50 דולר חינם בPOKERSTRATEGY, אמיתי ?

karpe

New member
50 דולר חינם בPOKERSTRATEGY, אמיתי ?

נרשמתי לאתר, קראתי מדריכים ועשיתי את הבוחן, עברתי בהצלחה וזכיתי ב-50$ כסף אמיתי באתר לבחירתי. בחרתי בפולטילט, פתחתי חשבון (אני חדש בזה..), אמרו באתר שהכסף יעבור תוך 2 ימי עסקים. מישהו קיבל ככה כסף באמת? מה הקאץ' ?

modz0r

New member
זה אמיתי

אתה תקבל את הכסף בימים הקרובים, או שהם יבקשו ממך תצלום של תעודה שמראה שאתה זה אתה, וכשתשלח להם הם ישלחו לך את הכסף. בנוסף, מכיוון שנרשמת דרכם אתה תקבל רייקבק של 27%, שזה אומר שמהכסף שאתר הפוקר יעשו עליך, אתה תקבל 27% בחזרה. למה הם עושים את זה? כי הם (פוקר סטראטג'י) מקבלים חלק מאתר הפוקר על זה שהם הביאו אותך, ובשביל שאתה תרשם דרכם ולא דרך מישהו אחר, הם מציעים לך את ה-50 דולר האלו. בהצלחה.

karpe

New member
הבנתי. מה לגבי

הכיוון ההפוך ? נאמר ששיחקתי עם ה-50$ האלה, והכפלתי אותם ל-100$, אני יכול למשוך את הכסף איכשהו ? איך זה עובד ?

modz0r

New member
אתה יכול מתי שאתה רוצה

איך בדיוק.. לא יודע. אף פעם לא משכתי כסף מפולטילט (רק מכרתי לאחרים). יש שם כמה אפשרויות, אחת מהן של צ'ק, אני מאמין שזה עובד כמו שצריך.

napox

New member
יש מינימום של צבירת נקודות למשיכה ראשונה

יש מינימום של צבירת נקודות שצריך להגיע אליו לפני שניתן לבצע משיכה ראשונה, אם אני זוכר נכון זה באיזור ה 1,000 FTP (שזה מספר שניתן להגיע אליו דיי מהר).

E1ad

New member
זה על מנת למנוע אנשים שמיד ימשכו את ה50$

בלי לשחק...?

karpe

New member
רגע

מה זה FTP ? אני מקווה שזה לא בדולרים - 1000$, כי לזה אני לא אגיע כ"כ מהר :) האמת שכרגע אני על 40$ אחרי לילה קשה..

shaywh

New member
FTP

תיכנס לקשייר ותראה שיש שם ערך (כרגע נמוך) שנקרא FTP. זה ראשי תיבות של פול טילט פוינטס. אתה מקבל שבע כאלה על כל דולר שהלך לרייק (החלק של האתר) בהרשמה לטורניר או סיט אנד גו (בדמי הרשמה הסכום תמיד מחולק לשניים, אחד זה הכסף לטורניר והאחר זה הרייק). במשחק קאש אתה מקבל נקודה על כל דולר רייק שירד ביד שבה קיבלת קלפים. ככה שבצורה גסה אתה יכול להגיד שהFTP לחלק בשבע מייצג את כמות הרייק שלקחו ממך. יש לנקודות האלה כמה שימושים, למעקב אחרי בונוסים וכאלה (ולרייקבאק שאתה מקבל לכן כדאי לשמור אותן), הרשמה לטורנירי סאטלייט שונים (שהפרס הוא כרטיס לטורניר אחר) ולקניית מוצרים בחנות האתר. מדי פעם יש האפי האוור ואז מקבלים יותר נקודות על הרייק שלך.

DJO

New member
ממליץ לך בחום לשחק בלימיטים הכי הכי נמוכים

אחרת ה-50 דולר יעלמו מהר |:

alon 5555

New member
כך זה עם כל החדשים

חושבים שהולכים לעשות מליונים וחוטפים בפרצוף

למעלה