-

שטיצה

New member
-

אני מתפוררת להם בין הידיים. אלו שכביכול מגדירים אותי כאחת מאלה ש'הכי חשובים להם בעולם', אפילו לא שמים לב. כלכך קשה לראות שלא הכל בסדר? זה עד כדי כך מסובך לקרוא בין השורות? יושבת פה, בוכה, רועדת, וכואב לי. לפעמים, אני מרגישה על סף התמוטטות. לא נשאר בי עוד כׁח להמשיך. אין עם מי לדבר, אף אחד לא רוצה באמת לשמוע. ואני מפחדת להתחיל להפיל את עצמי על כולם, להמאיס את עצמי עליהם. ואחר כך, הם עוד תוהים למה אני מחשיבה את עצמי כמיותרת. (מצטערת על ההתבכיינות, הייתי חייבת לפרוק מעליי את הכל).

קלאסי

אני קצת הולכת לדבר בגוף ראשון הלך מחשבה דומה לזה שלך: "רוצה שאלו שמכנים עצמם 'חברים שלי' יבינו לבד, שיקראו בין השורות שיראו לבד כמה אני סובלת, יתגייסו למעני ושיעשו את את מה שצריך לעזור לי, בלי שאצטרך להגיד להם שומדבר מפורש. אם הם כאלה עוורים ולא מבינים לבד, אז הם לא בסדר. מה כל כך מסובך כבר בלהבין רמזים? לא יכול להיות שהרמזים שלי לא נקלטים, לכן חוסר היחס שלהם הוא סימן מובהק לכך שהם אנשים שלא אכפת להם ממני או שהם אנשים שאי אפשר לבקש מהם עזרה. גם כי הם לא מבינים רמזים וגם כי אולי הם עושים את עצמם לא מבינים רמזים - שזה בכלל הרבה יותר גרוע! כי אז לא נותר לי אלא להסיק מסקנה שאני לא מספיק חשובה להם, מיותרת. ואם הם כאלה לא בסדר, לא קולטים מצוקות או לחילופין מתעלמים מהן במזיד, מה הפלא שאני מפחדת להפיל את צרותי עליהם?" שטיצה - כואב לך? קשה לך? את בוכה וצריכה עזרה? עשי לעצמך טובה ובקשי אותה. להפיל מסקנות על אחרים בלי שבדקת בכלל את המציאות זה לא פייר. אולי את צודקת והם לא יכולים לעזור לך אבל לא בדקת אם את צודקת. את כל כך מבועתת מכך שאולי הם לא יוכלו לעזור לך שחסמת את עצמך את על ערוצי העזרה מעוד מקומות. לפעמים כשעוברים משבר קשה, באמת זה לא במקום לבקש עזרה מחברים, אלא מגורם מקצועי. חברים לא יודעים מה לעשות עם משברים קשים חוץ מאשר להמשיך להיות החברים שלך. כדי לסדר קצת את הדברים רק אגלה לך שגם את לא קולטת רמזים של אנשים אחרים, גם את לא יכולה לטפל במשברים של חברים שלך וגם את, כשכל כך קשה לך גם ככה, לא יכולה לשמוע על קשיים של אנשים אחרים. חברים לא אמורים להיות אלו שמטפלים בך. הם אמורים להמשיך להיות החברים שלך גם כשקשה לך וגם כשלא. ונראה שהחבורה שלך הם בדיוק סוג כזה של חברים שחושבים שאת חשובה להם גם אם קשה לך. אל תזלזלי בהם. גשי לקבל את העזרה שאת באמת צריכה, טפלי בעצמך, ושמרי את החברים הללו כחברים ולא כמטפלים פוטנציאלים.

שטיצה

New member
-

הקטע פה הוא, שדיברתי, שיתפתי, ניסיתי להפתח, והם כתגובה: '
'. אני לא צריכה עזרה, אני רק רוצה שיקשיבו, שיגלו קצת אכפתיות. אפילו שיחבקו וזהו. אבל גם זה קשה להם.

../images/Emo5.gif

ביקשת רק חיבוק ולא נתנו לך? קמצנים! הנה אחד ממני ((((((((((
)))))))))

למעלה