50 דולר ללא הפקדה Full Tilt Poker

PokerNight

New member
50 דולר ללא הפקדה Full Tilt Poker

לאחר הרבה שאלות וספקולציות שעלו בקשר לאתרים שנותנים bankroll בחינם, החלטנו לכתוב פוסט מפורט שמסביר את העניין, מסביר כיצד ניתן לקבל את הכסף, והכי חשוב, כיצד לעבור את ה"בוחן" שלהם (מאגר תשובות עצום). ולכן, כל מי שטרם ניסה, מה אכפת לכם, זה בחינם :) Poker NIght 50 דולר ללא הפקדה Full Tilt Poker

mishuna

New member
אימות נתונים

רק על מנת שלא תופתעו, יתכן מאד כי לאחר סיום השאלונים יבקשו מכם צילום של תעודה כלשהי על מנת לאמת נתונים, ככה שזה עלול להיות יותר מייגע ממה שרשום, וצריך להיות עירניים גם להודעות שנשלחות באתר עצמו של פוקרסטרטג'י, לפעמים הם נותנים עוד הוראות.

יוהדיקו

New member
אימות לאימות נתונים מעלי

מבוסס על מיקרה אמיתי ואישי! אחרי שעברתי את הבוחן התבקשתי לשלוח תעודה מזהה וכך עשיתי. שלחתי תמונה של דרכון שלי אחרי יומיים חזרו אלי ואמרו שזה לא מספיק ואשלח תעודה נוספת! אז שלחתי להם את רשיון הנהיגה שלי, אז הם חזרו אליי ובקשו שאשלח אימות כתובת מגורים! סרקתי מסמך ושלחתי להם לקח להם עוד יומיים לחזור אליי עם התשובה הזאת... מחלקת הביטחון החליטה שהנתונים שלך לא מספקים ולכן היא פוסלת ממך את קבלת ה50$ וכל חברות נוספת באתר! כמובן שהייתי המום מהם אבל החלטתי לנסות לברר למה! אחרי הרבה מאמצים שנסיתי לקבל תשובה הם טענו משהו בסיגנון שהדרכון שלי היה אצלהם בשימוש בעבר (הזוי לחלוטין!) חזרתי אלהם בבקשה לבדוק את זה כי אם הדבר נכון אז משהו זייף לי את הדרכון ויש צורך לערב גורמי אכיפה בעניין.! מאותו הרגע הם נעלמו לחלוטין וכל הגישות שלי לאתר נחסמו לגמרי. הרגשתי מושפל ע"י אתר פוקר מסכן שתירץ או שלא אבל לא היה מוכן להנפיק לי עובדות בנושא שהם צינו. אז זה המקרה האישי שלי להמרות שאני יודע על שחקנים כאן שכן פועלם דרכם אני יכול להביע ולהמליץ על הסתיגות מלאה מהאתר "פוקרסטאטאגי" למען תחוו את אותו מפח נפש,ותלעות כמוני!

למעלה