50 סיבות למה חרא להיות אישה

T w e e t y1

New member
50 סיבות למה חרא להיות אישה

ראיתי פה שרשור עם 5 למה לא טוב להיות אישה אז הנה 50 ולמרות שאני כותבת "אנחנו" אני מדברת בעיקר בשם עצמי. ותוך כדי הכתיבה גיליתי שאני שובניסטית למרות שאני לא מסכימה עם חלק ממה שכתוב פה.. 1. אנחנו נמצאות בהיסטריה במשך כמה ימים בחודש שלא נלכלך את המכנסיים 2. אנחנו לא מבינות מה אנחנו רוצות מעצמנו 3. אנחנו אלה שיכאב להם לאבד את הבתולים 4. אנחנו חיבות לסבול כאבי מוות של מריטת גבות ושפם (למי שסובל..), שעווה, ועוד.. 5. תמיד יהיה סיכוי קטן שחברות שלך ירכלו עליך מאחורי הגב 6. אנחנו חייבות שהחתונה תהיה עצומה, גם אם זה במחיר של למכור את הבית ולחיות ברחוב 7. אנחנו פרנואידיות שלא יאנסו אותנו 8. אנחנו רגישות יותר.. 9. אנחנו יכולות להיכנס להריון 10. אנחנו מבזבזות ה-מ-ו-ן כסף על איפור.. 11. לנו יותר קשה להתמצא בכביש 12. תמיד יהיו שובניסטים שיגידו שנשים לא יכולות לעשות כלום 13. תמיד יהיו פמניסטיות שיגידו שבנות צריכות להתחיל עם בנים 14. אנחנו תמיד חושבות שכולם מדברים עלינו 15. אנחנו תמיד חושבות שאנחנו שמנות 16. אנחנו צריכות שבוע להתאבל אם עלינו מידה 17. זה מעצבן שבנאדם מסתכל לחזה שלך במקום לעינים, ואם יש על מה להסתכל זה יקרה הרבה 18. את זאת שהולכת לטפל בילדים שלכם, ואת יודעת את זה.. 20. תמיד האמנת שאם תעשי כפיפות בטן בבית את תרזי 21. אנחנו צריכות 30 ד' בשביל לצאת לבי"ס ושעתים בשביל להתארגן לדייט 22. אם בחור ינסה להעליב אותנו יהיו לו 2 קללות שכמעט בטוח שיעליבו: אנורקסית, ושמנה. 23. את לא יכולה ללכת עם חולצה לבנה בשבועות 24. את לא יכולה לצאת לרחוב בשבועות (יש כמה פרושים, נראה כמה תמצאו..) 25. אם חם לך את לא יכולה ללכת ברחוב בלי חולצה 26. את חלשה, ויקראו לך "פרינססה" מצד שני אם את חזקה יקראו לך "גבר" 27. לא יהיה לך נוח להתנשק עם מישהו שנמוך ממך 28. בבוקר השיער נראה זוועה 29. אכפת לנו יותר מדי מאיך שהבגדים שלנו נראים (חצי שעה התאמת בגדים, 5 שעות שופינג וכו') 30. רק נשים יכולות להשקיע שעה בלכתוב 50 סיבות למה חרא להיות אישה ואז לסגור את החלון לפני ששלחת את ההודעה. כן אני יודעת שיצא מפגר.. מוזמנים להוסיף עוד..

אקסיומה

New member
חחח יש לי מה להגיד על זה...

אני דווקא כן יודעת מה אני רוצה מעצמי, אני לא ממש רוצה חתונה גדולה ומפוארת, לוקח לי 20 דקות בדיוק להתארגן לדייט, אני לא מוציאה המון כסף על איפור כי אני פשוט שונאת להתאפר... אני יכולה להמשיך, אבל אין לי ממש כוח. בקיצור- הכול שטויות. ועדיף להיות אישה מאשר גבר. לפחות אין לי איברים שמתעוררים לפניי בבוקר...

