6אלה?

rusty2223

New member
6אלה?

מישהו יכול להמליץ לי על קומיקס עם עלילה בלשית או קומיקס אימה ואת המקום שאני יכול להשיג אותם

green lantern

New member
קומיקס אימה אני לא ודע היה לנו דיון

על פחד וקמיקס וכמה קשה לערבב בינהם.... אבל קומיקס בלשי יש... אם אתה רוצה ישראלי באנגלית אז לך על הקומיקס של החברה החדשה האולינג וולף סטודיו .. אני מבטיח לך ציורים יפים... אחרי הכל אביב אור היא הציירת... שם החוברת הוא דטקטיב VPD (משטרת ונקובר) וניתן להשיג אותו בקומיקום או בCNV (אני לא בטוח בקשר לCNV) תוכל גם לקרוא עליו באתר... שאות אם אני לא טועה תוכל למצוא בקישורים יש כמובן גם את באטמן שאותו תוכל למצוא א. בכל חנות ב. בכל חנות סטימצקי ג. גם בעולם הומיקס (אני יודע שזה רק מרחיב את עצמו ולא אפשרויות)

apathic

New member
HELLBOY

אבל זה משהו בין אימה לפנטזיה ולבילוש. זה טוב בכל מקרה.

alro

New member
ככה...

יש את DARKNESS של IMAGE שזה שילוב של סופרהירו ואימה ורשע קיים בTP ואני ממליץ על הראשון (אותו קראתי) מבחינת בלשים אם אתה חובב אקס מן תבדוק עם עולם הקומיקס אם החוברת X-FACTOR החדשה עדיין קיימת להזמנה - זה מין שילוב בין תיקים באפלה לאקס מן - אני אהבתי

yonabarak

New member
Stray Bullets- קומיקס פשע

ובלש בסגנון פילם-נואר. מאוד מומלץ. היוצר הוא דיוויד לפהאם וזה יוצא בהוצאת El-Capitan שלו.

apathic

New member
שכחתי..

יש גם את STRAY BULLETS של DC. קומיקס מצויין. לא בטוח איך להגדיר אותו.. דרמה ובילוש ביחד אולי... ודרך-אגב, TP ו-TPB זה אותו דבר. רק כדי שאף אחד לא יתבלבל.

apathic

New member
אופס

ראיתי את ה- STRAY BULLETS למעלה ובטעות גם אני כתבתי... התכוונתי ל- 100 BULLETS (של DC) (ניסיתי לרשום את זה באותה שורה אבל זה עושה בעיות באנגלית...)

green lantern

New member
אגב HALLBOY

הלכתי לטאואר רקורדס בשבעתת הכוכבים וראיתי משחק שלו מישהו יודע מה זה?

ykonijn

New member
קומיקס בלשי

כרגע הקומיקס הבלשי הטוב ביותר זה זה שנכתב ע"י Brian Micv=hael Bendis מומלץ- Powers - ממספר 1 עד עכשיו Alias - ממספר 1 עד עכשיו Sam & Twitch ממספר 1 עד 19 יוסי

למעלה