52 אחוזים מהיהודים בישראל - תומכים בטראנספר של טראמפ. 30 אחוזים נוספים חושבים שזה לא ריאלי, והיו תומכים אם כן

certified.woke

Well-known member
אז מתפרעי קפלן הם רוב?
או מיעוט עריצי?

אני בעד לטרנספר את טראמפ.
השאלה היא מי יסכים לקבלו...

הפרבולה1

Well-known member
אבל לא הרסו את הבית הלבן אז אין צורך לטרנספר את טראמפ , יש לו איפה לגור.
לעומת זאת ביתם של מאות אלפי ערבים בעזה נהרסו ולא ראויים למגורים מה שמחייב להעביר אותם למקום אחר עד שישקמו מחדש את עזה , וזה יקח הרבה שנים אם בכלל כי לא ברור מי ישפוך כסף בעזה בידיעה ודאית שההשקעה תרד לטמיון כבר בפעולת טרור הראשונה שתצא מעזה נגד ישראל ( ואולי אפילו לפני כן כשצה"ל יזהה הכנסת אמל"ח לעזה ) .

לעומת זאת ביתם של מאות אלפי ערבים בעזה נהרסו ולא ראויים למגורים מה שמחייב להעביר אותם למקום אחר עד שישקמו מחדש את עזה , וזה יקח הרבה שנים אם בכלל כי לא ברור מי ישפוך כסף בעזה בידיעה ודאית שההשקעה תרד לטמיון כבר בפעולת טרור הראשונה שתצא מעזה.

לדבריו טראמפ מתעקש על רילוקיישן להמוני עזתים: "השיקום ייקח 15-10 שנה, אי אפשר להכריח אותם לחיות בשטח לא ראוי למגורים".​

ai27

Well-known member
אפילו אם יחריבו את כל וושינגטון DC
לא חסר לטראמם איפה לגור.
יש לו נדל"ן משובח בכל רחבי העולם
לעומת זאת ביתם של מאות אלפי ערבים בעזה נהרסו ולא ראויים למגורים מה שמחייב להעביר אותם למקום אחר עד שישקמו מחדש את עזה , וזה יקח הרבה שנים אם בכלל כי לא ברור מי ישפוך כסף בעזה בידיעה ודאית שההשקעה תרד לטמיון כבר בפעולת טרור הראשונה שתצא מעזה נגד ישראל ( ואולי אפילו לפני כן כשצה"ל יזהה הכנסת אמל"ח לעזה ) .
בדיוק.
ואם ינסו לשקם את השטח בזמן שחמאס שולטים בו - הציוד שיוכנס לעזה ישמש לטרור ומלחמות, ולא לצרכים אזרחיים

certified.woke

Well-known member
את הבית הלבן שרפו כבר פעם אחת, ב- 1814, הבריטים.
אפשר שישרף פעם נוספת, על ידי אמריקאים זועמים, נפגעי Great Depression שני, תוצאת מדיניות טראמפ...

Harrington

Well-known member
מנהל
את הבית הלבן שרפו כבר פעם אחת, ב- 1814, הבריטים.
אפשר שישרף פעם נוספת, על ידי אמריקאים זועמים, נפגעי Great Depression שני, תוצאת מדיניות טראמפ...
רוב הבוחרים האמריקאים הצביעו בעד הממשל הזה, שבס"ה מקיים את התחייבויותיו לבוחריו. אין אם כן סיבה מיוחדת להניח שיהיו הרבה "אמריקאים זועמים" שירצו לשרוף את הבית הלבן. בוודאי לא בהתחשב בכך שהצד המפסיד הוא כזכור צד השלום והאחווה, צד הסובלנות וההכלה. הצד הזה לא שורף בתים חו"ח ל"ע. בטח שלא בתים לבנים.

איטליה ;)

52 אחוזים מהיהודים בישראל - תומכים בטראנספר של טראמפ. 30 אחוזים נוספים חושבים שזה לא ריאלי, והיו תומכים אם כן​

אם אנחנו נסגור להם את השערים לנגב, לא תהיה להם ברירה כפי שטראמפ אמר שעזה כבר לא ראויה למגורים עד שתשוקם בתהליך שייקח 10-15 שנים :)

ai27

Well-known member
אם אנחנו נסגור להם את השערים לנגב, לא תהיה להם ברירה כפי שטראמפ אמר שעזה כבר לא ראויה למגורים עד שתשוקם בתהליך שייקח 10-15 שנים :)
וגם זה - רק אם תימצא דרך להבטיח שהציוד שמועבר לשיקום, ישמש לבנייה, ולא לטרור

אם לא תימצא דרך כזו
העזתים יצטרכו להתרגל לאוהלים

Harrington

Well-known member
מנהל

52 אחוזים מהיהודים בישראל - תומכים בטראנספר של טראמפ. 30 אחוזים נוספים חושבים שזה לא ריאלי, והיו תומכים אם כן​

מודה שאני מופתע. הייתי מצפה ל99% לפחות.

תכל'ס אני לא כל כך מבין את הקטע. בשביל מה להעביר אנשים ל10-15 שנה (לפי התגובות כאן)? אם כבר עושים את כל הווג'רס הזה, שיעבירו לצמיתות וזהו. לא שזה יפתור את הבעיה הישראלית עם רצועת עזה, אבל זה הרבה יותר הגיוני (גם אם מול מדינות כמו מצרים וירדן ברור שצריך לדבר על זמניות כדי שישקלו את זה לפחות).

למעלה