5x09 - Dark Shadows

5x08 - Dark Shadows שרשור שכולו

לתקופת נסיון...

דיון על הפרק החדש ששודר בארה"ב הלילה.
מי שכותב בבקשה בבקשה בבקשה אל תכתבו ספויילרים בכותרות

lollapalooza

New member
ראיתי אותו

המשפט שמבחינתי מסכם את הפרק הוא, כשמייגן אומרת לדון שהאוויר מזוהם. בצפייה ראשונה, שהיא גם די שטחית, נראה שהכל באמת מזוהם, כולם משתמשים אחד בשני ודורכים אחד על השני בצורה מגעילה לגמרי. אפילו סאלי כבר נכנסה למשחק הזה.
טוב היה לראות סוף סוף פרק עם בטי, והמפגש שלה עם מייגן, ההצצה שלה על מייגן, יותר נכון, זה רגע מקסים בעיני. שובר משהו, אבל מקסים.
עוד חפירות אחרי צפייה שניה, אני מניחה.

בטי

היתה כל כך אמיתית בפרק הזה.
כל דבר שהיא אמרה ועשתה היה כל כך אמין מבחינתי.
כל כך הרגשתי אותה.
גם כשהיא עשתה משהו לא הכי נחמד שהיה ברור נועד כדי לסכסך, היה כל כך ברור מאיפה זה הגיע שלי לפחות, היה בלתי אפשרי לכעוס עליה
ושומרי המשקל...באמת מדובר על אחת מהקבוצות הראשונות, זה התחיל באמת בשנות ה-60 בניו יורק. אותי זה ממש שעשע וכל כך הזדהיתי איתה.
היום הדברים האלה מתנהלים קצת אחרת והגישה היא שונה ואף אחד לא נשאר רעב בסוף היום, אבל כל הדילמות האלו שלה וכל ההתייחסות שהיתה שם לנושא היתה כל כך אמיתית.
אני ממש ממש ממש מקווה שיהיה ממנה עוד הרבה העונה הזאת ושלא יזנחו אותה עוד פעם.

lollapalooza

New member
זה לא שנשארו הרבה פרקים בעונה הזו...

זה היה מאוד אמיתי, ובאמת שברגשתי הזדהות איתה כשהיא הסתכלה על מייגן - למרות שמן הסתם היה בזה יותר מקנאת - משקל. אבל מאוד לא אהבתי את מה שהיא עשתה, גם כי זה סתם היה מרושע ובעיקר כי היא הכניסה את סאלי לעניין הזה.

black scar1

New member

זה משהו אחד להרגיש חוסר ביטחון או את מה שהיא מרגישה (שבכנות עצוב לי עליה מאוד, שפאקינג תתגבר כבר על דון).

אבל מה שהיא עשתה היה לגמרי בלתי נסלח, כלפי כולם, מייגן, דון (ואני בד"כ לא מגינה עליו) והכי חשוב סאלי.

אני ממש לא לקחתי את זה כל כך קשה

כן היא עשתה משהו לא נחמד כל כך, אבל מכאן עד ל"בלתי נסלח" זה מופרך לדעתי

בלי ספק להשתמש בסאלי היה לא לעניין אבל זה באמת לא היה דבר כזה נוראי

אליפסה

New member
פרק טוב. ספוילר

אני מסתכלת על בטי וקצת מתקשה לזהות אותה, גם באופי וגם במראה. התגובות שלה לדברים הן לא אותן תגובות כמו בעונות הקודמות, לא יודעת, אני מאמינה לשינוי שהיא עברה אבל אולי בגלל המראה שלה פתאום קשה לי לזהות אותה. היא הייתה נפלאה בפרק, כשבעלה אמר לה "הימרתי על האדם הלא הנכון" ההבעה של בטי פשוט הייתה מסכמת, 'גם אני כנראה לא בחרתי את האדם הנכון'. אבל אז היא ישר אומרת לו שהכל בשליטתנו ובבחירה שלנו ושאנחנו יכולים לשנות את נקודות המבט שלנו ובסוף הפרק היא מודה על כל מה שיש לה. אז השאלה האם היא באמת מאמינה לעצמה או שהיא פשוט חוזרת על מנטרות מקבוצות המשקל שלה? יש לי הרגשה שבסוף היא תתפרץ.
כל כך אהבתי שפגי אמרה לרוג'ר שהוא לא נאמן ושהיא לא מטוס אבל הוא עדיין נתן לה קמפיין סודי. מקומם של בטי ודון מתחיל קצת להתערער בתחום הפרסום, גינזבורג יותר טוב מהם או לפחות שווה להם ברמתו. דון מתחיל להרגיש באישזהו מקום כבר לא רלוונטי ופגי מתחילה לפחד שמעדיפים אותו ולא אותה.
פיט היה מעצבן וקצת חזר על עצמו. שמחה שקיבלנו עוד קצת מאשתו של רוג'ר, בהתחלה היא נראתה קצת כמו פלקט אבל מפתחים אותה נורא יפה ובניואנסים מאוד קטנים ומדויוקים. היא באמת אהבה את רוג'ר וקשה לה עם הפרידה הזאת, הוא לעומת זאת, שומר על קור רוח וחוסר רגישות מוחלט.

