! עדיין לא מת? נסה שוב! עדיין לא הצלחת? תבקש מצוות האתר לעזור לך, אנחנו נשמח לדפוק לך את הראש במדרכה! 4. ללקק רקטום של זונה גבריות: 1 מגניבות: 1 בלאגן: 5 מצרכים: זונה, 20 ש"ח תקרא את הכותרת! אם לא תמות מזה שה*** שלך יפול ואחריו שאר חלקי הגוף אז חכה כמה חודשים לאיזו מחלה נחמדה, אם גם זו לא מגיע, אל תדאג! איידס יתפוס אותך בסוף. 5. עצלנות גבריות: 1 מגניבות: 3 בלאגן: 6 מצרכים: מיטה. פשוט תשכב על המיטה ואל תזוז! בסוף אתה תמות מרעב, ניוון שרירים או סתם איזה חרק שיחליט לגור בפה שלך. הדרך האידיאלית לעצלנים שבנינו. 6. התאבדות משותפת גבריות: 7 מגניבות: 10 בלאגן: 3 מצרכים: 10 כדורי וויאגרה. אם הינך מעוניין להתאבד עם בת זוגתך, זה הפיתרון האידיאלי עבורך! קח 10 כדורי וויגארה וצא לדרך! לאחר 30 שעות שבהם תרעידו את הבית, שניכם תתמוטטו נטולי רוח חיים, אך עם חיוך ענק על הפרצוף! 7. האבקות חופשית גבריות: 6 מגניבות: 7 בלאגן: 6 מצרכים: גן חיות, חליפת האבקות לבש את חליפת האבקות (מומלץ חליפה הכוללת מסיכה) וצא לגן החיות הקרוב. סיבוב ראשון - קפוץ לכלוב הקופים, סמן לאחד הקופים כי ברצונך להאבק על ידי הכאת החזה. האבק בקוף במשך דקה, אם שרדת המשך לסיבוב הבא. סיבוב שני - כנס לשטח הפילים, מצא פיל גדול והחל למשוך לו בזנב ובחדק עד אשר הפיל יעיף אותך. אם היינך מסוגל, קום והתחל שוב. חזור על זה במשך דקה, אם שרדת המשך לסיבוב הבא. סיבוב שלישי - זה סיבוב ללא הגבלת זמן, כנס לכלוב הנמרים והחל בהאבקות. אל תדאג, את זה אתה לא תשרוד. 8. כדור אש גבריות: 7 מגניבות: 9 בלאגן: 8 מצרכים: מכונית, דלק שפוך על מכוניתך הרבה דלק (מבפנים ומבחוץ). סע בכביש מהיר וחפש כלי תחבורה גדול הנוסע בנתיב הנגדי. סטה מנתיבך והתנגש בו. תוך שניות מכוניתך תראה ככדור אש ענקי! בונוס: התנגש במשאית המובילה גז או חומר דליק אחר. 9. פיצוץ ספונטני גבריות: 4 מגניבות: 7 בלאגן: 10 מצרכים: נתרן, קפסולת פלסטיק (כמו של האנטיביוטיקה) יש לרוקן את הקפסולה ולנקותה מן החומר שבפנים. כאשר היא יבשה נקיה יש למלא אותה במתכת (זהירות! המתכת הנ"ל מאוד רעילה ולכן אסור לגעת בה). עכשיו רק נשאר לבלוע את הקפסולה, הקפסולה מותאמת להתמוסס במיצי הקיבה, ככה שברגע שהקפסולה תגיע לחומצת הקיבה שלך יווצר פיצוץ (הרבה נתרן = פיצוץ גדול). המלצה: עמוד ליד אנשים שנואים (כגון חברה לשעבר) בעת הבליעה. 10. * מדריך זה נכתב בלשון זכר מכיוון שהוא לא לנקבות! מחפשת איך להתאבד? כנסי ל10 דרכים להתאבד כמו כוסית

kabookit

New member
מתכון להכנת עוגת תפוחים- לגבר!

* קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * לא זה לא שם..תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון המטבח. * זה מלח - תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר. * תשתדל לשפוך את הסוכר לתוך הכוס. יופי..עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכת. * קח מיקסר ותערבב את הבצק שנוצר עד שהוא יסמיך. * תנקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתמלאו בבצק שערבבת. * לא, זה לא מספיק, הכלב מלקק את הלכלוך - קח סמרטוט ותנקה הכל. * בפעם הבאה תנסה להפעיל מיקסר בעדינות. זה לא רובה אוויר. כן, מחזיקים את המכסה למעלה. למילוי של העוגה- *קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף. * שים פלסטר על הפצעים מהסכין. תזכור - לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם. * הכנס את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה. * עברה חצי שעה? בדוק אם העוגה מוכנה. * העוגה עדיין לא מוכנה? זה כי שכחת להדליק את התנור י'אינפנטיל.. הדלק אותו וחכה חצי שעה נוספת. * עברה עוד חצי שעה? תפסיק לראות את המשחק כדורגל הוא יחכה.. הוצא את העוגה מהתנור. * ברצינות עכשיו - תפסיק לראות את המשחק ותוציא את העוגה. * תוציא את העוגה עכשיו! * יופי, גאון - היא כבר שרופה. * גש למאפיה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים. * חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה. * תפתח את הנילון לפני שאתה אוכל, אדיוט..!

kabookit

New member
משוו חמדמד..

בטח רובכם קראתם כבר, אבל בכולזאת
מכתב מכורדית לבת שלה, מישו פה כורדי ?
מה לעשות ? ככה שלחו לי את זה במייל ... בתי שלום, אני כותבת לך מספר מילים כדי שתדעי שאני כותבת. אז, אם תקבלי את המכתב הזה, זה יהיה סימן שהוא הגיע אלייך. אם לא תקבלי אותו, תודיעי לי על מנת שאוכל לשלוח לך אותו שוב. אני כותבת לך לאט כי אני יודעת שאת לא קוראת מהר. לאחרונה, אבא שלך קרא מחקר המצביע על כך שרוב התאונות קוראות קילומטרים בודדים מהבית, זאת הסיבה שהחלטנו לעבור דירה. הבית מדהים, יש בו מכונת כביסה אבל אני לא יודעת אם היא פועלת. אתמול שמתי בה כביסה, משכתי בחוט שמעליה וכל הכביסה נעלמה ! אני מחפשת את המדריך למשתמש ! מזג האוויר מאוד נחמד פה, שבוע שעבר ירד גשם רק פעמיים, פעם ראשונה במשך 3 ימים ופעם השנייה 4 ימים. בקשר למעיל שחיפשת, דוד שלך משה אמר לי שאם אני שולחת לך אותו עם הכפתורים זה יעלה הרבה כסף בגלל שהם כבדים, אז תלשתי אותם ושמתי לך אותם באחד הכיסים. אבא שלך מצא עבודה, יש מתחתיו בערך 500 איש. הוא מכסח את הדשא בבית הקברות. אחותך ליאורה שזה עתה התחתנה מצפה לאירוע משמח. אנחנו עדיין לא יודעים את המין על כן לא אוכל לומר לך אם תהיי דוד או דודה. אם יהיה לה בת היא מתכוונת לקרוא לה בשמי. זה מוזר לקרוא לילדה : אמא. אחיך צביקה נקלע לבעיה גדולה. הוא נעל את האוטו עם המפתחות בפנים. הוא נאלץ לחזור הביתה ברגל כדי להביא את הצרור מפתחות השני על מנת לחלץ אותנו מהרכב. אם בהזדמנות את פוגשת את בת דודתך אילנה, תמסרי לה דרישת שלום בשמי. אם את לא רואה אותה אז אל תגידי לה כלום. אמא שלך. נב : הייתי רוצה לשים לך קצת כסף במעטפה אבל כבר סגרתי אותה.
חביב..

talitali102

New member
או גאד בנות שמנות עם חולצות בטן. זה הורג אותי

בייחוד עם חצאיות מיני.

idanias

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

THE ILLEGAL ONE

New member
חחח 23 כל כך מרגיז

אני לא יכולה לסבול שהם באים וישר מגיע אוטובוס.זה כזה מרגיזזזז

חחח הרגת את כולם..

מי ישאר חי.. עדיף שהיית אומר מי צריך להמשיך לחיות.. אם יש בכלל..

למעלה