.

sharabigfan

New member
.

היי חבר'ס,תגידו אתם רואים את המופע עכשיו? אני לא מוצאת בזה שום הגיון. אתם חושבים שכל מי שבא לשם באמת בא "להתייחד" עם הסבל של האנשים באפריקה? תעשו לי טובה,כולם באו להסתמם ולהנות,לא יותר מזה. זה כל כך צבוע. בזמן שהם חוגגים,ילדים מתים שם.במקום לחגוג,למה לא אירגנו טיסות ואז כולם היו הולכים לעזור שם? אה? שלא נדבר שכאן,מישראל לאף אחד לא אכפת. בושה וחרפה של "טקס". יום טוב.

sharabigfan

New member
תגיד/י אם עד עכשיו לא השתפר המצב

נראה לכם שמישהו שם עליהם? כל הכסף שהם עושים עכשיו על הפרסומות וכל מה שכרוך בזה. מחליא אותי. העזרה האמיתית שצריכים לתת בשטח לא מגיעה אליהם משנות השמונים ועד עכשיו לא היה שיפור רציני במצב שלהם,זה הכל כסף. .

gilriv

New member
בדיוק -מה איכפת להם

שיהרגנו מופע אחד בישראל _הרי אנחנו לא שונים מאפריקה יש לנו המון מלחמות
גם בעולם יש הרבה אינתפדות אני לא מאמין שרד הוט צ'לי פפרד פחדו לבוא ולהופיע זה רק הכסף עם הכסף יגמר הם בארץ איחסה יש להקות אנטשמיות לישראל

sharabigfan

New member
מסכימה 100% ,נשמע לכם כמו טקס

מכובד? בושה וחרפה. רק הכסף מדבר.

Vivi Sparrow

New member
אז יאללה אנשים תחשיבו את הLIVE8 כ..

תחשיבו את הLIVE8 כעוד קונצרט מהשורה.

האזרחק

New member
קישקוש מקושקש

1. הכסף שנאסף מועבר לאפריקה - האמנים מופיעים בהתנדבות 2. המטרה היא להפעיל לחץ על מדינות ה G8 על מנת שימחקו חובות של מדינות אפריקה שנכון להיום משלמות ריבית לאותן מדינות עשירות ועל מנת שיגדילו את הסיוע הכלכלי והרפואי. המושג "הפגנה" מוכר לך? אז זו ההפגנה הגדולה ביותר בהיסטוריה של המין האנושי, והפעם זה למען מטרה טובה לשם שינוי.

פימפי

New member
מחזק. ו...

זה ברור שאנשים לא יבואו בשביל לסבול ( מה אתך ? ) הדבר היחידי שמעצבן אותי זה הפרסומות, אם כבר ערב הפגנה כ"כ גדול, שיתרמו את כל הכסף של הפרסומות כדי שיהיה באמת נטול כל רווח.

האזרחק

New member
אמנם ערוץ 10 מרוויח מהפרסומות

אבל אני מניח שזכויות השידור לא היו בחינם והתשלום עבורן הועבר לתרומה. (כנ"ל לגבי כל תחנה שמשדרת את המופע) מישהו יודע שזה אחרת?

gilriv

New member
נראהלך זה איכפת לאנשים שם בועידה

הרי אם מדברים ?מדברים ובסוף לא יוצא מזה כלום אם מדברים רק על העלאות והתקציב -ובנתיים שהחיילים המוצפים בעירק ,שישלחו אותם לאפריקה שם צריך באמת סדר עם כל האנשים הרעים שיש גם גרילה באפריקה והם נטפלים לאנשים חסרי אונים יש שם נשיא דיקטטור ..אני חושב זה לא רק הרעב שם ,'

Vivi Sparrow

New member
שטויות!!!!

וחוצמזה אתה לא יכול לכתוב משפט אחד בלי לחתוך אותו באמצע ולהוסיף שתי שורות?

sharabigfan

New member
כבר ראיתי עם כל הכבוד לאירועים האלו

כמה "שהוטב" מצבם של האפריקנים.תסכלו שניה מהצד של האמנים-הם צריכים את הפרסום לא? כל זה =כסף,תפתחו את העיניים טוב מאוד,אף אחד גם שזה מדובר "בלעזור" לא רוצה לצאת פרייאר.פשוט וקל וחבל שזה ככה. בחדרי חדרים נראה לכם שהם הולכים להקשיב למשהו??? נו באמת. סליחה מה עם לעזור לישראל? כאן לא יצא להם רווח,בגלל זה הם לא באים ועוזרים לנו.

sharabigfan

New member
אין פרסום בחיים יותר קל מזה

באירוע כזה גדול,הידיים לא הנכונות עומדות מאחורי זה. הם מרוויחים כסף טוב. ועוד איך שכן.

למעלה