5000 שקל -

Everyday Hero

New member
5000 שקל -

איפה לדעתכם כדאי להשקיע, בג'ון ברייס הדמייה ממוחשבת או, על 15 דיסקים של דיוידי מתוצרת gnomon\cg academy היתרון של גון ברייס הוא קבלת התעודה.

CoolCalb

New member
אין לך מה לעשות עם התעודה

אם יש לך משמעת עצמית, רצון, ואנגלית טובה.. לך על ה DVD של GNOMON אם אתה חייב מסגרת ומורה, לך על שיעורים, אבל בדוק אופציות אחרות, אולי יותר טובות.. כמו חשיפה, IAC ובטח עוד מעט יוסיפו אחרי עוד כמה. אל תתפתה לשום תעודה.. היא לא שווה את הנייר שעליו היא מודפסת בעולם האמיתי. מה שתופס זה תיק העבודות שלך.

Everyday Hero

New member
תודה רבה - !

סליחה שלא עניתי פשוט חשבתי שזה יהיה דיון עקר... ולא באתי לבדוק בזמן. אז...תודה רבה. ב20 לחודש נפתח הקורס ואני כבר באמת לא יודע מה להחליט.גם לא הבנתי למה התכוונת בצמד האותיות IAC. למזלי האנגלית שלי מספיקה כדי לקלוט את השעורים וזאת לא הבעייה שלי העניין הוא שכאשר יש דבר מה לא מובן הדיסק כמובן לא יכול לענות..
שמעתי מהרבה אנשים בנט שללמוד בברייס ודומייהם לא נותן הרבה חוץ מהנפקת ה"תעודה" ששילמת להם. ברור לי שתיק עבודות הוא נכס יותר חוני למעצב מאשר תעודת הסמכה. אבל שוב אני חושב שאולי כן אלקט בקורס דברים מעבר לתעודה, מה אתם אומרים? או הדיסקים? חח יש לי עוד שבוע להפיל החלטה. תעזרו לי?

למעלה