500M או 505M? הצבע די על הפנים!

500M או 505M? הצבע די על הפנים!

השאלה היא מה לקנות. אם החלטי לא לקנות IPAQ למה לבזבז עוד 500 שח על הצבע המג`וייף של ה505. מצד שני אף אחד בפורום לא מדהר על ה500 ****מישהו בכלל קונה אותו או שאני עומד להיות הראשון****

m505 כמובן

לדעתי פאלם די ירתה לעצמה ברגל כשהוציאה שני פאלמים ביחד M505 היה אמור להיות הפאלם לו חיכינו כולנו, רק שעניין הצבע ללא התאורה לא ממש הצליחה M500 הוא Vx עם חריץ ל-SD. זהו!!!! חוץ ממערכת ההפעלה החדשה שלא שונה בהרבה, אפשרויות האבטחה שבה ואפשרות הרטט, אין בין ה-Vx ל-m500 הבדל כך שפראייר מי שמשלם 2100 שקל וקונה m500 כשיכל לקנות ב-1200 שקל Vx חדש לחלוטין לגבי M505 יש לי יחס אמביוולנטי. אם אתה צריך פאלם אמין, קטן וקומפקטי התומך בעברית, אין לך אפשרות אחרת (מתי לאחרונה שמעת על VISOR PRISM?) אך אם אינך צריך את הצבע לך על HandEra

פרטים על HANDERA

אני המנכ``ל של טרהבייט , ואנחנו היבואנים של HANDERA לישראל. נכון שאני סובייקטיבי - אבל הפאלם הזה ממש פינוק אמיתי. יש לו הרבה דברים שלא תמצא באף פאלם בעולם. מסך עם רזולוציה גבוהה מאד - 320 על 240 לעומת 160 על 160 שיש לכל הפאלמים האחרים - כלומר 76,800 פיקסלים לעומת 25,600 פיקסלים בפאלמים האחרים. יש לו מקליט שיחות דיגיטלי מופעל ביד אחת - כך שאתה יכול להקליט תוך כדי הליכה או ... יש לו חייגן אוטומטי - שיכול לחייג כל מספר מספר הטלפונים שלך. אפשר להרחיב לו את הזיכרון עד 1024 MB - אין אף פאלם שיכול לעשות זאת. החלק של הגרפיטי הינו חלק מהמסך , וכך ניתן להרחיב את המסך. ניתן לראות יותר מ - 1,000 אותיות בעברית על מסך אחר - לעומת כ 300 אותיות בכל פאלם אחר. ישנם עוד דברים - אבל מתחיל להגמר לי המקום. מה שאני יכול להציע לך - תזמין לך פאלם כזה , הגיע משלוח נוסף למלאי היום - ואם לא חהיה מרוצה - תוכל להחזיר אותו תוך 14 יום - ולקבל את כל הכסף בחזרה - זוהי התחייבות שלי. אם תהיה מרוצה - ספר לפורום. תוכל להתקשר אלי אישית - טל. - 575588-054

מג^נטה

New member
m505

יש לי m505 נכון שהצבע לא חזק במיוחד אבל המכשיר הוא לא טלויזיה לסימון ולכתיבה בצבע הוא מספיק ברור גם ללא התאורה באור נורמלי. אני עברתי מפלאםv ואין ספק שהוא ניראה טוב יותר השאלה היא כספית בכלל אני חושב שמגזימים לגבי המסך שלך יגאל

למעלה