50 דייטים ראשונים
ב13.5 בקולנוע!

dilan angel

New member
50 דייטים ראשונים../images/Emo70.gif ב13.5 בקולנוע!

תקציר הסרט מתוך האתר "SERET" ב-'50 הדייטים הראשונים שלנו', מגלם סנדלר את הנרי רות', וטרינר העובד למחייתו באקווריום בהוואי, ונהנה מחברתן של הנשים היפות והרבות המגיעות לנפוש באי, אשר עם חלקן הוא מנהל רומנים קצרים ולוהטים בני יום אחד. חיי ההוללות של הנרי עומדים להשתנות מהקצה אל הקצה, כאשר הוא מתאהב בוקר אחד בתיירת בשם לוסי (הכוכבת דרו ברימור, שכבר כבשה בעבר את הקהל כזוגתו הקולנועית של סנדלר, בלהיט הענק 'זמר החתונות'). בין לוסי להנרי מתפתחת כימיה אמיתית ומיידית, והם קובעים להיפגש שוב למחרת. בשביל הנרי, זהו כבר צעד אחד קדימה לעומת רוב מערכות היחסים שלו, אולם, לתדהמתו הרבה, כשהוא פוגש בלוסי למחרת, מסתבר שהיא כלל איננה זוכרת אותו. מסתבר שלוסי סובלת מאובדן זיכרון לטווח קצר, עקב תאונה קשה בה הייתה מעורבת. משפחתה של לוסי (ובכלל זה שון אוסטין, סם מ'שר הטבעות', בתפקיד מפתיע והורס מצחוק כאחיה של לוסי) מנסה להקל עליה את החיים, וליצור עבורה את אשליית היום המשולם פעם אחר פעם אחר פעם. גם גיבורנו הנרי לא מוותר בקלות, ויוצא לחזר ולכבוש את ליבה של לוסי שוב ושוב, במטרה שאולי פעם הבאה שייפגשו, היא תיזכר בו ובאהבתם.
כתר|
כתר|
כתר|
נשמע סרט חובה
עדכונים נוספים בהמשך...
הפוסטר של הסרט

S m e l l y Cat

New member
זה נראה כזה סרט טווווווב!../images/Emo108.gif

אוף אני חייבת לסנג'ר מישו שיבוא איתיייי

izabu

New member
אז זהו שזה סרט נהדרררררר

ראיתי אותו כבר פעמיים וזה ענק מצחיק עד מאוד מרגש עד דמעות ואדם סנדלר-מלך!!!! לרוץ לראות

New member
איזה "יופי"..בדיוק ביום הולדת שלי..

ראיתי כבר ת'סרט בימים הראשונים שהוא יצא פה (ארה"ב), והאמת שנרדמתי בלא מעט קטעים בו.. דבר שלא קורה לי בסרטים אף פעם. טוב נו, אז אולי זה הג'טלג מהטיסה, אבל יש סיכוי טוב שגם לדרו היה חלק בעניין. אני לא ממש מחבב אותה. מישהו מוכן להסביר לי למה היא אף פעם לא מגוונת בבחירת הסרטים שלה?? לא נמאס קצת לעשות את אותו הדבר כל פעם מחדש? ולמה יש לה כבר קופי-קאט בדמות ג'וליה סטיילס? ולמה לא משתמשים בכל העולם באותה שיטת מספור? והאם הדולר יעלה עוד? ולמה היספנים אומרים כל הזמן "פאפי"? והאם אני מספיק חזק כדי להגיד "לא", בפעם הבאה שמישהו מחליט למשוך אותי איתו לסרט שכזה? בכל זאת, סרט נחמד\קליל++ חכו שזה יגיע לטלויזיה.

שח_מט

New member
סרט לא משהו....

חביב וקליל למרות שעוסק בסוגיה קשה ומעניינת.. מעין בידור קליל לנושא של "ממנטו"... קראו פה הרבה ביקורות. רובן לא מעודדות. [ראיתי בהקרנת טרום בכורה] שח

למעלה