אני חושבת שאם הילדים אוהבים כבד
הם יאהבו כבד בתוך בצק עלים מן מקלעת כזו. יש לי פה מתכון שאת יכולה בהחלט לגרוע ממנו מוצרים שילדים לא יאהבו. את יכולה לוותר על הפטריות והחומץ ולהכין באופן הרבה יותר פשוט. המקלעת למעשה היא בצק עלים אותו מילאתי בתבשיל כבד הר"ב:את הכבד קצצתי בסכין למירקם קצוץ קטן. מתכון: כבד עוף ברוטב קלבדוס רכיבים: למנה או שתיים: מרגרינה בטעם חמאה 2 כפות שמן 1/4 בצל גדול קצוץ 6 כבדי עוף 1/2 תפ"ע חתוך לקוביות 5 פטריות שמפיניון שלמות 3 כפות תרכיז תפוחים (כמו סיידר הגליל) 2 כפות חומץ תפוחים 2 כפות קלבדוס 1/2 כוס יין אדום מעט ציפורן מעט מלח ופלפל אופן הכנה: ממיסים שמן ומרגרינה, מטגנים הבצל והכבדים. מוסיפים התפוח והפטריות ומטגנים 7 דקות נוספות מוסיפים תרכיז, חומץ וקלבדוס,מערבביםומוסיפים את היין האדום. מתבלים בצפורן, מלח ופלפל ומאדים קלות את הרוטב. מגישים עם חלה מתוקה - או בתוך מקלעת בצק עלים לאחר קיצוץ קטן קטן