6 אצבעות ברגל?

yatusha

New member
6 אצבעות ברגל?

1. בת 26
2. נקבה
3. רווקה בזוגיות (חיים יחד)
4. עובדת במשרת סטודנט (וסטודנטית)
5. התקופה האחרונה היא תקופת שגרה טרום תקופת המבחנים, קצת עומס (לא משהו חריג) בשל שילוב של עבודה, לימודים והתנסות מעשית. בסוף השבוע הייתי בקמפינג בחוף הים שכלל בעיקר מנוחה ושלווה. לא היו אירועים יוצאי דופן לאחרונה.
6. את הדמויות בחלום אני אוהבת והן מעניקות לי ביטחון.

החלום היה ארוך אבל, אני זוכרת רק מעט. זכור לי שבספירה אקראית תוך כדי שיחה עם חברה (לא זוכרת איזו) אני סופרת את האצבעות ברגליים ומגלה שבמקום 5 יש לי 6, אני שואלת אותה כמה יש לה והיא עונה ש5.
מאוחר יותר אני מגיעה לבית של ההורים שלי שבחלום ברור לי שהוא הבית שלהם, אבל שונה מהבית שלנו במציאות, הבית במקום מפלסים שטוח ואני נמצאת ביחידה של מטבח שפתוח לסלון (לא כמו המבנה במציאות) שם אמא שלי מבשלת ושותה קפה. אני מדברת איתה על הנושא, היא לא מתרגשת ואומרת בפליאה "לא שמת לב שגם לאבא 6 אצבעות?" היא מאוד נינוחה ואומרת שזה לא משנה ואם זה מפריע לי אפשר לעשות ניתוח שאינו כואב ואני נרגעת.

גאוי 7

New member
6 אצבעות ברגל

את סופרת משהו בחייך , ומגלה שיש לך יותר ממה שצריך היה להיות.

הסמל 6 אצבעות מתייחס לכך שיש משהו בחייך שלכאורה נחמד שיש קצת שפע ממנו ( נניח יותר אחיזה בקרקע ! ) אך במקרה הזה יותר ממנו זה לאו דווקא ממש נעים. אמנם לא מגיע לכדי צרה גדולה אך בכל זאת אינו רצוי.

ומעבר לכך המספר 5 יותר סמלי ובר עוצמה מאשר המספר 6 .

את אמורה לעשות ניתוח ולהסיר משהו שמיותר לך ( מעניין מה זה ) כאשר אנשים קרובים אלייך דווקא כן מודעים לתוספת הזו שבך שאינה רצוייה בעינייך .

בין היתר הניתוח מציין שאת צריכה לבדוק ול"נתח" על מה מדובר.

yatusha

New member
ניתוח מאוד מעניין

הסרת הדבר המיותר, יש לך רעיונות לכיוון? האם מדובר בתכונה? אדם? או חפץ?

העודף היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא עודף משקל

יתושה שוברת את הראש... ושוב תודה

גאוי 7

New member
לאו דווקא הורדת משקל

אולי יש משהו שאת מרגישה נטל ? ( משהו שגורם לך לצבור משקל / אכילה רגשית ? ) אולי יש דרך להסיר את הנטל הזה ?

ימכל מקום צריך לחשוב מהו הדבר שלך מפריע והסביבה בעיקר אמך אינה רואה כל כך כדבר רציני , ודבר שבקלות " נפטרים ממנו " ,

ובכל מקרה ההתרחשות הזו היא סביב החיים במשפחתך .. בבית , עם ההורים ....

אשמח לעזור בהמשך !

גאוי 7

גאוי 7

New member
נושא נוסף שהחלום מעורר

החלום מעורר נושא שלא חשבתי עליו קודם והוא : " להיות מושלם " - יש בך רצון להיות מושלמת מבחינה גופנית אך אמך שהיא כבר יותר בוגרת מבינה שדבר כזה אינו אפשרי , ושתוכלי לקבל את עצמך כפי שאת :)

עם שינויים קלים ..

גאוי7

yatusha

New member
שלמות

אינטרפטציה מעניינת ובזכותה בעקיפין כנראה שמצאת את הנקודה...
משקל הוא לא נושא שמטריד אותי, אבל כן יש "מרוץ" להספיק הכל ולהצטיין תחומי החיים- דבר שהוא לא פשוט כשיש עומס ולו"ז עמוס במיוחד עם צורך מתמיד להיות בשליטה וחלק ממקבלי ההחלטות.

כנראה שהגיע הזמן לשחרר קצת או לפחות לא להתפתות להעמיס עוד מחויבויות

תודה על העזרה וההשראה

למעלה