:-(

:-(

אני כל כך רוצה לכתוב לכם משהו קצת אחר משהו כמו אני בסדר או רגועה אבל לא יכולה כל כך רע לי כל כך פוחד כל כך עצוב לי כל כך מרגיז נמאס לי להרגיש ככה נמאס לי לתכנן את מותי נמאס לי מכל הכאב נמאס לי כבר אוףףףףףףף נמאס לי להלחם על מותי נמאס לי לחלום אותו נמאס לי לבכות פשוט נמאס לי ולא מוצאת מוצא לא מוצאת מרגוע לא מוצאת כוח לא מוצאת את האור למה????????????????? למה מתייסרת בתוך עצמי? למה בוכה מבפנים ורוצה לצרוח? למה אין לי כוח? למה אני לא מצליחה להקדיש שום זמן למחשבה חוצ ממות? אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
את יכולה לחשוב על משהו ש...

שיקח אותך קצת מהמחשבות האלה? הרי את לא יכולה לחשוב על שני דברים בו זמנית. המחשבות האלה רודפות, לפעמים בצורה אובססיבית, נכון. אבל אם תהיי עסוקה במשהו, סביר מאוד שזה ישפר את המצב. יש כאלה שעוזר להם להיות עם אנשים, לא לבד, להיות במצב שבו הם לא פנויים לחשוב על עצמם. אולי ללכת להצגה יומית בקולנוע, לא יודעת מה, אבל לקחת את עצמך מהמצב הזה שמשתלט על המחשבות שלך ולשים את עצמך במצב אחר. מה נראה לך שאת יכולה לעשות בכיוון כזה?

זהו ש..............................

כל כך רע לי שאין לי כוח ללכת לא רוצה אנשים לא רוצה לשים מסכה מספיק לי כל השבוע אז גם עכשיו

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
זה מעגל כזה

שבו את לכודה. מצד אחד רוצה הקלה, מצד שני אין כוח לזוז. אז מה עושים?

למעלה