50$ דולר חינם באתר פוקר! אמיתי!!1 עובד 100%!!

nadavush2

New member
50$ דולר חינם באתר פוקר! אמיתי!!1 עובד 100%!!

עובד בדוק!!!!!! דרך נהדרת להתחיל לשחק פוקר ברמה גבוהה על כסף... אתם מיד תשימו לב לרמה יותר גבוהה מהפייסבוק ואתם מהר מאוד תשתפרו! אין שום סיכון! אני עשיתי ועבד מצויין! ואליי הכסף הגיע אחרי חמישה ימים.. ככה שאם לא תקבלו אחרי יומיים אל תדאגו! פרטים: כיום אתר BANKROLL חדש יצא שמחלק 50$ חינם ללא שום הפקדה מצידכם לשחקנים חדשים. חשוב: האתר לא דורש אימות פרטים + לא צריך לענות על שום חידון. קלי קלות נרשמים, מחכים יומיים ומקבלים את ה-50$. לשחקנים שהם רשומים כבר על כסף אמיתימדומה:לא יקבלו את הבונוס כמו שהדגשתי שאת הבונוס מקבלים אך ורק שחקנים חדשים!! נמשיך... חובה לעבוד על פי השלבים שאני כותב כאן: 1. עליכם להיכנס ללינק הנ"ל הלינק: http://www.freepokercashbankroll.com/#a_aid=girligirl נמשיך... 2. באתר לוחצים על "Sing Up" ואז מופיע לכם מצד ימין ההורדה של התוכנה (FTP) מורידים אותה.. מתקינים ואז נרשמים עם הקוד ההרשמה "FPCB50FREE" חובה, ללא זה אין בונוס! 3. נכנסים מחדש ללינק שהבאתי לכם שנמצא בסעיף 1 ואז שום פעם "Sing Up" ואתם תראו יהיה שם למלות פרטים, אתם ממלאים את הפרטים המלאים שלכם (כמו שמיליתם ב- FTP) ואז עושים Subscribe. 4. ישלח אליכם במיידי מייל ששם אתם אמורים לאשר כויכול , מאשרים את ההרשמה ולאחר מכן במיידי ישלח אליכם עוד מייל שבו רשום "Poker.Wedoitallvegas Player Verification - REPLY needed" נכנסים למייל ועושים ל- מייל REPLY (השב) עם הפרטים שנרשמתם באתר: השם המלא שלכם (כמובן באנגלית), שם המשתמש שנרשמתם איתו ל- Fulltilt Poker + הכתובת שלכם והמספר פאלאפון שלכם, חובה את כל הפרטים הללו. ללא זה לא תקבלו דבר. זהו זה עכשיו המתינו כ- יום עד יומיים והכסף אצלכם בחשבון, לרוב זה מגיע אחרי יממה אחת. שיהיה לכם המון הצלחה ושחקו לאט, טיפ ממני :}. אם יש מישהו שלא מסתדר , שישלח לי פנייה לפרטי ואני אעזור לסיום: חשוב לציין: חובה למלות את הפרטים שלך ב- FULLTILT POKER ב- CRASHIR - יש לכם שם PLAYER Information - EDIT למלא שם את הפרטים הנדרשים.. (אם אין לכם 18.. תרשמו בכל זאת.. וחשוב לדאוג שיהיה תיאום בין הפרטים שרשומים באתר בונוס ובין הפרטים שאתם מכניסים ב casheir בתוכנה) בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

darkAI

New member
כבר הודעה שלישית כזאת בעמוד הראשי

איגור, תקוף! וברצינות - זה בדיוק סוג הספאם שבשבילו היינו צריכים מנהל

darkAI

New member
אצל כולם זה לינק שעובד ../images/Emo3.gif

זה יותר קשור לעובדה שכל יום נפתחים פה כמה שרשורים של פרסום אותם לינקים שוב ושוב. לפחות רצוי לציין שהלינק שלך לא מביא rakeback.

Shpirer84

New member
../images/Emo45.gif

ואת העובדה שאתה מקבל נקודות עבור הצטרפות.......

nadavush2

New member
אצלי זה באמת לא נותן רייק בק..

זה נותן לך 50 דולר חינם בלי התחייבות ובלי כלום.. כמו שזה.. תנסה..

E1ad

New member
../images/Emo207.gifמה היד הכי טובה באומהה? (פריפלופ כמובן)

יוהדיקו

New member
איפה אפשר למצוא את דירוג הידיים לאומהה היי?

יש אתר או טבלה שאתם מכירים?

שאמונד

New member
שכחת להגיד עובדה מאוד מאוד משמעותית במציאה!!!

למה לא כתבת שצריך להתקשר לחו"ל כדי להגיד להם את הפרטים בטלפון? רק השיחה לחו"ל יכולה לעלות לכם 50 שקל..

nadavush2

New member
לא צריך להתקשר.. אלא אם כן אתה גר בקנדה או

בארה"ב... הם כיביכול אמורים להתקשר אלייך.. אבל עד היום לא נתקלתי באחד שהתקשרו אליו

למעלה