50 יום לאחר צלבו של ישוע

1ysrat

New member
50 יום לאחר צלבו של ישוע

49 יום לאחר הפסחא ירדה רוח הקודש על תלמידי יֵשוּע והעניקה להם את היכולת לדבר בשפות רבות, וכך איפשרה להם להפיץ את האמונה הנוצרית ולהקים קהילות בכל מקום בעולם מעשי השליחים ב, 4- 1 בְּיוֹם מְלֹאת שִׁבְעַת הַשָּׁבוּעוֹת הָיוּ כֻּלָּם יַחְדָּיו. 2 פִּתְאוֹם הָיָה קוֹל מִן הַשָּׁמַיִם, כְּקוֹל מַשַּׁב רוּחַ עַזָּה, וְהוּא מִלֵּא אֶת כָּל הַבַּיִת אֲשֶׁר יָשְׁבוּ בּוֹ. 3 אָז הוֹפִיעוּ לְנֶגֶד עֵינֵיהֶם לְשׁוֹנוֹת כְּלַהֲבוֹת אֵשׁ, שֶׁהִתְפַּזְּרוּ וְנָחוּ אַחַת אַחַת עַל כָּל אֶחָד מֵהֶם. 4 וְכֻלָּם נִמְלְאוּ רוּחַ הַקֹּדֶשׁ וְהֵחֵלּוּ לְדַבֵּר בִּלְשׁוֹנוֹת אֲחֵרוֹת כְּפִי שֶׁנָּתְנָה לָהֶם הָרוּחַ לְדַבֵּר.

האלא ליון, אלענסרה - שבועות - ביום ראשון ושני

31/5 ו 1/6. נראה לי שאצל האורתודוקסים זה בשבוע הבא. הרי חגגנו את הפסחא בהפרש של שבוע...

מזכיר לי את הבדיחה ../images/Emo9.gif

באיזה יום בשבוע נופל "א2חד אלענסרה"?? "ראשון השבועות"

lion 7

New member
חח זה דומה לשאלה

באיזה יום אלפסח אלמגיד- אני התבלבלתי כשראיתי אלרוזנאמה עם שלל החגים (לקתולים, אורטודוקסים, ולשאר הדתות) ,דרך אגב ביום ראשון הבא נגמר החודש המרימי ותפילה אלרוזארי , יא עמי כמה יש קריסטולוגיה בנצרות , ואנו יודעים רק טיפה בים .. לייט נוארתי אינתי ומלח ומיכאל (וין אלגמאעה הדול ? התגעגענו לקריצות ביניהם) אלמונתדא אלמסיחי , יחד עם שאר האחים כאן אני מאד שמח ובמיוחד כאשר אנו גם למדים על האמונה שלנו ..

אמן ויבוא היום וכולנו נחגוג ביחד - בכל השנים!

נכון ביום ראשון מסתיים אלשהר אלמריימי, אבל את המיסה החגיגית של היום האחרון יערכו ביום שבת בערב (בזמן אלשהר).. אחד הימים המקסימים בכנסייה, מעולם לא פיספסתי אבל השבוע לא אהיה בסביבה אז לא אוכל להגיע
וביום ראשון בערב מתקיימת "אומסייה רוחיה"... ערב תפילות.. במרכז בנדיקטוס לכבוד אלענסרה. נראה לי שצריך להזמין כרטיסים מראש (עינד אללאטין)..

התאריך המדוייק

ביום שישי, כיוון שהדבר קרה בחג השבועות! עפ"י הלוח העברי.

למעלה