6 דקות על אהבה אינטרנטית (וחד צדדית

6 דקות על אהבה אינטרנטית (וחד צדדית

לך, מזמן מזמן, כששמעתי שחברות שלי התאהבו באנשים מהאינטרנט, חייכתי אליהן ובפנים חשבתי, הם ממש מסכנות אם הן מחפשות באינטרנט איזה אשליה של נסיך החלומות המושלם. ואז התגלגלתי בטעות לאיזה פורום. למרות ששנים אחר כך קראתי בו בעקביות, בעיקר בגללך, הייתי קיימת שם זמן קצר. ואז קראתי הודעה שלך. זה תמיד נשמע לי טיפשי כשאנשים אומרים – משהו במילים שם נגע בי. אבל ככה הרגשתי. רגשות אמיתיים בעולם של צביעות!! כאב!! כאב כמו שלי!! הזדהתי, וכנראה גם עוד אנשים שהגיבו לך. אז מצאתי אותך והתחלנו לדבר באיי סי קיו. ודיברתי עם הרבה אנשים, אל תבין אותי לא נכון, וגם אתה לא היית משהו מיוחד בהתחלה, עוד אחד, אבל תמיד הרגשתי שאתה שונה מבנים אחרים שדיברתי איתם. לאט לאט שמתי לב לדברים. כשאני מתחברת, ואתה שם, אני מחייכת. כשאני מדברת איתך ואתה צוחק אני צוחקת, וכשאתה בוכה, אני מרגישה. לאט לאט שמתי לב שאני מתחברת רק בשביל הסיכוי שאתה תהיה שם. ואז הגיעה הודעה בסגנון של – בואי ניפגש, נחזור מחייכים, אני לא אתאכזב ממך. כמובן כתובה הרבה יותר טוב. באותו רגע הרגשתי ממש כמו באגדות – שהלב שלי גאה על גדותיו!! הרגשתי כל כך מאושרת קפצתי בכל הדירה מלווה בצווחות שמחה. פתאום שאר הימים והלילות והחיים לא נראו מדכאים ואפלים. נהיה סיכוי למשהו חדש ושונה. ואז הגיע הפחד. הוא יתאכזב! הוא יחשוב שאני מכוערת! שאני פרה שמנה! או שהוא לא יאהב את האופי שלי! אני כמעט לא אדבר ולא אהיה שנונה ומצחיקה גם במציאות! ואז נפסיק לדבר! גל קר של פחד ודחיתי סיכוי. אמרתי לך , בוא נדחה את זה בכמה חודשים עד שאני אתרגל. בנתיים המשכנו לדבר, ולאט לאט הרגשתי קירבה גדולה יותר ויותר אליך, היית כל כך שונה מכל הבנים שהכרתי! ואולי זה כי זכיתי להציץ לתוך הנשמה שלך. לפחות אני מקווה. הפכת להיות מרכזי יותר ויותר בחיים שלך, מקור לחלומות של כל הדברים הנפלאים שיכולים לקרות. ובנתיים המשכתי לעקוב אחריך בפורומים שונים, לשמוע דברים (בסוף גם הצלחתי לגלות את שם המשפחה והכתובת שלך). לבסוף פשוט רציתי לפגוש אותך. בהתחלה רמזתי, ואז אמרתי גלויות. בהתחלה פשוט לא יכולת, אחר כך היית ממש עמוס, אחר כך אני לא יכלתי, ואז אתה ואני, ובנתיים היו לך חברות, ואפילו בטעות שלחת לי הודעת אהבה לאחת. כשקראתי, הרגשתי שמחה ופחד ואושר וכל הרגשות שאפשר להרגיש בחצי דקה, כמישהו שאתה מרגיש אליו כל כך הרבה, אומר לך גלויות – אני אוהב אותך כל כך. ואז הגעתי לשם בתחתית ההודעה, וזאת לא הייתי אני. ואז בהודעה אחר כך כתבת, אופס זה לא היה מיועד לך. והמשכנו הלאה. נשמתי נשימה עמוקה ואמרתי בסדר, סבלנות. היית סבלנית שנה וחצי, מה ישנה עוד קצת? לאט לאט התחלנו להתרחק, לי התחילו בגרויות, לך וצלילה עמוקה של לתהום של סמים. כל יום כשנכנסתי לאינטרנט קיוויתי להודעה ממך. לפעמים התאכזבתי, ולפעמים לא. הפכת להיות נסיך החלומות המושלם. ולמרות זאת גיליתי שהסתרת ממני דברים, ביקשת שלא יגידו לי למרות שגיליתי בכל זאת, אמרת שאתה לא רוצה שאני אתכזב, ובכל זאת בכיתי בפנים. ולא נפגשנו. עכשיו כבר אין לך אינטרנט. יש לי את הטלפון שלך. נתת אותו לכל הרשימה. כל כך רוצה להתקשר, ופוחדת. יודעת ששכחת אותי. שלא הייתי מיוחדת בשבילך כמו שאתה היית בשבילי, פשוט חלפתי בחיים שלך. ועדיין, מקווה יום אחד לפגוש אותך, לראות אותך להריח אותך לחבק אותך ולשמוע את הקול שלך. להכיר את מי שהפך להיות חלק ממני. בעצב ושמחה, אני

