6 ציטוטים:

shellyland

New member
6 ציטוטים:

היום קניתי את הספר "הוצא מהקשרו - משפטי המחץ של התקשורת הישראלית" ובמסגרת הסכם קהילת סחר-חליפין של מוגלי ושלי, הוחלט כי אני חייבת 6 ציטוטים שווים לאח"לה. 1. ביוט: כתבתנו הדס שטייף מרחמת על שוטרי ישראל הם נופלים מהידיים. 2. עוד ביוט: ניצן חן על משאל העם המירוץ הוא על חודו של קול. 3. טעות (פרוידיאנית?): אהרון ברנע ב"אולפן שישי" יש בעייה בטיפול באנשים שאונסים אנסים... אה, אנשים... אנסים של ילדים, זאת אומרת פדופילים. 4. גסות: דני דבורין בעת שידור שמינת גמר גביע אופ"א לא פלא שאני מתבלבל בין חרזי לחזן, יש להם כמה אותיות משותפות וגם זין. 5. התלהבות: מבזק תנועה ברשת ב' מדווח כי אי-אפשר להגיד על ירושלים שהיא יותר יפה ממה שהיא יפה, כי היא הרבה יותר יפה ממה שהיא יפה. 6. רגישות: והמנצחת להיום היא ירדנה ארזי, שאומרת לאבא המזועזע של החתן מאסון ורסאי אחרי שסיפר לה על הקשיים הבירוקרטיים שלהם אז אתם נופלים בעצם בין הכסאות. שבת שלום!

עוד כמה, בשביל מוגלי

(ע"ח הפגישה של שבוע הבא). הומור שחור של עורכים מוזיקליים:
אחרי מבזק חדשות בו מסופר על ילד שהתאבד בתלייה מעץ: העץ הוא גבוה, העץ הוא ירוק...
אחרי הדיווח על הטבח שביצע ברוך גולדשיין במערת המכפלה: בחמש קם צייד ויצא את ביתו...
במהלך דיווח על אסון המסוקים: יש ערימה של חבר'ה על הדשא...
במהלך דיווחים על אסון המכבייה: שוב אני מוצץ גבעול תחת גשר מט לנפול...
בזמן יומן חדשות מורחב בשבוע בו נקבר רבין: פה קבור הכלב...
דובי לנץ מושעה מתפקידו בגל"צ לאחר שבזמן המצור על ערפאת בבירות משמיע ללא הפסקה את השיר: לא עוזב את העיר עבור אף אחת... (בספר כתוב "אחד"). אחרון מיוחד בשביל עגנון ועידן: המלחמה תפרוץ בין ה-20 ל-30 בפברואר - גיל תמרי, וושינגטון.

giba70

New member
את הפתיחה של "אגדת דשא"

היינו משנים פעם ל"יש ערימה של דשא על החבר'ה..."

פּלפּל

New member
בוקס

"למה באנגלית בוקס אגרוף ובוקס קופסה זה אותו דבר?" "התשובה לשאלתך ברורה: למרות שהמלים נכתבות ומבוטאות באותה צורה, ברי שמשמעותן שונה לגמרי". (רשת א', צהריים, תוכנית עזרה לילדים המתקשים בשיעורי הבית)(עוזי וייל)

מוגג

New member
אח"לה למען הילד

בריא לעומת
טרי לכל בר בי רב ברי כי יש כאן הבדל אלמנטרי. ואכמש"ל.

למעלה