טוב משעמם לי אז:

התגובה הגברית ההולמת הולמת: 1. אנחנו נמצאות בהיסטריה במשך כמה ימים בחודש שלא נלכלך את המכנסיים... ואנחנו חרמנים ולא מקבלים 2. אנחנו לא מבינות מה אנחנו רוצות מעצמנו גם אנחנו לא מבינים מה אתן רוצות מעצמכן 3. אנחנו אלה שיכאב להם לאבד את הבתולים כן אבל לנו כואב במיליון פעמים של הדריי סקס שמוביל לאיבוד בתוליכן 4. אנחנו חיבות לסבול כאבי מוות של מריטת גבות ושפם (למי שסובל..), שעווה, ועוד.. חחח כן 5. תמיד יהיה סיכוי קטן שחברות שלך ירכלו עליך מאחורי הגב תמיד יהיה סיכוי שחברים שלך ישימו לך את היד בכוס מים חמים כשאתה נרדם שיכור ואתם מכירים את ההמשך 6. אנחנו חייבות שהחתונה תהיה עצומה, גם אם זה במחיר של למכור את הבית ולחיות ברחוב רק חבל שזה בד"כ יוצא מהכיס שלנו 7. אנחנו פרנואידיות שלא יאנסו אותנו אנחנו צריכים להיזהר בכל מילה שאנחנו אומרים למישהי כדי שלא יחשב ל'הטרדה מינית' 8. אנחנו רגישות יותר.. אנחנו צריכים לנחם אתכן כשאתן בוכות 9. אנחנו יכולות להיכנס להריון אנחנו שמים את הקודנום! 10. אנחנו מבזבזות ה-מ-ו-ן כסף על איפור.. לנו עולה יותר כדי לתפוס ראש מאלכוהול. 11. לנו יותר קשה להתמצא בכביש לנו יותר קשה להתמצא בקניון 12. תמיד יהיו שובניסטים שיגידו שנשים לא יכולות לעשות כלום אנחנו צריכים לעשות הכל כי נשים לא יכולות לעשות כלום 13. תמיד יהיו פמניסטיות שיגידו שבנות צריכות להתחיל עם בנים אנחנו צריכים להתחיל בד"כ ואז מציק לקבל ברקס.. 14. אנחנו תמיד חושבות שכולם מדברים עלינו אנחנו תמיד חושבים על סקס 15. אנחנו תמיד חושבות שאנחנו שמנות אנחנו צריכים לשקר ולאמר שלא השמנתן 16. אנחנו צריכות שבוע להתאבל אם עלינו מידה אבל אנחנו תקועים עם התחת השמן שלכן 17. זה מעצבן שבנאדם מסתכל לחזה שלך במקום לעינים, ואם יש על מה להסתכל זה יקרה הרבה Tell your tits to stop staring at my eyes 18. את זאת שהולכת לטפל בילדים שלכם, ואת יודעת את זה.. אתה זה שהולך לממן את הילדים האלה, ואתה יודע את זה 20. תמיד האמנת שאם תעשי כפיפות בטן בבית את תרזי תמיד האמנת שאם היא תעשה כפיפות בטן בבית היא תרזה 21. אנחנו צריכות 30 ד' בשביל לצאת לבי"ס ושעתים בשביל להתארגן לדייט אנחנו אומרים לכן שאנחנו למטה 10 דקות לפני שאנחנו מגיעים לדייט, ועדיין מחכים רבע שעה למטה. 22. אם בחור ינסה להעליב אותנו יהיו לו 2 קללות שכמעט בטוח שיעליבו: אנורקסית, ושמנה. אם בחורה תרצה להעליב בחור בפומבי, תספיק תנועה קלילה שמצביעה על מידת גודל בשתי אצבעותיה (אחד המצחיקים אגב) 23. את לא יכולה ללכת עם חולצה לבנה בשבועות לא נהנים מבנות עם חולצות לבנות רטובות בשבועות 24. את לא יכולה לצאת לרחוב בשבועות (יש כמה פרושים, נראה כמה תמצאו..) לא מצאנו. 25. אם חם לך את לא יכולה ללכת ברחוב בלי חולצה אני גר בירושלים אז אני מתעלם באלגנטיות כי כנראה שיש אלוהים והוא שומר על עיר הקודם מפני מפגע זה. 26. את חלשה, ויקראו לך "פרינססה" מצד שני אם את חזקה יקראו לך "גבר" יצאה בזול עם פרינססה כי היא גם כונפה 27. לא יהיה לך נוח להתנשק עם מישהו שנמוך ממך לא יהיה לך נוח להתנשק עם מישהי גבוהה ממך 28. בבוקר השיער נראה זוועה על זקפת בוקר שמעת? 29. אכפת לנו יותר מדי מאיך שהבגדים שלנו נראים (חצי שעה התאמת בגדים, 5 שעות שופינג וכו') אנחנו משחקים כדורגל ונשברים לנו חלקים לפעמים 30. רק נשים יכולות להשקיע שעה בלכתוב 50 סיבות למה חרא להיות אישה ואז לסגור את החלון לפני ששלחת את ההודעה.חח אישה... לילה טוב... לכל הנשים: הכל בצחוק, אתן די סבירות בעיני, המשיכו כך..

למעלה