51%, אני יודע שזה פורום של כלא שש

Strike-A

New member
51%, אני יודע שזה פורום של כלא שש

אבל חשבתי שזה אולי יעניין כמה אנשים. מי שלא מכיר אותנו, אנחנו 51%, מעין סופר-גרופ של אמ.סיז שמורכב מהארכיון, טאבו+, צ'ה וג'וזף. כל אחד מאיתנו כבר דפק עשייה בארץ, במשך השנה האחרונה עבדנו כולנו ביחד. וסוף סוף זה קורה, האלבום מוכן. השאלה שכולם אוהבים לשאול זה אצל מי אנחנו חתומים. אז זהו, אנחנו לא חתומים בשום מקום, מתוך בחירה - האלבום הזה הוא תשוקה טהורה של היפ הופ בן זונה. הוא לא הולך להימכר בחנויות, אלא אך ורק מחולק כתוספת להופעה (וכן, ההופעה היא הדבר המרכזי לדעתנו, לא האלבום שהוא התוספת, למרות שהוא עם חוברת מילים מלאה ובא ביחד עם שני קליפים - דבר שלא נעשה עד היום בהיפ הופ). קודם כל בואו לבקר באתר שלנו, או במייספייס. תוכלו להבין בדיוק (יותר נכון פחות או יותר) מי ומה אנחנו. נשמח מאוד אם תבואו למסיבת ההשקה של האלבום בתאריך ה-19.03.07. הדבר קורה בבלה שלומקינס בת"א.

kombinaizer

New member
אתם מוזמנים תמיד!

בכל מקרה אני שם

שאקית

New member
כמה בכיתיייייייייייייייייייייייייי!

כלכך לא פייר? מה הסיכוי לקיום הופעה ביום שני פעם בשנה? 0.043 מה הסיכוי לטיו''ש פעם בשנה? 4 ימים איך לעזעזל הם הצליחו להתנגש? קיצר ממש בכיתי זה אחד הדברים שיותר הייתי רוצה לחוות מי יודע אולי אפסיד ת'טיו'ש סלחו לי הייתי צריכה לפרוק את זה. בהזדמנות זאת אבקש סליחה מהמורה שהיתה בשוק שהתחלתי לצעוק ולקלל בגלל שהיא מודיע על טיו''ש

למעלה