6 בנות ואב עש חורג ומידיי פעם שירים

asafasaf26

New member
6 בנות ואב עש חורג ומידיי פעם שירים

מישהו זוכר סדרה על 6 בנות בערך בכל מיניי גילאם שונים - כולם בשנות העשרה שעוברות לגור בבית של גבר עשיר והם שרות לפעמים בזמן הסדרה שירים ישנים כמו: dreams dreams dreams dreams tears on my pellow

קראו לזה "בנות המזל" אם אני לא טועה

וואי, כבר שכחתי מהסידרה הזו! עשית לי נוסטלגיית ילדות.

ala40

New member
מי פה מחזיר לשנות השישים .....

העליזות אני לא הייתי עוד בתכנון אך ראיתי סדרה ממש מהממת וטובה

אכן קוראים לסדרה בנות המזל

סדרה ממש חמודה. הסדרה התחילה בכך שבית היתומים בו גרו הבנות עמד להיסגר וכל הדיירות נשלחו למשפחות אומנות (זה די תמוה אגב שמצאו משפחות אומנות לכולן, בדרך כלל מוסדות כאלו קיימים כי אין אפשרות למצוא משפחות לכל היתומים). 6 הבנות האלו לא רוצות שיפרידו אותן, ולכן הן מתנהגות בצורה מוזרה והזויה למשפחות שנשלחות אליהן וגורמות להן לוותר. ניק פולי, איש עשיר בעל מפעל, שומע על הבנות ומחליט לאמץ את כולן, אאל"ט למטרת שיפור התדמית שלו כאיש עסקים קשוח. הוא גר בבית גדול עם קלפר המשרת האנגלי הקשיש ויש לו מקום לכולן. הבנות הן: רוז, יפנית במוצאה, דיאן, בלונדינית שמאוהבת בעצמה עד מאוד, מרווה, גם ממוצא אסייתי לפי המראה שלה, רצינית ושקולה, נינה, שנעלמת בפרק השלישי בערך והבנות מספרות שמצאה את אמא שלה, ובפרק הראשון בורחת עם החבר על האופנוע ומוחזרת ע"י ניק לביתו. פאטי, נערה שובבה עם קשיי למידה ובעיות ביטחון ואחרונה חביבה מיקי, הילדה הקטנה (בת 8), שמתחבטת בבעיות של הגיל שלפני העשרה. הבנות תמיד עוזרות אחת לשניה לצאת מבעיות, ככה דיאן תופרת שמלה חדשה לרוז לנפש הצגת הבנות אחרי שקרעה בהתקף עצבים את הישנה, כולן עוזרות למרווה כשהאוייבות שלהן מפיצות שמועה שהיא מארגנת מסיבה וכל המוני ביה"ס צובאים על הבית, דיאן מתחייבת לתרום לבזאר בביה"ס את הגיטרה של אלביס פרסלי (וכן, זה הזוי כמו שזה נשמע), אבל אחרי מאמצים ותכנונים שונים היא מצליחה להשיג אותה...

למעלה