mayag

New member
להתקשר!

לפי דעתי את צריכה להתקשר אליו.....

מור ד

New member
ואני מאוהב ביצור אמיתי

שלה שמה עליי.. והתקש/רתי אליה בעילום שם.. מסובך...

תתקשרי!!!!!

מה הכי נורא שיכול להיות? אפילו אם את לא בטוחה בעצמך זאת דרך ניפלאה לסגור מעגל...אולי תיראי שהוא בכלל לא מי שתיארת לעצמך ושאת לא רוצה אותו? לא תדעי לעולם אם לא תנסי..וחוץ מזה לדברים כאלה את צריכה לדחוף את עצמך ולא לצפות שהם יעשו או יזרמו,לקחת החלטות וללכת איתן עד הסוף!

Rolada

New member
גם אני עברתי את אותו תהליך

ואחרי זמן ממושך של התכתבויות באינטרנט ושיחות טלפון נפגשתי איתו.... איזו אכזבה! ואני ממש לא מדברת על המראה החיצוני. לפי דעתי בנית לעצמך דמות דמיונית של האדם הזה בראש ואת מצפה ליותר מדי. אם אי פעם תפגשו סביר להניח שזה לא יהיה כמו שאת חושבת...

bobbygal

New member
הלאה!!!

מנסיון, שמרי לך את הזכרון..והחוויה.. אבל להבע אל תחכי כל כך הרבה זמן.. אם מפספסים את הרגע.. לא תמיד אפשר לשחזר.. יש גבול גם למתח..ולמתיחות.. זרקי את המספר לפח.. ותמשיכי בחייך..

cha ching

New member
את לא רק הולכת להתקשר! את גם

גורמת לו להתאהב בך! כי את תראי, שאת תתקשרי אליו, והכל יהיה כל כך...מוכר... כאילו הוא הבנאדם שאת מדברת איתו כל יום...אפילו שהתרחקתם....! לילה שקט, חמודה-קרו לי מקרים דומים... ותאמיני לי שהכל יסתדר

