519 פרק שווה אבל מרוח

קשה לי להגיד את זה ../images/Emo58.gif

אבל לא אהבתי /= חשבתי שההאקי יהיה יותר טוב. משהו אחיד. כשהפכו את זה למשהו שמשתנה בין כולם, ושללופי יש את ההכי מיוחד (כמה ברור...) לא יודעת, ממש לא אהבתי. זה מזכיר לי יותר מידיי קוד גיאס- לכל אחד יש גיאס שונה, לגיבור יש את זה שגורם לכולם להקשיב לו... אוף.

pokegirl

New member
די, לא יפה להגיד פה מילים כאלה.

"גיאס" בררר למרות שיש בזה משהו קצת חלש, אני מודה.

XD

סוף סוף עוד מישהו שחושב כמוני. כל האינטרנט כל כך מתלהב מהפרק חוץ ממני ;-;

De-Panther

New member
../images/Emo58.gif תאכלס הייתי בטוח שהדבר הזה יהיה משהו

נרכש שכל אחד יכול ללמוד איך להקצין את ההאקי שלו ולכולם יש אותו האקי, אבל ככל שאתה יותר מתחזק יש לך האקי יותר חזק. אבל אם לכל אחד יש סוג אחר של האקי זה דיי הורס. מה שכן זה כנראה מסביר עוד דברים לגבי הכוח של רוג'ר ותאכלס אם עכשיו כל החבר'ה ילמדו להשתמש בהאקי שלהם, זה בהחלט יגביר את הכוח שלהם בכמה וכמה רמות. זה גורם לי להרגיש בנוח עם העובדה שהם הולכים לעבור לצד השני של העולם. הכוח שלהם עכשיו יתאים לכוחות של האנשים בעולם החדש ואם יש האקי מיוחד לכל אחד, אני מרגיש בסדר גמור עם זה שללופי יש את הכוח המיוחד ביותר. זה זורם עם מה שמעבירים לנו במשך הסיפור. שהמילים שהוא אמר לשנקס הם מה שרוג'ר אמר ועוד כלמיני השוואות שלו לרוג'ר ככה שזה לא מפתיע ולא הורס יותר מידיי. למרות שציפיתי שהוא פשוט ידע להשתמש בזה בצורה טובה יותר

pokegirl

New member
איחס איחס איחס איחס ../images/Emo58.gif

"ותאכלס אם עכשיו כל החבר'ה ילמדו להשתמש בהאקי שלהם, זה בהחלט יגביר את הכוח שלהם בכמה וכמה רמות." כל הדברים האלה שמזכירים דרגון בול זי ושאר שוננים גרועים ממש לא עושים לי טוב.
הלוואי וזה לא יהיה ככה! חסר לאודה אם כן. שישאר רק ללופי, אם כבר, לא "כולם~", "עכשיו לכולם יהיה". זה מגעיל וזה גרוע. וזה כמו לחשוב שהם "ילמדו" להשתמש בשטות ההיא שהיתה לCP9

De-Panther

New member
היי. זה היה מגניב שלCP9 הייתה שטות שונה. ואני

דיי אהבתי את הסיפורים בדרגון בול(באופן כללי לא אהבתי את זה כי זה היה מרוח יותר מהגלות) בוואן פיס מה שחשוב לי זה הסיפור של ההיסטוריה של העולם. והקשרים בין האנשים ואיך שהכל מתחבר. אם מבחינת הכוחות של האנשים זה יזכיר קצת את דרגון בול - זה לא ממש משנה לי. גמככה אני קורא את המנגה ושם הקרבות לא כאלה מרהיבים

pokegirl

New member
הקרבות לא צריכים להראות מרהיבים

כל מה שמגניב בוואן פיס זה שהניצחון בקרבות מעניין. יש מקוריות, יש תחכום. לא משחקים ב"כוחות" כמו ילדים קטנים, מי יותר חזק, אלא מי מתגבר על מי איך. זה נהדר. ואם זה יגיע למצב שלמשל לדמות X יש "האקי" יותר חזק מלדמות Y באותו צוות של לופי, סתם בלי שום סיבה נראית לעין, כי הרי לכולם יש חלומות וכח רצון חזק, ורק כי הוא כביכול יותר חזק (לכולם הרי יש דירוג בראש של לופי הכי חזק, אחריו זורו, סאנג'י וכו' או ואטאבר), זה יהיה גרוע! אין שום סיבה הרי שלנאמי למשל לא יהיה האקי יותר חזק משל הגברים, לא? וזה עדיף כי הם גם ככה סוסים. בקיצור, היופי בואן פיס זה המקוריות שבניצחון של הקרבות, ולעשות את זה משחק של "כוחות" ו"הוא לוקח את ההוא", זה גרוע.

