50% הנחה ב- Penreader

udifpalm

New member
50% הנחה ב- Penreader

שמחה רבה, שמחה רבה, סתיו הגיע Piloc בא! לרגל הסתיו, קוד הנחה 50%: AUTUMN50OFF אפשר לנסות גם: AUTUMN_SALE MWEBSTER50OFF AUTUMN_OFFER AUTUMN_WEBSTER_50 לדעתי הקודים הנ"ל מכסים את כל התוכנות של Penreader לכל הפלטפורמות

iol

New member
מתקפת ספאם חדשה מבית GPSNOW

בסוף השבוע האחרון קיבלתי לפחות 4 מיילים פרסומיים מחברת gpsnow מפעילת אתר המכירות השנוי במחלוקת gpsnow.co.il כול מייל מגיע מכתובת אחרת בהוטמייל (כתובת מזוייפת כמובן) ומנסה לשכנע אותי לקנות מוצר במחיר מציאה לכאורה (בפועל מחירי שוק ומעלה) האם עוד אנשים נפגעו מהמתקפה? יכול להיות שלא הולך להם לאחרונה, אז הם מוציאים את כול האלטע זעכן למכירה ומשתמשים בכתובות דואר אלקטרוני של לקוחותיהם לשעבר על מנת לשכנע אותם לכאורה שמדובר במציעס... לדעתי קצת הגזימו.

AYELET1

New member
אני נתקלתי ולא רק בשבוע האחרון

זה נחשב לאתר רציני ואני מופתעת מאד ומתכוונת לברר את הדבר

udifpalm

New member
אתה יכול להסביר

מה כ"כ "שנוי במחלוקת" לגבי GPSNOW? אין לי שום קשר לחברה הנ"ל למעט קנייה חד-פעמית מהם ושרות מצוין לאחר מכן. אישית לא קיבלתי מהם שום "דואר זבל" ובטח לא בכמויות.

iol

New member
שיטות שיווק אגרסיביות

בשילוב עם שיטת תמחור בעייתית (אם מציגים מחיר מסויים כאטרקטיבי אבל מי שבודק מוצא שהמחיר לא ממש אטרקטיבי, או שמדובר במוצא עלום שם שלא ניתן כלל להשוות אותו, לא כול שכן להסיק שמחירו אטרקטיבי. לא ברור איך שליחת 4 מיילים על ידי כתובות מייל מזויפות ואני מדגיש מ ז ו י פ ו ת, בסוף שבוע אחד תשכנע לקוח פוטנציאלי לחזור לקנות בחנות? אולי נשאל את אלכס קאיקוב מייסד הוגה ומנכ"ל (ומה לא) אם מדובר בתופעה או במקרה חד פעמי. (חבל על הזמן, זה לא מקרה חד פעמי פרקסלנס) אוסיף ואומר, שבמייל הפרסומי השנוי במחלוקת שקיבלתי, יש גם לינק להסרה מרשימת התפוצה, כשלוחצים על הלינק, מגיעים לאתר חובבני שנמצא על שרתי האירוח החינמי של נענע. dontgoto://www.planetnana.co.il/ro346/Un1.html באתר נדרשים למלא את כתובת הדואר האלקטרוני על מנת לצאת מהרשימה משם הכתובת מפנה לשרת של חברת רומקאל action="http://romkal.com/maildb/Unsubscribe.ASP" method="Post (מי שלא מכיר, זו חברה של זאב רוזנטל מבני ברק) להלן ציטוט נבחר מהאתר "הרעיון הכי טוב לא יכול לשרוד ללא חשיפה. חשיפה לכמה שיותר אנשים" לא ברור באופן וודאי שGPSNOW משתמשים בשירותיה של רומקאל אבל עצם העובדה שהם שולחים את דואר הזבל הפרסומי שלהם מכתובות מזוייפות בהוטמייל ולא מכתובת האתר שלהם, מצביעה על חוסר תום לב (אולי הם מפחדים שיחסמו להם את השרת?) i rest my case

AYELET1

New member
מחברת GPSNOW נמסר כך:

הכוונה היא לשלוח מייל אחד בלבד ולא להציף. מי שמעוניין בהסרה מרשימת התפוצה שילחץ על הלינק המדובר. מדובר בחברה חיצונית ששולחת עבורם את דואל הפרסום. אני מעבירה לינק לשרשור זה לחברת GPSNOW.

iol

New member
כוונות לחוד ומעשים לחוד (תשפטו לבד)

אכן תשובה מתחסדת, ציפיתי יותר למשהוא בסגנון: אנו חברת _______ מתנצלים על אי הנעימות שנגרמה למשתמשים באשמת חברת _____ ובגינה נשלחו בתקופה האחרונה, בשם חברתנו דואר זבל פרסומי. אנו מתחייבים להפסיק לשלוח דואר זבל, היות ואנו מודעים לעובדה שמשלוח דואר זבל, לא רק שאינו חוקי, אלא הוא גם פוגע בתדמית חברתנו. -------------------------------------------------------------- חבל שיש חברות, שהפרנסה שלהם היא להתחבא מאחורי כתובות דואר מזוייפות. והדבר המצער הוא, שעשיין יש טיפשים שמשלמים עבור ה"זבל" הזה...

amitp

New member
מה ששנוי במחלוקת

מלבד חוויית שירות לא סימפטית במיוחד שחוויתי אצלהם (אך יש לציין שאוזנה בהמשך), שליחת SPAM MAIL כדרך פרסום. זאת לא הפעם הראשונה שאני מקבל מהם דואר זבל מבלי שנרשמתי לרשימת תפוצה כלשהי השייכת להם (מה שאולי חוקי אך בהחלט לא מקובל על ידיי חברות מכובדות ונחשב להטרדה) - רק שהפעם הגזימו באמת עם 4 מיילים שונים במקביל, כאשר אף אחד לא מציין את שם החברה כשולחת (אך מפנה אליה בקישור מתאים) וכולם מכתובות מייל מזוייפות. לא לעניין.

גם אני קיבלתי מייל שנראה כמו ספאם

בדרך כלל אני מקבל מייל אחד בשבוע שיש בו הצעות וזה בסדר, יש גם אפשרות הסרה. אבל השבוע היגיע מייל נוסף מכתובת אחרת שמפנה לאתר. הכתובת שממנה היגיע המייל היא שמציע אנטנה חיצונית: אנטנה חיצונית [[email protected]],זאת לא הכתובת שממנה מגיע מכתב התפוצה הרגיל. להערכתי מישהו הצליח להתלבש להם על רשימת התפוצה שלהם.

למעלה