520 לופי הציל את כל האמאזונות והבה(י)מה בוכה

Tenguy

New member
520 לופי הציל את כל האמאזונות והבה(י)מה בוכה

ככה שניראה לי שבסוף האמאזונות יפליגו עם לופי ויצילו ביחד איתו את האח שלו - אייס.... ואני מנחש שגם כל שאר החבר'ה (זורו, סאנג'י, נאמי וכל השאר) ייפגשו באותו מקום שרוצים להוציא להורג את אייס... זאת אומרת שמעכשיו ניראה את העלילות כל אחד מן הנאקאמה בניפרד, ומעניין אם אוססופ עף לאי של הענקים ויביא איתו ספינה אחת או שתיים, נאמי עפה לאראבאסטה ותביא איתה תגבורת, זורו עף לאי שבשמיים ויביא איתו את האינדיאנים.... בכל מקרה ימשיך להיות שמח

pokegirl

New member
קשה לי מאד מאד מאד מאד ../images/Emo58.gif

להאמין שיראו לנו את העלילות של מה שקרה לכל אחד מהם בנפרד. נראה לי יותר הולם שאו שלופי יאסוף אותם איכשהו על הדרך או שהם יפגשו בהוצאה להורג (למרות שאין לו שום דרך לאסוף אותם כי הוא לא יודע איפה הם, ואין להם דרך לדעת שאייס הולך להיות מוצא להורג, ככה שזה הכל מבוסס על מקריות בינתים
) אולי רק לופי יטפל בהוצאה להורג הזאת כשהאחרים יפגשו בשבונדי או משהו כזה ואז יבינו שיש הוצאה להורג וילכו לעזור ללופי. ויופי, מראים לנו את הביהימה בוכה, אבל לך תדע עם המוזרה הזאת, אולי היא בוכה על זה שהיא צריכה להפוך את אחיות שלה לאבן
אבל אולי לא

Noam Raby

New member
עוד הוכחה שלופי הוא ג'נטלמן ../images/Emo58.gif

אולי קומה בכלל שותף בתנועה נגד הממשלה העולמית. ריילי לחש לו משהו לפני שהוא העיף את כולם, אז יש מצב שהוא בכלל שלח את הצוות ביחד לאתר ההוצאה להורג לארגן דברים להגעתו של לופי. קונספירציה! D:

../images/Emo58.gifאני רעה

אבל אני שמחה שהאירועים עושים קולות של סיום, כי אני רוצה כבר שיצילו את אייס ;-; יהיה נחמד אם יראו לנו לאיפה כל אחד צנח ומה קרה לו שם, אבל קשה לי להאמין שישקיעו כל כך הרבה פרקים לכל דמות בנפרד. אולי פרק לכל אחד, אבל מצד שני מה כבר אפשר להספיק בפרק?
ושיראו כבר מה זה העיניים האלה! ~.~

אולי~ ../images/Emo58.gif

אולי הם ישר יפגישו את לופי עם כולם, וכל אחד יספר קצת על מה שעבר עליו - אבל לא הכל, כך שלאודה תהיה אפשרות להגיד "הו, זה וזה קרה אז".

יש מצב ../images/Emo58.gif

אבל יש אנשים בצוות שקצת קשה לי לראות אותם מספרים על עצמם, במיוחד אם קרה להם משהו מביך. זורו לא יספר. רובין תחייך ולא תספר. אוסופ יספר... ולא יהיה לנו מושג מה מתוך הסיפורים שלו באמת קרה
ואני דווקא מקווה שאודה לא יגיד על משהו "זה קרה אז", אני לא אוהבת ששולפים דברים בתירוץ ש"זה קרה אז ולכן לא ראינו את זה". אלא אם כן התכוונת שממש יראו את זה בתור פלאשבק, ואז זה נשמע יותר סביר <:

כן, ../images/Emo58.gif

התכוונתי לפלאשבקים. מה שעושים בדר"כ בסדרות, זה נותנים מידי פעם קישורים בין העבר של הדמויות הראשיות לבין הדמויות החדשות שצצות. שתי דוגמאות פשוטות יהיו ארלונג (נאמי) ואייס (לופי). למרות הדוגמאות הללו, קישורים שכאלו קשים בוואן פיס הרבה יותר מאשר בסדרות אחרות כי מלבד לופי ורובין שאר חברי הצוות היו אנונימיים ופרובנציאליים לפני שהצטרפו. עכשיו, אם תעבור על הצוות תקופה מסויימת לחוד, ואנחנו לא נקבל פירוט מלא של כל מה שקרה עליהם אלא רק פלאשבאק כללי או עיניינים נקודתיים (לספר בהתאם לאופי הדמויות נשמע לי רעיון יפה), אודה יוכל לחזור אל הוויד-היסטורי בזעיר אנפין הזה בעתיד.

יש מצב (2) ../images/Emo58.gif

אני גם לא רואה כ"כ אופציות אחרות... מה שכן, אם כמה מהדמויות נפלו ביחד (זוג דמויות או יותר) זה יהיה אפילו יותר הגיוני להתרכז במה שקרה להם כפלאשבק או סיפור של כמה פרקים, בלי שזה ירגיש מוזר.

De-Panther

New member
../images/Emo45.gifמסכים עם המשפט הראשון בתוך ההודעה../images/Emo3.gif

Winged Serpent

New member
ממה שראינו עד כה ../images/Emo58.gif

וממה שהבנתי בעצמי לפחות, הקעקוע על הגב שלהן לא הופך לאבן, זה שקר שהן המציאו מתוך בושה כלשהי או סתם סוד (ועם אודה, קשה לדעת). אני לא יודע מאיפה חשבת על רעיון ה"תגבורת" הזה, שנשמע מאוד מופרך בעיני, אבל גם לי נראה שלופי פשוט יאסוף אותם "על הדרך" שכזה. לכל היותר אולי כל אחד יקבל פרק אחד או שניים (שזה יוצא מה, 7 - 14 פרקים סה"כ, שזה אומר 7 - 14 שבועות. אין מצב בעצם). וגם לא הייתי בונה על זה שהן יפליגו איתו, בוואן פיס אין סוג של "האפי אנד" כזה שבו כולם חוברים לעזור ללופי. לכולם יש את המטרה שלהם ומקסימום הם זמנית משתפים פעולה (כמו בקרב נגד קיזארו). צריך לראות מה הבי תגיד ואיך זה ישתלב עם המארינס שמחכים מחוץ לאי. והיי, אייס עוד עלול לברוח.

למעלה