De-Panther

New member
../images/Emo58.gif(?)דווקא במקרה הזה נראה לי שיש מקום..

מפלט כלשהו לקצת מקוריות הביהימה אמרה שהיא בעצמה לא הצליחה עדיין להשתלט לגמרי על ההאקי שלה. מה שאומר שאמנם יש להם האקי מיוחד, אבל גם קשה יותר לשלוט בו. אני מניח שנאמי עם השכל שלה תשתמש בהאקי כמו שסאקורה יודעת להשתמש בצ'אקרה. ואילו ללופי, למרות שהוא גאון לחימה שכזה, יהיה יותר קשה לשלוט בהאקי שלו. כל שאר האנשים בצוות, יקח זמן עד שהם ילמדו להשתמש בהאקי או לשלוט בו לגמרי כמו שצריך. אבל אני חושב שזה יהיה עלוב אם רק חלק מאוד קטן מהם ידע להשתמש בהאקי, כי ככה פשוט יהיו כמה שכל השאר יצתרכו כל הזמן לשמור עליהם. כי מן הסתם בעולם החדש, יהיו גם כאלה עם הרבה שכל ותחכום, גם כאלה עם כוחות חזקים במיוחד ומן הסתם כאלה שהם שילוב של מה שאמרתי ככה שרק שכל ותחכום(יוסופ) לא יספיק כדי לנצח כאן

pokegirl

New member
רק איך שתארת את זה

פשוט מזכיר כל כך כל שונן חרוש שיש בעולם, ועוד בעצמך העלת את נארוטו. אין, זה פשוט הורס את כל היופי בקרבות של ואן פיס. עדיף שישאר כמו שזה, אצל לופי וזהו. שזה גם ככה די חלש, שיש לו "כח" לא מוסבר שבלה בלה.

../images/Emo45.gif

אפילו שאני מודה שאני סקרנית לדעת איזה סוג האקי יהיה לכל אחד בצוות "אם וכאשר", זה יכול להיגרר יותר מידיי למצב של כל שונן רנדומאלי. (הוא יותר חזק כי ככה זה וזהו נה נה בננה X_X) לא יודעת. אני ממש מקווה שאודה ידע להשאיר את ההאקי בגבולות ההיגיון (או לפחות ההיגיון של וואן פיס
) ולא יהפוך את זה לעוד נארוטו <.<

De-Panther

New member
../images/Emo12.gifרגע ומה בקשר לכל שאר הדברים בעולם הזה, כמו

למשל הנשקים שי(\א?)וסופ עושה? שלא נדבר על הדביל פרוטס מבחינתי, נארוטו בליץ' וואן פיס דיי מזכירות אחת את השניה, ואת כולן אני אוהב(כשהן לא נמרחות יותר מידיי) והעניין הזה עם הכוח, הוא ככה בכל סדרת מד"ב או פנטזיה שיש. מהפורס בסטאר וורז עד לקסמים בה"פ. מבחינתי הכוחות האלה הם דברים שוליים ואני מתרכז יותר בסיפור. אני לא חושב שמישהו באמת יכול לחדש ולשנות סדרי עולם בנושא הכוחות המיוחדים בסדרות שכאלה

De-Panther

New member
והבהרה קטנה, אני לא רוצה שיהיה להם קל יותר...

לנצח אויבים בעולם החדש אני פשוט רוצה שזה יהיה בגבול ההיגיון. והם צריכים איכשהו להתקדם הלאה כדי להגיע לרמה של החזקים ביותר שראינו עד כה. ואם בעולם החדש יש כל כך הרבה חזקים, אני חושב שהם צריכים לעבור שינוי דראסטי כדי להתמודד עם האיומים שיש שם. את חושבת שיכולה להיות דרך טובה יותר כדי לחזק אותם?

