51 ישראלים על המטוס שהתרסק...

קלימרו

New member
השם יקום דמם!

וגם את דמם של הנרצחים העפולה. וגם את דמם של הנרצחים באלי סיני. יקום דמם וימחה את רומחיהם ואת מעודדי רוצחיהם וימחה מעל האדמה את כל אלה שאינם מתנגדים לרציחות אלו.

*maayan*

New member
השם לא יקום שום דם........

עדיין לא הבנת את זה? את אלוהים לא בדיוק מעניין מה קורה על האדמה..... אם היה איכפת לו הוא היה מונע את זה! הוא יטפל באלה שעשו את זה שהם יגיעו לשמיים וישלחו לגיהנום, אבל ברגע זה, הוא לא יעשה כלום. לא הייתי בבית כל היום אז לא שמעתי חדשות חוץ מהקטע אם המטוס אבל לא שמעתי מי עשה את זה?

המוסד

New member
דווקא מאוד איכפת לו!

ואתם בני יעקב לא כליתם מעל פני האדמה

אריאל1

New member
זה אותו מוסד שאני מכיר??????????

תגיד אתה סתם ניסת לעצבן אותי בפורום לדתיים?

המוסד

New member
לא ניסיתי לעצבן אף אחד

אמרתי כבר בפורום דתיים שאני מאמין באלהים ושלדעתי דת ישראל היא אמת, אבל חמשת חומשי תורה לא ניתנו ע"י אלהים, וחדרו לתוכם יסודות אליליים במשך אותם מאות שנים שבני ישראל עבדו (מה לעשות רוב הזמן הם עבדו אלילים) אלילים רציתי רק להראות לכם שהתורה איננה יצירת אלהים (אין לי ספק שלא הוא רשם אותה) ובמשך הדורות נוספו קטעים כנעניים/אליליים לתוכה ואם עדיין יש לך ספק, אז כן, זה אני

מי זה השם הזה בכלל?

לדעתי אלוהים פשוט לא קיים- אחרת למה אנחנו נאבקים בטרור ונפגעים יום יום?? או שהוא יצא לפנסיה או שפשוט השם הזה לא קיים!

המוסד

New member
אלהים נתן לנו בחירה חופשית

לפעמים הוא מתערב בד"כ לא, בינתיים נראה שהוא לא התערב...

פיקסל

New member
אלוהים מת

סורי חמוד אלוהים מת אולי הוא היה פעם בימי הביניים אבל היום אלוהים מת העולם מגעיל ונראה ככה בגלל שאנשים מחכים שאלוהים יעשה משהו והם לא עושים כלום בעצמם! אנשים רוצחים אנשים אחרים בשם אלוהים. אלוהים זה כלי רצח מחשבתי לא יותר

המוסד

New member
ממש לא

אלהים והדת זה לא כלי רצח האדם הוא כלי הרצח האמיתי אחרי הכל רוב האנשים בעולם נרצחו ונהרגו במלחמות לא דתיות, הדת זה דרך נוספת לראות כמה גרוע הוא טבע האדם...

אריאל1

New member
פיקסל אני נורא מצטער

אבל אמרת משפט לא הגיוני! אם הוא אלוהים איך הוא מת? (המוסד- אני מתיחס לאפשרות שהוא דיבר על המושג שאנחנו משתמשים בו עכשיו לא המושג התנכ"י)

פיקסל

New member
אוו חכמולוג

אהה פילוסופיה בשקל איך אני אוהב את זה בוא נסכם את זה ככה אלוהים מת כי הוא לא קיים

ש@לתי

New member
פיקסל

קצת באחור- קבל טאג ליין על ההודעה שלך- "די כבר!"(כמו שאני זוכר) ש@לתי
בקנה

למעלה