56 סיבות לשנוא את ישראל!

s h u r i k

New member
56 סיבות לשנוא את ישראל!

http://news.walla.co.il/?w=//527445 זה עצוב כל כך כי זה נכון!!!

SupermanZW

Well-known member
באמת נכון!

חבל... מצד שני, בברית המועצות לא היה יותר טוב, אז... מן הפח אל הפחת? יהיה טוב...

ymz

New member
יש משפט ברוסית שאומר

хорошо там где нас нет ובעברית אנחנו אומרים שדשא של השכן ירוק יותר

SupermanZW

Well-known member
תלוי של איזה שכן

לא הייתי רוצה את הדשא של אף שכן מהמדינות שגובלות איתנו ולא את הדשא של אף שכן ממדינות אפריקה, הדשא שלנו בכל זאת ירוק יותר מהדשא של רבים משכנינו.

skopy

New member
היהודים מהעולם תמיד קיבלו

אנטשימיות הרי רואים את זה בהיסטוריה כשקיבלנו את ישראל הערבים התלוננו על זה שאנחנו לוקחים להם. היהודים סבלו תמיד מאנטישמיות לא משנה איפה הם חיים,ואל תקשיבו לסיפורים שבמדינה הזאת יותר טוב. אני חושב שישראל יחסית היא מתאימה ליהודים כשהיינו בברית המועצות שם קראו לנו יהודים מסריחים ז'יד והיום קוראים לנו רוסים מסריחים מעניין מה יקרה כשנעבור לאפריקה,איך יקראו לנו?! ובקשר לכתבה,אני לא אוהב עיתונות היא לא תמיד נכונה למרות שאין לי ספק שהוא אמר חלק מהדברים וחבל כך... ס.ק.

SupermanZW

Well-known member
ובכל זאת

האם אינך מסכים שהמצב באפריקה, בארצות ערב ובחבר העמים גרוע יותר מהמצב בישראל? אני לא מבין למה יהודים תמיד בוכים, צריך להעריך גם את הדברים הקטנים שלנו יש אך לאפריקנים, לערבים, ולסובייטים אין, למרות שאנו שואפים להגיע למצבם של המערב אירופאים והצפון אמריקאים, כי אם לא נדע להעריך את מה שיש לנו, איך נדע לשמור על מה שיש לנו כדי לא לאבד את מה שיש לנו בדרך להשגת השאיפות שלנו ולמנוע מצב שאם לא נשיג גם מה שיש לא ישאר... בתקווה לעתיד טוב יותר.

skopy

New member
אני בהחלט מסכים

תראה תמיד אפשר לשאוף ליותר טוב אך יש נקודה בדבריך האומרת אם לא תהיה מסופק מההווה לא תוכל להמשיך אל העתיד.

SupermanZW

Well-known member
תיקון קל

לא טענתי שאם לא תהיה מסופק מההווה לא תוכל להמשיך אל העתיד אלא שאם לא תדע להעריך את מה שיש לך בהווה יקשה עליך לשמור על מה שיש לך בדרך להשגת שאיפותיך העתידיות.

vk3

New member
מצער...

אז יותר נכון לאמר ש- 56 סיבות לשנוא את הישראלים, המדינה לא אשמה. אנחנו חיים כאן בתקווה לתקן זאת...

למעלה