pokegirl

New member
מה הבעיה עם הנשקים

שאוסופ עושה ועם הדביל פרוטס? הנשקים שאוסופ עושה כביכול מוסברים בהגיון, והדביל פרוטס הם הסטינגס של העולם. להכניס "כוחות" ש~פתאום~ לכל אחד יש וכל אחד מחזק אותם בזה שהוא מתאמן בגרביטציה של מעל 9000 זה גרוע. באניס לובי הראו שלCP9 יש פתאום כח שהם יכולים לקפץ להם באוויר והגוף שלהם קשה כמו שקרכלשהו ובלה בלה שמשיגים באימונים. בסדרה לא מקורית כמו נארוטו או כל שונן טיפוסי אחר, יראו לך כמה הגיבור של הסדרה נפלא בזה שהוא משיג את הטכניקה הזאת תוך שבוע אימונים אחד בלבד, והוא כזה גאון וואו!! (תמיד יש איזה חודש\שבוע אימונים.זה עלוב. ואז הוא חוזר מהאימונים בהרים ומציל את היום.) בוואן פיס כל אחד עלה על רעיון שמתאים לו לאיך להתגבר עליהם. אם זה זורו שמצא לעצמו איזה טכניקה חדשה (משהו עם שם של סושי) או סאנג'י שהנפיץ איזה בולשיט עם הרגל וכו' וכו' "את חושבת שיכולה להיות דרך טובה יותר כדי לחזק אותם? " ברור שאני חושבת! ואחת שהיא לא נדושה וגרועה! אני סומכת על אודה. ולכן אמרתי מקודם "חסר לך, אודה!"

JeeChan

New member
חייב להסכים :/

ואו שיחה ארוכה XD; היופי של וואן פיס בשונה משוננים אחרים, שאין פה עניין של לו יש כוח חזק יותר משלו. פה זה הרבה יותר ריאליסטי, אנשים מנסים להגיע לטוב ביותר עם מה שיש להם. ולא הייתי רוצה לראות איך פתאום כולם עושים פאוור אפים. גם קצת לא אהבתי שאודה יצר מצב שלמעשה כל פעם שלופי היה רציני בעבר ואמר משו נוגע ללב, אז אודה רומז שההאקי של לופי השפיע בקטע הזה. אני העדפתי ועדיין מעדיף להאמין שזה האופי של לופי שמושך את זה והדיבור שלו ולא איזה מן יכולת בשם האקי. כי לופי הוא לופי 3> ואי אפשר לא לרצות להקשיב לו. לא צריך להפוך את זה ליכולת הכי מיוחדת שרק הוא יכול להשתמש בה והוא הנבחר וכו' וכו'. ואני באמת אקווה שוואן פיס לא יגרר לתחומי הנארוטו/בליץ' וכדומה. לא שיש משו רע בהם, פשוט וואן פיס הוא וואן פיס והשאר הם השאר ולא רוצה עוד משו אותו הדבר.

De-Panther

New member
הנשקים, הפירות והכוחות של CP9 מוסברים בצורה..

הגיונית כן כן, גם הכוחות של CP9. אמנם פחות מעמיקים על ההסבר שלהם, אני מניח שזה כי הם רק סאגה אחת מתוך כל הסאגות של וואן פיס. אני מניח שיוסבר לנו בהמשך יותר על מה זה ההאקי הזה. זה לא שלא הציגו אותו בעבר, ועכשיו הוא מתחיל להיות קצת יותר ברור איכשהו. אני מניח שכשיסבירו איך משתמשים בו, נבין יותר מה זה. הרי ראינו את שאנקס משתמש בזה. ראינו את ריילייט משתמש בזה. ראינו מה התוצאה כשלופי השתמש בזה. וכולן היו זהות, ובכלזאת אני לא חושב שלריילייט יש את ההאקי שבטח היה לרוג'ר וכרגע יש ללופי והיביהמה(זה דורש לקרוא לה בהמה, אבל היא כל כך יפה) אבל אני כן חושב שכולם יכולים להשתמש בזה באופן זהה. אני מניח שההאקי של לופי קשה יותר לשליטה אבל הרבה יותר חזק. לעומת ההאקי שאני מניח שיהיה לאוסופ או לנאמי, שיהיה חלש יחסית אבל הם ילמדו לשלוט בו בצורה קלה יותר. ההאקי הזה מההתחלה נראה היה כמו משהו מופלץ ולא ממש הגיוני. אז מה זה משנה אם לכולם יש את אותו ההאקי, או שיש מספר סוגים של האקי או שאולי לכל אדם יש האקי ייחודי רק לו?

pokegirl

New member
מה שמשנה זה

שזה יהפוך את ואן פיס לשונן כמו יתר השוננים החרושים והמגעילים. זה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה. וקוראים לו ריילי, לא "ריילייט", זה שם אמיתי. Rayleigh.

De-Panther

New member
צודקת. יש משהו שמייחד את ואן פיס ועושה אותו..

למעניין יותר אבל אני לא חושב שזה הדבר הספציפי הזה, כי אם זה היה רק זה, כבר מזמן היית מתייחסת לסדרה הזו כמו לשאר
ובכיף, אדע לפעם הבאה

למעלה