לא ..בשום פנים ואופן לא..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לילה..יש דבר אחד שאנשים מנסים לברוח ממנו דבר כל-כך קיים.. דבר כל-כך מוחצן...לפחות האנשים ב"עולם הוירטואלי"..מכירים מישהו חולקים איתו רגשות, מחשבות, חלומות, כמיהות לפנטזיות... אנשים מתחברים, יש קליק יש כימיה.. סוף סוף פגשת את הבחור הזה.. השנון, הציני, המצחיק זה שגורם לך לצחקק, זה שגורם לך לרוץ למחשב כל יום מחדש..לבדוק יש לך הודעה..מסר.. העניין הוא שבסופו של דבר אי אפשר להמשיך ככה.. ברגע שחופרים במשהו יותר מדיי הוא כבר מאבד את הטעם שלו.. כמו מסטיק שלועסים יותר מדיי. (מה נסגר עם המטאפורות שלי???).. ואז יש את שלב הט´ל אז הקול שלו יפה.. המצב ממשיך אתם על הגל.. הכל זורם הכל בסדר.. זה האדם.. אולי זה האחד והיחיד?? ואז מה.. הפגישה הפגישה האולטימטיבית.. את הולכת לראות אותו הנסיך על הסוס הלבן... מראה חיצוני אנשים!!!!!! אני לא רוצה להישמע שיטחית באמת שלו.. כי לדעתי מראה חיצוני זה לא הכל.. ולרוב מתערבים בעיקר באופי אם אין אופי אין כלום פשוט כלום.. אבל צריך שהוא ימשוך אותך..וזה לא דברים שמתרגלים אליהם..כי אסור להתפשר..אסור בתכלית האיסור להתפשר!!! כל אחד צריך למצוא את זה שהם אוהבים.. את זה שהם רוצים לגור איתם להתעורר בבוקר לחכות שהוא יפצה את פיו..אולי יש לו חידוש להיום.. או ריח בטעם מאכל אחר עם צערבבות של מערכת עיכול..(טוב לא התכוונתי להגעיל..).. לילה..(שיט איבדתי את קו המחשבה..). כל מה שרציתי לומר.. שאל תתקשרי.. אין לך מה לחפש שם..עדיף שתחיי על אותם רגעי קסם שהיו לכם.. תכירי אדם במציאות..תלמדי אותו.. אולי אפילו בצ´ט.. אבל תיזהרי כי את תהיי קורבן למעשים שלך.. אכזבות של בליינד דייטים.. אל תתפשטי לפני שתכירי כי זה מה שצופן בצ´טים ובקשרים וירטואלים.. למרות שאיפשהו הם הדרך הכי נפלאה להכיר אדם.. אופי נטו.. למה יש לי הרגשה שסתרתי את עצמי בכל משך המונולוג? לילה בהצלחה עם ההשלמה.. ההשלמה.. שזה נגמר כך אני מקווה..

לילה יקרה

עצתי היא תתקשרי אליו, מה הכי גרוע יכול לקרות? אז הוא לא יהיה מה שחשבת בסדר עכשיו אאת יכולה להמשיך הלאה . ואולי גם השיחות שלכם לא יהיו כמו שהן פה בגלל הבושה ואי הנוחיות שבקבלת שיחה פתאומית. אבל אז מה? מצאת אדם שאת נקשרת אליו והוא חשוב לך את חייבת להקשיב לליבך. באהבה אין הגיון ומותר להשתטות ומותר להתבייש ומותר גם בסוף לבכות הכל אפשרי אבל את חייבת לבחור את הדרך המתאימה לך. אם את חושבת שזה קשר שנגמר בטרם עת אז תחיי מחדש את הקשר. ואם זה נראה לך סתם זכרון מתוק אז תשארי אותו ככה. את צריכה לשבת עם עצמך ולהיזכר בקשר שלכם, לברר בדיוק עד כמה הוא חשוב לך. אבל לפי מה שאני הבנתי מהמכתב שלך הוא מאוד חשוב לך אז לכי על זה דברי איתו מקסימום לא ילך לא נורא לפחות תפתר לך השאלה של מה היה יכול לקרות אם............ בכל דרך שתבחרי אני מאחלת לך המון הצלחה ושזאת באמת תהיה הדרך שתוביל לשמחה. ענבל

ה מוזה

New member
נגיעה אחת רכה ........

הוא נגע בך היכן שאחרים לא נגעו .. נתן לך לגעת במקומות שאולי לא נגעו אחרות.. התערטלות של נשמות מול מסך .. לאט לאט הופכות לאחת .. דרך אלפי שבבים וחוטים - דרך מאות אותיות ומשפטים נוגעים .. בלב ובנשמה . נגיעה רכה .. שהשאירה בך כל כך הרבה רגשות . פחד ,גל קר של פחד שיתק אותך פעם אחת "גל קר של פחד ודחיתי סיכוי." ושוב.."כל כך רוצה להתקשר, ופוחדת".. להתגבר על הפחד - זו הדרך היחידה לסיכוי . למצוא תשובות יקירתי תוכלי למצוא רק במקום אחד - בתוכך . קשה בלעדיך- שרון ליפשיץ קשה לקום בבוקר לפתוח ת´עיניים ובמיטה ריקה חושך וקר. בלי לשכוח, מתאמצת ולפתע מתכווצת וזיכרון יקר ראשך על הקר. קשה בלעדיך כי נגעת בי כל כך נגעת בי ומה שבינינו נגמר. קשה בלעדיך כי נגעת בי כל כך נגעת בי ומה שבלב עוד נשאר. התחיל לרדת ערב מונית קטנה עוברת נוסעים להופעה וגשם בחוץ. אני על הבמה עומדת והאורות עומדים לרדת אני בחשכה אני שרה לך. קשה בלעדיך כי נגעת בי כל כך נגעת בי ומה שבינינו נגמר. קשה בלעדיך כי נגעת בי כל כך נגעת בי ומה שבלב עוד נשאר. ומה שבלב עוד נשאר

