56.5 MRI ל-1000 לעומת 19 בישראל

עמיקם10

New member
56.5 MRI ל-1000 לעומת 19 בישראל

בדה מרקר אני קורא שבישראל עושים 19 בדיקות MRI ל-1000 תושבים לעומת 56.5 באירופה. [OECD] נראה שבבוקר-לפני האוכל VO עושים בדיקה של המוח..או מה שזה לא יהיה.
לפי הדו"ח הזה על מצב Vצפיפות בבתי החולים שלנו .מס' האחיות ומספר הרופאים והצפיפות..אנחנו על הפנים. לא נראה לי שהנתונים נכונים.
כשרציתי לעשות בדיקות כל הבעיה היתה אם וכמה לשלם.
ומי שאין לו או מקמץ..שזה יותר נפוץ- יהודים או לא יהודים- אז מחכה בתור.

יוליקה

Member
מנהל
זה רק למי שנשלח לבדיקה ע"י רופא מטפל

למאושפזים בבתי החולים יש קיצור תור ל-MRI וזה כלול בדמי האישפוז.

ladybug4NLP

Active member
יוליקה-לצערי לא תמיד נכון וזאת מנסיון אישי

לפני 11 שנה אושפזתי בבי"ח ומנהל המחלקה היתנה את בדיקת ה=MRI בחתימה של בעלי כי הוא מסכים מראש לניתוח שיערך בצורה מסויימת
(היה מדובר בניתוח דחוף ומציל חיים אבל בשיטה מיושנת עם אפשרויות גדולות לנזקים משניים) כי אותו פרופסור לא התעדכן עדיין בשיטה חדשה יותר-למרות שזו כבר היתה ידועה כישימה בארץ עם פחות נזקים.

בסוף בעלי "הבריח" אותי מבית החולים, העביר אותי לבית חולים אחר שם בצעו MRI וניתוח בשיטה החדישה בהצלחה גדולה,
בלי נזקים חיצונים, פנימיים ואף אסטטיים.

היום אותו פרופסור מתגאה ש"גם הוא מנתח בשיטה החדשה בהצלחה גדולה"!

גם בדיקות ממוגרפיה לא נותנות תשובות נכונות, המכונה פולטת קרינה ולא כל המכונות חדישות ובכך גורמות יותר נזק מתועלת, שלא לדבר על כך שהרבה פעמים
התשובות מפוספסות: נשים בריאות מוחדות כחולות סרטן השד וכאלה שבאמת חולות מקבלות תשובה כי הן נקיות מכל חשד.

בכל מקום בעולם המערבי MRI היא השיטה היעילה לבדיקת שד-רק בישראל אני עדיין מקבלת מקופ"ח טלפון אחת לכמה חודשים לבוא לבדיקת ממוגרפיה ולא ל-MRI

עד עכשיו תפוז לא נתן לי להכנס, יהודית

לא מצליחה לכתוב בקומונה שלך!
אולי יותר מאוחר אוכל להכנס!

למעלה