50 הדולרים מפוקר סטראטג'י..

ran191

New member
50 הדולרים מפוקר סטראטג'י..

אהלן חברים, ניסיתי לפעול לפי המדריך שמפורסם בדפים הקודמים. הבלוג עם התשובות לחידון לא פעיל. אשמח אם מישהו יודע את התשובות (אולי הכותב המקורי בין חברי הפורום) ויוכל להעלות אותן. תודה רבה, רן.

modz0r

New member
אין לי אתר עם התשובות

אבל לדעתי כדאי לך לעבור על המאמרים שכתובים שם ולנסות לעבור את השאלות שלהם לבד. רמת השאלות לא גבוהה במיוחד, וזה יעזור לך המון עם המשחק שלך.

ran191

New member
התחלתי לקרוא והשתעממתי עד מוות, אנסה שוב..

מצאתי דף כלשהו עם תשובות, עוד לא בדקתי כי משום מה כרגע אני לא יכול לגשת לבוחן... תודה בכל אופן.

modz0r

New member
אי אפשר לעשות כמה ברציפות

צריך לחכות בין מבחן למבחן.. אמור להיות כתוב שם כמה זמן אתה צריך לחכות. גם אם זה קצת משעמם, זה יעזור לך למשחק, אז כדאי. בכל אופן, בהצלחה

AdAmD1

New member
עדיף לקרוא את המאמרים

בסך הכל 3 מאמרים שהם יותר קצרים ממה שהם נראים. תקרא, תמיד לומדים דברים חדשים :)

דם הבן

New member
פשוט תקרא

זה לוקח שעה בלחץ, וזה בדיוק הזמן שאתה צריךלחכות בין מבחן למבחן.

ran191

New member
מייל האישור שלנו לפני קבלת ה- 50$.

שלום שוב, לאחר שקראתי הכל ועברתי את הקוויז, אני זכאי לכסף, במייל התשובה של אישור ההרשמה (עם שליחת התעודה הסרוקה) אנו צריכים להוכיח שהכתובת שהזנו נכונה. איזה טופס שלחתם המאשר את הכתובת (בית ורחוב)?? כל מה שעלה בראשי הם טפסים בעיברית... תודה רבה, רן.

NoEgo

New member
רק הדרכון אמור להספיק

גם אני קיבלתי את המייל הזה ושלחתי להם צילום דרכון ואחרי כמה שעות הכסף עבר לחשבון. הם מבקשים גם אישור כתובת , אבל הם רוצים מסמך באנגלית , ככה שנראה לי שמי שממדינה שלא דוברת אנגלית מקבל הנחה בקטע הזה.

למעלה