Dania Zafrir

New member
טוב שיש בלוג כזה, סוף סוף, אין על בטי

ולגבי הפרק...
איך היא הביאה את זה משום מקום...
היא פשוט מסכסכת בלי לראות בעיניים...
חבל שדון לא התפתה להתקשר אליה ולצעוק עליה
חבל שאין עדיין אינטרקציה ביניהם בעונה הזאת...
אני בטוחה שמחכים לסוף העונה בשביל ליצור את האינטרקציה הזאת

lollapalooza

New member
למה, דווקא טוב שהוא לא עשה את זה.

מייגן צדקה, זה רק היה נותן לה את הסיפוק שבלהרוס להם את החיים.
לעומת זאת, התשובה של סאלי מבחינתי הייתה אדירה ומנצחת. לילדה הזאת לגמרי יש שכל.

הילדה הזאת נהדרת

איך שרואים אותה על המסך אני מחייכת

ואנימסכימה שדון לא צריך להתקשר לצעוק, עדיף לעזוב את זה וזהו.
מה שכן אבל ממש ממש צרם לי זה שכדון ומייגן דיברו על זה דון אמר "האף השמן של בטי" או משהו כזה.
התחלחלתי בפנים ורק התפללתי שהיא לא תשמע את זה ושהוא לא יגיד לה משהו כזה בפנים.
ממש ממש צרם לי

lollapalooza

New member
נו, הוא היה עצבני עליה

זה לא הפתיע אותי במיוחד. אני חושבת שבסך הכל דון לא שונא את בטי, ואכפת לו ממנה (ורואים את זה בפרק שבו היא חושבת שהיא חולה) אבל העצבים הוציאו את זה ממנו. תכלס, גם אני הייתי אומרת דבר כזה.

ניר4819

New member
את הפרק לא ראיתי

אבל סאלי מדהימה... כל פרק איתה הוא תענוג, ולא לחינם הפרק האהוב עלי בסדרה הוא פרק איתה - פרק האוננות מהעונה הרביעית. שחקנית מוכשרת וחכמה (קראתי איתה קצת ראיונות, ועושה רושם שיש לה שכל). אני רק מצטער שוויינר לא יצר סאלי מבוגרת יותר בתחילת הסדרה, נניח בת 12 או 13, כדי שנוכל לראות אותה הופכת להיפית וילדת פרחים עם הזמן. אין סיכוי שנראה את זה קורה לסאלי, כי היא פשוט צעירה מדי - עכשיו היא בת 13, נכון? או שאני טועה?

a221

New member
חדש פה

אני ממש לא חושב שאני מבין גדול בסדרה אבל אני צופה בה כל שבוע.
כמה קטנות על הפרק האחרון..

-זה באמת כבר שלב מתקדם בעונה, והפרק הזה חדד עוד יותר את הקונפליקטים שמחזיקים את העונה.
פגי(שבפרק הזה הוצבה יחד עם דון)-גינסבורג, פיט-רוג'ר, מייגן-בטי-דון אבל בעיקר צעירים-וכאלה שהם כבר לא..

-אהבתי שבהתחלה מייגן מלמדת את סאלי כישורי משחק, וסאלי מוכיחה עוד באותו הפרק את הכישורים הנפלאים שיש לה כשהיא משקרת בלי לחשוב לאמא שלה על התגובה של דון למשמע השם אנה דרייפר

-שוב רוג'ר הוכיח לי למה הוא נהיה הדמות האהובה עלי בעונה הזו (הדיח את פגי) ועם היציאות שלו בערך כל שני משפטים לא ברור למה הוא לא במחלקת הקריאייטיבץ..

זהו, אני גם צופה או אולי אפילו מצפה שפיט יתאבד, למרות שאז אין דמות של נבל, אז אולי לא. בכל מקרה אני מקווה שיהיה איזה מוות של אחת הדמויות הראשיות כי ממש מסקרן אותי איך הסדרה המעולה הזו תתעסק בנושא כזה.

אה והיה פרק מצויין!

למעלה