אוהו......

אני מזה יודעת על מה את מדברת....רק לא מזמן פגשתי און-ליין מישהו-נחמד,חכם מצחיק...כל מה שרק אפשר לבקש. אחרי ימים ולילות של דיבורים החלטנו- נפגשים! וכמובן שהאוטובוס שלי איחר והייתיצריכה עוד לחזור הבייתה.הגעתי באיחור של רשבע שעה חיפשתי אותו והוא-לא היה. כשחזתי הדלקתי את המחשב וחיכיתי שיגיע. דיברנו והתברר שהוא בא מתי שהלכתי, שגם האוטובוס שלו איחר.ומאז ניסינו להיפגש עוד פעמיים ולא יצא לנו. אתמול החלטנו שכנראה אנחנו פשוט לא אמורים להפגש........תחשבי על זה.

תודה רבה

על כל התגובות.. אפילו ספרתי כמה עד וכמה נגד וזה 4:4 ככה.. אבל נראה לי שאני אמשיך לעשות את מה שעשיתי וזה פשוט לשבת ולחכות שמשהו יקרה.. מצטערת שאני כזאת פחדנית.. ואיזה כיף שההודעה שלי היא הודעה נבחרת :)

חיים רק פעם אחת בחיים

נשמה מה שאני רוצה לומר לך שאת צריכה להיסתכן לא יקרה לך כלום חיים רק פעם אחת בחיים ואם זאת האהבה האמיתית שלך והגדולה שלך אהבה כזאת לא מוצאים כל יום צריך להיסתכן למענה שום דבר לא בא ככה סתם צריך להיתאמץ צריך להיות חזקים ולקחת את האומץ מי יודע אולי בסוף הוא זה שתיחיי איתו עד סוף ימי חייך תנסי נשמה זה לא עולה כסך תאמיני לי עם לא תנסי עכשיו בעתיד תיצטערי ואז אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ממני נטלי

shirbell

New member
לילה... את מכירה את המשפט

"אל תגידו יום יבוא הביאו את היום" אם תשבי בבית ותחכי שמשהו יקרה ... כמעט בטוח שכלום לא יקרה ... אם תוותרי כי "זה לא היה אמור לקרות" שוב כלום לא יקרה. אל תביני אותי לא נכון אני לא אומרת לך להתקשר אני רק אומרת שלא תשבי בחיבוק ידיים. את אחראית לגורל של עצמך! תעשי משהו אחרת החיים שלך ילכו בכיוון ההפוך לגמרי ממה שציפית. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם וקצת יותר. שיר

Ms Butterfly

New member
את צריכה להפגש איתו כדי שלא תאמללי

את עצמך כל החיים ותחשבי על ה"הזדמנות הזאת שהחמצת" כי רוב הסיכויים שזה לא באמת יהיה ככה, תחשבי על זה לרגע... קומי מהכיסא חפשי את הדף שבו רשמת את המספר שלו, תרימי את השפופרת ותחייגי! אולי הוא באמת יהיה כזה מדהים, אולי הוא באמת נסיך החלומות שלך, האחד והיחיד! אבל אולי לא. אולי במציאות הוא שונה לגמריי ממה שחשבת! את חייבת לעשות את זה. לא בגלל שאסור לך לפספס את הזדמנות להכיר אותו, בגלל שאם לא תפגשי אותו כל החיים שלך תייסרי את עצמך במחשבות של-למה לא פגשתי אותו? אז קדימה.

shely1

New member
תתקשרי

תתקשרי כי אחרי הכל אנחנו מתחרטים על הדברים שלא עשינו ולא על הדברים שעשינו..........

זו לא התנשאות אבל צאו לחיים קצת

זה עצוב בחיי. הולכים לאיבוד במקום נטול רגש, ולא מודעים לעובדה שאין כאן רגש אמיתי, אתם\ן קוראים\ות מילים נייטרליות וכל אחד\ת לוקח\ת אותן להיכן שמתאים לו. זהו אינו רגש צרוף אלא רגש מונחה\מובנה מחשבה. אין כאן תהליך אינטראקטיבי שמעורר רגשות אמיתיים אלא רק רגשות כנ"ל. יש מעין השלכה\היטל שלנו כלפי האחר\ת אותו\ה אנו קוראים. אין מגע עיניים ומשמע אזניים, אפילו את האינטונציה אנו יוצקים כפי שמתחשק. צאי קצת לחיים האמיתיים, זה בחות "בטוח" כי זה שם בחוץ. אולם חושבני שתגלי את עצמך מחדש, ואולי...ביתר בהירות. שלך אני.

קליפורניה

הי לילה...סיפור מעניין, ודומה מאד למשהו שקורה לי בימים אלו, רק שאני בצד האחר של המחשב. יש אחת בקליפורניה שבטוחה שנועדנו להיות יחד. התחלנו להתכתב לפני 9 חודשים בערך, ומאז הקשר התהדק מאד. אני אף פעם לא דחיתי את ההתגברות של האימיילים והצ´אטים, כי לא חשבתי שזה יגיע לאיפה שזה עכשיו. היא אומרת שהיא אוהבת אותי ושהיא רוצה לבוא לארץ ושהיא חושבת שנועדנו להיות יחד לתמיד (היא גם יהודיה, דבר נוסף שגורם לה לחשוב שזה מהשמיים) ולומר את האמת, זה קצת מלחיץ למרות שזה מאד נחמד להתקרב עם מישהו כ"כ באינטרנט, אני מפחד משני דברים: קודם כל, אני לא חושב שהיא באמת מכירה אותי. אני חושב שיש רמה מקסימלית שעד אליה אפשר להכיר מישהו אונליין, אבל לא יותר. בצ´אטים ואימיילים, אתה לא צריך לסבול את הבן אדם כשהוא מעוצבן או כשלא כ"כ בא לו לדבר וכו...כי הכל אותיות, אתה לא יכול להרגיש סרקסטיות ועצבים...מה שגורם לי לחשוב שהיא תהיה מאוכזבת ממני באופן מסויים. בגלל המראה אבל אולי גם האופי שאני לא בטוח מתאים לה. לילה, את חושבת שבאמת הכרת אותו? את אומרת שאת מקווה שהצלחת להסתכל לנשמתו, ואני חושב שידידתי מקליפורניה חושבת את אותו הדבר...אבל האם באמת? אני בכלל לא בטוח. אני גם מפחד שהיא תתפוס יותר מדי מהרגשות שלי כלפייה. עד עכשיו אמרתי שאכפת לי ממנה מאד אבל עכשיו כשאני עמוק עמוק בקשר הזה, אני רוצה פתח מילוט...לא נעים לי להעמיד פנים בפנייה שאני כבר לא יכול לחכות ליום שבו אפגוש אותה...אני בסבבה עם מה שיהיה, אבל לא קרוב אפילו לאינטנסיביות שלה...היא כותבת אימיילים ארוכים ביותר (15KB) וזה קצת מפחיד אותי. אני לא רוצה לבזבז את הזמן שלה, כי היא מאד מאד מתקשרת אליי... בלי קשר, מאז ינואר היא יוצאת עם מישהו (שהיה חבר מאד טוב שלי כשגר פה ועכשיו הוא עבר לשם), עובדה שלא מפריעה לה להגיד לי שהיא אוהבת אותי וכו... יש עוד פרטים שהופכים את זה לעוד יותר מסובך, אבל זה העיקר...מה דעתכם, מה עליי לעשות?

למעלה